Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrozek

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
Igazi szemét, előítéletes egy banda vagyunk, amikor azt feltételezzük, hogy az ATV-n március 31-én este 21 órától induló Humorbajnokság a tavasz legkínosabb médiapróbálkozása lesz. Először is, Hofi óta nem ismerünk komikust, másodszor pedig, megesküdtünk, hogy ha ismernénk,…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
Az előbb mondta a rádióban egy orvos, hogy borús, párás időben a kedélyünk nyomott, rosszkedvűek vagyunk, és nem tudunk koncentrálni. Tök egyértelmű, hogy vígjátékokat kellene ma este néznünk, de persze ilyesmit alig találtam, úgyhogy csupa komor filmet fogok ajánlani.Persze…..
Már az első generációs sorozatok egyik fekete-fehér gyöngyszeméhez, az ősrégi Robog az úthengerhez (1977) is volt némi köze, az ő ötletéből íródott ugyanis. De amiért igazán hálásak lehetünk neki, az a Linda (1984) kiötlése és megrendezése. Szült persze, khmm,…..
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...
comment:com Norbert és a csoda 2006.11.28 06:00:00
Most nem csodatévő Update Norbertről lesz szó, hanem a csoda alanyáról, Növényi Norbertről. A múlt héten mindannyian megörültünk, amikor Növényi a keddi Mokkában bejelentette, hogy kigyógyult súlyos depressziójából. Persze nem mondom, hogy nem gyanakodtam, itt valami…..
Subba Érdekes adat 2006.11.20 18:58:00
Geszti Pétert a barátnője (amelyik nem a Gryllus Dorka vagy a Gregor Bernadett, hanem valami Edit, és rádiónál dolgozott) Pepének szólítja. Ez látszólag teljesen érdektelen, de ha legközelebb meglátod Gesztit a képernyőn arról okoskodni, hogy mit hogyan kellene csinálni…..
Na ezt már szeretem, annyi jó film lesz ma, hogy hosszú lesz felsorolni. Ráadásul valószínűleg ütik is egymást, úgyhogy azzal a nyomorúságos érzéssel fogunk az ágyunkba oldalogni, hogy ma egy csomó jó filmet nem láttunk. Lehet, hogy jobb, ha el se kezdjük a…..
az Mindenki megőrült-e? - kérdeztem magamtól, amikor elolvastam a Mókusok - elég szívósak-e? ajánlóját, ugyanis ebben a dokumentumfilmben maga David Attenborough mesél "egy mókus kemény, katonai jellegű kiképzéséről" (Animal Planet, 19:00). Ráadásul Müller is…..
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
comment:com Hoff a kurva 2006.11.04 13:01:00
Kurválkodással lehet igazán nagy pénzt keresni, csak a szórakoztatóiparban ezt nem így hívják, hanem haknizásnak, pedig színtiszta szopásról van szó, higgyenek nekünk. David Hasselhoff, a bajor háziasszonyok nagy kedvence és az ún. futballista frizura egyik élharcosa még a…..
Punnyadt vasárnap esti tévézés. Ha normálisabb filmeket akarunk látni, akkor fenn kell maradnunk késő éjjelig, de ki fog ébren maradni azért, hogy megnézzen mondjuk egy filmtörténeti csemegét? A szorító Hitchkock első olyan filmje, amelynek a forgatókönyvét is maga írta.…..
comment:com Tyra Banks megkattant 2006.11.04 15:18:00
A hölgy egy meglehetősen keresett és jó karban levő szupermodell, a Topmodell amerikai anyukájának a műsorvezetője, stb, persze van neki műsora is, amiben pl. bevallotta, hogy halálosan fél a delfinektől (mi sem értjük, lehet gyermekkorában a házukat egy megvadult delfinraj rombolta…..
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..