Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TR8

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még az ünnepek előtt durván fellendült a szombathelyi pláza. Rengeteg új dologgal találkozhatunk. Vannak például üzletek, ráadásul még vásárlók is, így már már kezd hasonlítani egy igazi bevásárló központra. A számtalan újdonság egyike következő alanyunk, ami a…..
Rögtön a nyitás utáni napokban érkeztünk. Imádom a szendvicseket. Amióta a BBQ-val ismerkedem, mégjobban imádom a szendvicseket. Így mikor barátnőm említette, hogy szendvicsbár nyílik Zalaegerszegen, másnap már ott reggeliztünk. Az üzletet könnyen megtaláltuk, frontja…..
Az Öreg Sam már régi ajánlás, így mikor felmerült a vacsora ötlete, eldöntöttem, hogy megnézzük. A kerthelyiségbe lépve tetszett amit láttam, innen a hideg időre tekintettel, egy belső kisebb vendégtérben foglaltunk helyet. A leírásának megfelelően valóban barátságos…..
Ahogy már írtam róla korábban, a Black Cab konyhája alapjaiban felkavarta az állóvizet azzal, hogy egy magasabb minőségi szintet megcélozva, elhozta nekünk a fine dining életérzést Szombathelyre. Az étterem koncepciója: végy egy jó séfet, akinek van fantáziája és nem fél…..
Két hónapja szemezek a hellyel és még sosem volt időm beülni. Most a legnagyobb zivatar közepette, barátnőmmel bevettük magunkat a Csipke parkolóház tetőteraszos éttermébe. A terasz most nem volt opció, de jobb időben ezért még biztosan visszatérünk. Belépve komfortos,…..
Ha reggeliznénk, eleve nem sok helyből válogathatunk a környéken. Következő alanyunk sem tipikus reggeliző, de a bisztrókaják azért jobb ívet adnak a reggelnek mint az utca túl oldalán felszolgált műanyag. Régebben, úgy fél éve már jártam a helyen, akkor nem győzött meg, most…..
Úton a Balatonra, Zalaegerszeg felé kerülve épp útba esett. Így töltöttünk el egy ebédet a Tókában, ahová farkaséhesen érkeztünk. A szép időre való tekintettel a teraszon, a tó partján foglaltunk helyet. A környezet rendben van, de tagadhatatlanul a tóparti teraszban rejlik a…..
Ezt a posztot egy remek kis reggelizőnek szentelném, ami ugyan a legtöbb átutazónak nem esik útba, de azt kell hogy mondjam megéri felkeresni a Part Cafe & Grillt Keszthelyen, ha egy kiadós reggelire vágyunk. A nevével ellentétben ugyan nem a parton találjuk, hanem a kertvárosban,…..
Mindig útba esik. Valahogy így kezdődött. Már többször jártam itt, volt, hogy éves szünetekkel, de mindig visszatértem. Legutóbbi látogatásunkkor döntöttem úgy, hogy kap egy posztot ez is a blogon. Szombathelytől 25, Vasvártól 5 km-re a nyolcas főút mentén található…..
A pizza kényes téma. Szombathelyen számtalan helyen elérhető, tudunk válogatni a vékony tésztás, ropogós, vastag kenyeres témák között, ki-ki ízlésére bízva. De, ha igazán jó pizzát szeretnénk, rögtön leszűkülnek a lehetőségeink. A nemrég nyílt Pizza Italia mediterrán…..
Badacsony fő utcájától pár száz méterre található a régi, immár komoly ráncfelvarráson átesett legendás épület. Küllemre is rögtön kitűnik, modern bisztró jelleg, letisztult vonalak, fa berakás, minden logózott, a sószórótól a lámpa buráig. De ami igazán fontos a…..
Mivel legutóbbi posztomat elég nagy érdeklődés övezte(Köszönet). Így most mivel is folytatnám mint egy új, nemrég nyílt hellyel, ahol a hamburger az isten, igazi nagyvárosi bisztró feelingel megdobva. Újra Zalaegerszegen, a Dísztéren, menő környezetben, a Díszpintyben.Kezdjük…..
Nemrég Zalaegerszegen kerestük a környék legjobb hamburgerét. Egy olyan helyen jártunk amire Facebookon akadtunk egy hirdetés formájában, csodás hamburgerekkel feldobva: The Strike. A hely, nemrég nyílt újra, habár mint kiderült már régebben is létezett(Piac bisztró). Most a…..
Egy korty Prága. Ez a szlogen a kampány része, melybe újabb résztvevő csatlakozik a legjobb pub címért folytatott versenybe Szombathely városában. Szeretem a staroprament, jó sör, és itt minden erről szól, illetve az általuk forgalmazott sörökről(Leffe, Stella, Hohgaarden). A…..
Egy kellemes nyári hétköznapot mivel is lehetne jobban elütni, mint lekocsikázni szeretett magyar tengerünk partjára. Főleg ha a cél nem egészen egy órányira található tőlünk. A késő délutáni gyenesdiási koronglövészet után hol máshol vacsoráznánk. mint a régi kedvenc,…..
Sosem tartottam vonzónak Zalaegerszeget mint várost, most mégis úgy alakult, hogy újra itt próbálkoztunk, ezúttal nem hiába. Először a Tóka étteremre gondoltunk, de ott rossz napot fogtunk ki: Rendezvény miatt zárva. Semmi baj, telefon elő és barátnőmmel már gugliztuk is a…..
Ha már Balaton, akkor gondoltam meglátogatjuk egyik régi, jól bevált éttermem. De az sajnos nem volt nyitva(erről majd megemlékezünk egy későbbi posztban). Mivel Hévíz útba esett és arra nem sokat járok, így ezt választottuk új úti célnak. A képek a weboldalon elég…..
A gondolat már ébredés óta a fejemben volt. Dél körül el is kezdtem gyorsan böngészni, hol legyen a mai próba steak fronton, a múltkori, balul elsült kitérőnk(itt) után. Az éttermeket kilistázva megakadt a szemem a Café Móló-n. Régen jártam itt, emlékeim szépek a helyről.…..
A tavasz ismét hozott egy új éttermet Szombathelynek. A nem rég nyílt Szent Márton utcai amerikai bisztróban, a Facefoodban jártunk, ahol a burgerekre voltunk kíváncsiak.  A front könnyen észrevehető ha az ember mellette kocsikázik, ám amíg nem találkoztam velük facebookon, nem…..
Tavaly óta egyre többször került szóba ismerősöknél, barátoknál a rumi Horgásztanya étterem. Általánosan mindenki jó véleménnyel volt a helyről, így nálunk is be volt már tervezve egy ideje a kóstoló. Jómagam szeretem a halászlét és úgy általánosságban mindent ami…..
Ismét Zalaegerszeg, jó idő, tavasz, kellemes séta, vacsora mi kell még? A késő délutáni napsütésben találtam ki, hogy vacsorázzunk este az O'connors pub és steakházban, a döntésben főleg a steak motivált, amit mindig ennék, de kevés helyen készítik igazán jól. Gondoltam egy…..
Régóta ennék jó kínait, így amikor Győrben jártunk nem is volt kérdés mit eszünk ebédre. A weben gyorsan ránéztem mik az opciók, majd hamar döntöttünk a Liu's cooking kínai ételbár mellett. Ez amolyan "all you can eat" kínai módra. Hozzáteszem a döntés szempontjából nagy…..
Itt vidéken még sosem sikerült ennem egy jó kínait vagy mexikóit, habár igyekeztem. Tényleg. Elindultam minden irányba a szent cél érdekében, de nem.  Zalaegerszeg mindig is vakfolt volt szememben, nem fordultam meg sok helyen, de ahol mégis, az persze nem jött be. Pedro…..
Kézműves finomságok és csokoládé manufaktúra, röviden így lehetne jellemezni az édességház fő irányvonalát. Amik olyan minőségben vannak elkészítve, hogy legszívesebben mindet végig kóstolnánk, ott helyben. Az üzlet megjelenése fiatalos, modern, letisztult, összhangban van…..
Az üzlet a Szent Márton utca 75. alatt található Szombathelyen. A baj az, ha Szombathelyen megkívánunk egy jó hamburgert, akkor hamar rájövünk, hogy itt rossz helyen keressük. Sajnos felénk vidéken, ez ügyben elbukott a forradalom. Így olyan iparosmunkákkal találkozhatunk mint a…..