Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsolyab

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disclaimer: ne olvasd el! Sokat gondolkoztam, hogy szabad-e megírni ezt a posztot. Mert a Sushiálmok című film és a benne elhangzó mondatok rám is nagy hatással voltak. Mert gyakran teljesen fölösleges megmondani, hogy nincs is húsvéti nyúl. Na meg az egész blog a pozitív élményeimről szól, nem a…..
A címben leírt megállapítás szerintem sokunk szívéből szól, az enyémből biztos, így aztán Tünde és férje történetét is nagy szimpátiával olvastam, remélem, nektek is tetszik majd. A helyszín Németország, azon belül is Baden-Württemberg. „Éppen édesanyám…..
orsolyab 2015.01.28 15:22:52
@Babette .: Szia! Nézni néztem ott is, és tényleg sokan hirdetik magukat, de nagyon örülnék konkrét tapasztalatoknak, mert a hirdetésből sajna nem tudom meg, tényleg megbízható-e az illető. Illetve a legtöbb hirdető dobozokat szállít csak, és nálunk bútor is van, mégha nem is annyira sok.
orsolyab 2015.01.28 18:01:14
@Herr Géza: Köszönöm szépen, hogy reagáltál.
Mi is gondolkoztunk ezen, de az a probléma, hogy ketten vagyunk a férjemmel. Szeretnénk bútorokat vinni, amit ugye cipelni is kell majd, ahhoz ketten kevesek vagyunk. És minden cucc mellett viszünk 3 macskát és 1 kutyát is :) Szóval nekem az tűnt legegyszerűbbnek, hogy mi utazunk az állatokkal, a költöztetőcég hozza a cuccainkat, kipakolnak, cipekednek, és akkor nekünk nem kell visszajönnünk. Elég szoros menetrend lesz, kb. péntek még itt, munkahelyen, hétvégén költözés, hétfőn már ott, új munkahelyen :) Szóval ezért is döntenék a kényelmesebb megoldás mellett. Én is 200-250e közötti ajánlatokat kaptam, amit még épp ki is fizetnék, csak jól jöttek volna személyes tapasztalatok, ajánlások, hogy valaki felé billenjen a mérleg.
orsolyab 2015.01.28 22:31:32
@Herr Géza: Á, nem lettem megijesztve, dehogy :) Ezektől félek én is...
A 3 macskával nem lesz egyszerű, de remélem átvészelik az utazást. Ennyit még nem utaztak soha. Vagyis van egy perzsa, őt hurcoltuk régen sokat, de a másik kettő max 5km-t utazott, állatorvoshoz.
Frankfurtba megyünk :)