Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aztec, a béka

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-mailben értesültem a Sidex Trade Kft. által szervezett Szerszám és Mérőeszköz vásáráról, ahol 5% kedvezménnyel vásárolhatóak a nevében is említett gépek, berendezések. Talán a tanszékeket jobban érdekli a dolog, de ki tudja... lehet valakinek régóta vágya egy…..
Huhh... csak sikerült összekaparni magam és a géphez támolyogni, ami így EFOTT másnapján nem egyszerű. Na, de térjünk is a lényegre! Ha egy szóval szeretném kifejezni, milyen is volt ez a négy nap, csak annyit mondanék: VÉRKEMÉNY! Az eufórikus pillanatok sörmámorban való…..
Végre sikerült eljutni józanul a vodafone internetsátorba, hogy megírhassam, mi is történt az első nap. Nulladik napról nem nyilatkoznék, ugyanis nem voltam itt, bár úgy hallottam, hogy a kevés jelen levő ellenére sokan eldőltek. Szóval első nap. A kijutás kész rémálom…..
Csak szabadon… ezzel a szlogennel csalogat minket az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, vagy röviden az EFOTT. Mint a névből is látszik, régebben elsősorban a felsőoktatásban résztvevők voltak a célközönsége a fesztiválnak, de mára már…..
„A százéves Nyugatra emlékező kiállításunkkal nemcsak egy folyóirat megalakulását, nemcsak a hasábjain formálódó irodalmi modernség megszületését ünnepeljük, hanem egész esztétikai kultúránk, közgondolkodásunk, ízlésünk, kritikai szemléletünk korszerűsödését…..
KÁTÉ blog zsebibólya - Waterbuoy 2008.03.14 18:35:00
Ha úgy érzed hiányzik valami, amire egyáltalán nincs szükséged, íme meg is találtad. Már a név is hangzatos és utal is ennek a kis bigyónak a működésére. A „feltalálók” egy nem túl gyakori problémát akartak orvosolni. A lényege egyszerű: megakadályozza, hogy a…..
KÁTÉ blog Egy kis másnaposság 2008.03.10 01:47:00
Itt egy kis szösszenet, hogy miért nem jó részegnek lenni.Gondolom még soha senki se ivott egy kortyot, ugyhogy biztos dögunalom lesz az egész.http://www.youtube.com/watch?v=aF0ej85KRp0http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziMhttp://www.youtube.com/watch?v=dqdpyxs1kMU ..
KÁTÉ blog Old's Club - mámegint 2008.03.06 16:23:00
 Kedves Kátéblog olvasók!Ma este ismét nekivághatsz egy hatalmas Old's Clubnak! Ugyanis ma este ujra kinyitja kapuit és mindenkit vár egy hatalmas pörgésre!Mindenki kapja fel a táncoscipőt és a buliruhát, mert ma sem kíméljük majd magunkat!Csalogatásképp JIM BEAM + COLA akció…..
KÁTÉ blog NL - Nincs Lehetetlen 2008.02.05 21:44:00
Februárban és márciusban a holland nagykövetség holland-flamand összművészeti fesztivált prezentál, aminek a keretén belül egy három napos WAMP design fesztivál is megrendezésre kerül.Ez részben holland-magyar barátságerősítés, de nagyon jó alkalom a terméktervezőknek, hogy…..
 Igazán érdekes remekműt tarthat a kezében az, aki megkaparintja ezt az albumot. Olyan, mintha egy másik világba csöppenne az ember, kicsit titokzatos mégis rögtön magával ragad. A Zagar együttes 2001-ben alakult, pontosabban akkor kezdett megalakulni, ugyanis amikor Zságer…..