Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeretem a ribizlit

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piros-fehérben játszanak a DVTK Jegesmedvék Szabó Tamás a jégkorongról: Abszolút minden adott ahhoz, hogy az elmúlt 2 év szép eredményeihez hasonlóak szülessenek, elnézve az ellenfeleket, a bajnokság elején kell végezzünk. Fontos fejlemény, hogy ettől az évtől a jégkorong-utánpótlás is DVTK…..
A Galati a MOL Liga tagja..
szeretem a ribizlit 2016.06.11 19:46:11
@kerusz: Ha növekszik az utiköltség, akkor, hogy lenne kevesebb a buszozás?
De komolyan!?
szeretem a ribizlit 2016.06.13 01:22:30
@Vincenzo6: Piac, sport? Nem értem az összefüggést.
szeretem a ribizlit 2016.06.13 01:27:09
@Fermentátor: De nöevekszik! Add össze egyenként, vagy gondold végig, hogy kb ugyanannyi meccs, de arányaiban több távoli helyszín esetében csökken-e a km?

A 3 erdélyi túra helyett most van 2 dupla hosszúságú, tahát ez is végiggondolatlan érv.
Korszakhatár előtt áll a MOL Liga?..
szeretem a ribizlit 2016.06.10 21:52:10
@oldalas: amit leírtál abban semmi változás nincs, csak fogalmatlanság a játékosok számáról.
Elképedve szemlélem ezt a "tegyük tönkre a bajnokságainkat, csak, hogy 1-2 csapat meggazdagodhasson" divatot, de pl kosárlabdában már rájöttek, hogy kártékony faszság volt.
A magyar válogatott játékosoknak az EBEL-ben a helyük..
A rendszerváltást követően, a szovjet hadsereg kivonulása után, - csak úgy mint egész Európában - a magyar honvédségnél is elindult egy lassú és fájdalmas leépülés, melynek egy része a nemzetközi leszereléssel köthető össze. A varsói szerződés felbomlása után hazánk éves katonai kiadásai nem érték…..
szeretem a ribizlit 2016.04.03 10:33:35
@lujo1111:
A Sivatagi Vihart elvesztették az amcsik, a legutóbbinál meg nem is volt kire lőni, mert mindenki dezertált. Ennek ellenére sem tudtak nyerni, hiszen most az oroszoknak kell Szíriában lebombázni ugyanazokat akiket az amerikaiaknak Irakban nem sikerült.
De ők ezt a legrégebbi Szu-24-eseikkel is megoldják,
sőt a szír hadsereg MIG-21-esekkel nyomul. Nem kell PAK-FA.
szeretem a ribizlit 2016.04.03 10:33:37
.
Még mindig egymást érik a '90-es éveket idéző bulik és olyan koncertekből is folyton akad egy-egy, ahol az évtized előadói váltják egymást, legyen szó külföldiről, vagy magyarról. Úgy tűnik, nem tudjuk megunni a '90-es évek feltámadását egyelőre - nosztalgiából, viccből, vagy csak azért, mert…..
Forradalom nem történt, de az Arturia tényleg tudott újat hozni az audióinterfész-piacra: induló termékük, az Audiofuse a high-end keverők hangzásvilágát hozza el a hálószobastúdiókba. Terveztek bele klasszikus minták alapján egy saját mikrofonelőerősítőt, amiből kettő van…..
Kész, nincs tovább, a Roland sem áll ellen az elsöprő analóg viharnak - majdnem harminc év után ismét analóg szintit kínál a patinás cég. JD-Xi néven háromoktávos, minibillentyűs kis szupergépet mutattak be, ami ráadásul nemcsak analóg, hanem hibrid: 128 polifóniás digitális…..
A tavalyi év egyik kiemelkedő sikere volt az Arturia Beatstepje, a piac legolcsóbb és legszerethetőbb analóg szekvenszere, többször is kifogyott a boltokból. Az Arturia nem tétlenkedett, és ráhúzta a következő modellt, a Beatstep Prót, ami nyilván mindent tud, mint elődje, csak…..