Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hófehérke (törölt)

0 bejegyzést írt és 405 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Serie A 8. fordulója több fordulatot hoz, mint a Tíz kicsi néger, hiszen megszerzi első győzelmét két szomorú helyzetben senyvedő csapat, váltás lesz a tabella élén is, ráadásul lesz egy derbi is, nem is akármilyen. Mégsem a torinói városi csatával fogunk foglalkozni,…..
Gondolta Del Piero, és megkopott gyorsaságát régi jó zsenialitásával álcázandó megadta az alaphangot a Real elleni derbin, majd Keith Flintet idéző sátáni grimaszok közepette vezette le az elmúlt hónapok feszültségét. Hiába no, prodigy. Az olaszok számára ennél jobban nem is…..
hófehérke (törölt) 2008.10.21 21:37:14
hófehérke (törölt) 2008.10.21 21:39:46
  Vannak azok a mágikus reklámok, amik egy perc alatt térdekényszerítenek egy felnőtt férfit, mint a Sony Bravia első szpotja. A pattogó labdák esetében a szívszorító zene hozta a hangulat jórészét, és a receptet azóta több helyen hasznosították. Legutóbb David Fincher…..
A héten megjelent az Open Office legújabb verziója, és a digitális társadalom olyan hévvel vetette rá magát, hogy lehaltak a Sun szerverei. A letöltés persze ismét működik (néha csak innen érhető el), lássuk, mit kínálnak nekünk ingyen.Lassúságot. Én már lemondtam róla,…..
hófehérke (törölt) 2008.10.18 21:45:23
hófehérke (törölt) 2008.10.18 22:54:48

sg ·
soccergirl-sgblog.blogspot.com/ 2008.10.18. 22:28:40
stevejobs · appleblog.blog.hu/ 2008.10.18. 22:12:09

köszi!


nekem vmiért nem disable...
MacHEADS címmel dokumentumfilmet forgatnak a fanatikus mac-imádókról, és a januári első bemutatkozó videó után már egy csodás második előzetesünk is van. Gyakorlatilag a Mac terjedésével, ezzel együtt a fanatikusok számának növekedésével adja magát a téma, de hogy mennyire,…..
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
Zenét offline már csak a hagyományőrzők vásárolnak, őket viszont cserébe ordenáré módon lehúzzák, ahogy Messidor tapasztalta:A tegnapi napon a Rózsavölgyi Zeneműbolt felé vitt az utam. Be ritkán térek oda, mert jóval drágább minden CD és DVD mint máshol. De most hatalmas…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
Most megint Ti jöttök, kedves olvasók és kommentelők, hogy letegyétek elénk azt a három darab (szak)értelmet, ami már a hétvégén felötlött Bennetek az Albánia elleni diadalt követően, de csak a mai mérkőzés alkalmával nyerte el végső formáját, melyben a köz elé kerülhet.…..
hófehérke (törölt) 2008.10.15 21:11:17
hófehérke (törölt) 2008.10.15 21:13:33
hófehérke (törölt) 2008.10.15 21:22:56
Megvártam az első három részt, hiszen a Dallas is csak akkor lett izgalmas, amikor Jockey belelendült az ármánykodásba, meg a szimultán viszkiszódázásba. De sajnos hiába adagoltunk magunkba háromszor ötven percet, a Presszó – és most hagyjuk a kávés hasonlatokat, minthogy…..
Idióta kacatok Gucci mobil 2008.10.08 18:59:00
Minek ide Android, meg iPhone, itt a Gucci mobil, 2 azaz kettő SIM kártyát kezel, NES emulátor beépítve, tehát nem gagyi játékokkal kell játszani. A többi alapvető funkciót nem is mondom, azok már természetesek, ja és persze nem is néz ki rosszul. PMP ..
A Tuttosport már be is mondta: Ranieri monnyonle! Nem fog. Spalletti sem, pedig ők még a Juvénál is mélyebbre tudták ásni magukat, két hét múlva az Inter ellen középhátvéd nélkül kell felvenniük a versenyt, ráadásul legveszélyesebb gólvágójuk, Panucci sem játszhat. A Milan…..
hófehérke (törölt) 2008.10.06 15:42:53
hófehérke (törölt) 2008.10.06 15:51:33
Semp friss beküldése két ok miatt is soron kívül jelenik meg: egyrészt iszonyatosan nagyot üt (olvasás előtt fejvédőt javasolt felvenni, és hangszigetelt szobába kéretik visszavonulni); másrészt pedig aktuális.Óvatosan kezdj bele az olvasásba; békésen kezdődik, de ritka nagy…..
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
Bár szerintünk az Udinese-Napoli lesz a hétvége legjobb meccse, természetesen a bitang mély gödör mélyéről kétségbeesett tekintettel felfele pislogó Milan és a Lazio meccsét szedjük kicsit széjjelebb, mint amennyire például a Roma fogja a Regginát. Pedig erős lesz az is, mert a…..
hófehérke (törölt) 2008.09.21 17:42:42
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális BL forduló meccseit bámulva (már aki) jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi…..
A híres tornádós rész, ami alapján az alkotók vagy a világ legnagyobb Twister-rajongói, vagy megrendelést kaptak a polgárivédelemtől a "Mit tegyünk, ha...?" oktatófilm-sorozat egy epizódjára, vagy egyszerűen úgy érezték bizonyos történetszálakból az életben nem…..
Abból a feltételezésből vagy ha tetszik tényből kiindulva, hogy a palackozott ásványvízfogyasztás sokkal inkább divat, mint természetes szükséglet, a New York-i székhelyű TAP'D NY cég egy merész lépésre szánta el magát. Azoknak, akik ragaszkodnak a palackozott vízhez piacra…..
Appleblog Ostoba a Genius? 2008.09.11 07:25:00
Hát, mondjuk inkább úgy, hogy félnótás (hahahahaha). Az iTunes 8-as új szolgáltatásáról van ugye szó, ami elvileg kitalálja, hogy milyen zenéket szeretünk hallgatni, és ezt figyelembe véve állítja össze playlistjeinket. Igen, mint a Last.fm, vagy a Pandora, csak most elsősorban…..
hófehérke (törölt) 2008.09.12 19:57:03
Az Urbanista történetének hajnalán megkértük Önöket, hogy írják meg nekünk, melyek Budapest legbatmanesebb épületei, melyek akár Gotham City-ben is állhatnának. Az eredmények legfőbb tanulság, hogy a félelmetesség elsősorban nem az építészen, hanem a fotóson múlik.…..
Azt hallucinálta a Homár, hogy a 21. századi internetalapú bürökrácia végre elszakad a papírtologatástól, de természetesen naiv illúzió ez csupán. Az évszázadokra nyúló pecsételési fétist nem lehet egykönnyen kiírtani, értékes munkahelyek szűnnének meg, ha nem kellene…..
 Na, nézzük, mit fog bemutatni az Apple, igazak-e az elmúlt napokban megjelent pletykák. A Gizmodo és az Engadget segítségével követjük itt is az esményeket.   Ma minden a zenéről fog szólni, elsőként az iTunesról beszél az Apple-vezér. Az iTunes store-ban hd-videók is…..
Tékozló Homár Kivéve APEH 2008.09.09 00:15:00
Ezt a hibátlan csendéletet Zsolt lőtte az Akadémia utcában. Az APEH Sith-lovagjai az erő segítségével duplájára hosszabbították a parkolási területüket, ami a kreszben amúgy is ritkán előforduló "kivéve APEH" táblát súlyosbítja: Vannak dolgok amik önmagukban már…..
hófehérke (törölt) 2008.09.09 00:17:13
hófehérke (törölt) 2008.09.09 00:20:22
hófehérke (törölt) 2008.09.09 00:21:24