Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipifej

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészségügyi és gazdasági válság után igazán ránk fér egy kis luxus. Gondolhatta magában Tom Ford, amikor megalkotta a 2021-es őszi kollekcióját. A világhírű divattervező szigorú vonalvezetésű, markáns, mégis lendületes darabokkal lepte meg a megjelenésükre igényes, a sportos elegancia iránt…..
Minden divathéten vannak olyan pillanatok, amelyek egy életre bevésődnek az emlékezetünkbe. Néha azért, mert sokkolóan túlzó vagy éppen végtelenül unalmas kreációkkal rukkolnak elő a tervezők, néha pedig a ránk zúduló gyönyörűségtől nem találunk szavakat. A London…..
pipifej 2015.10.22 22:49:43
Vannak napok, amikor az érzékszerveink sokkal intenzívebben dolgoznak az átlagosnál. Ilyenkor jobban felfigyelünk a különféle hangokra, szeretünk bizonyos textúrákat, anyagokat megérinteni és szívesen legeltetjük a szemünket olyan tárgyakon és személyeken, amik és akik…..
Amikor megnyerte az Oscart a 12 év rabszolgaság című filmben nyújtott alakításáért, a fél világ elégedetten sóhajtott fel: végre egy tehetséges és gyönyörű színésznő! A Harper's Bazaar UK májusi száma egy igazán bájos fotósorozattal magasztalja Lupita Nyong'o…..
pipifej 2015.04.20 17:23:55
Giorgio Armani szerint a szürke a legizgalmasabb szín. Erre a filozófiára építette fel az egész divatházát a 80-as években, Richard Gere pedig adott neki egy löketet a világhír felé. Igaza lett, bejött neki! Úgy tűnik, ezt a vonalat követi Michael Kors is, aki egy nagyszerű…..
Minden várakozásomat felülmúlta Elie Saab tegnap délutáni couture bemutatója. Igen, kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban, mert szerintem ő az, aki megtestesíti az úgynevezett "magasfokú szabászatot". Mesterien dolgozik a különféle anyagokkal, a díszítő munkája pedig…..
pipifej 2015.02.01 10:09:04
Egy különleges kerti jelenet szemtanúi lehettek azok a szerencsések, akik ma részt vettek a párizsi Grand Palais-ban megrendezett Chanel haute couture bemutatón. A nyitányban jóképű, vidám kertészfiúk lepték el a kifutót, akik fehér kannáikkal locsolást imitáltak, ezzel…..