Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacyb

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van nektek egy szép reklámszöveg, hogy örüljetek. Utána azért gondolkodjunk el néhány dolgon... Kezdjük azzal, hogy hol van ezen a látványterven a "barokk kert"? Hát sehol. Hogy hogyan nézhet(ne) ki valójában, azt a Magyar Építők honlapjáról tudhatjuk meg (2 kép). Nos, aki szerint ez barokk, az…..
lacyb 2018.02.05 07:23:33
@Duplaxiii: Mért erzsébetvárosi?
Hát talán mert épp a két kerület találkozásánál fog ez a szar felépülni, ami egyáltalán nem mindegy ugye a szomszédnak sem
A kerékpár/gyalogos úttal mi a baj? olvasni kéne meg értelmezni
Az a baj, hogy nem bent a fák közt viszik hanem kinn az autóút mellett ezt szépen leírta a szerző.
tök rendben van, hogy az autók mellett közvetlenül legyen mikor lehetne sokkal jobb helyen is
És akkor (ha már visszafelé haladtam) mi a baj az épülettel? minden
Ez egy megalomán terv része, ami pont nem való sem ide sem sokfelé máshová a városban de főleg nem egy zöldterület helyére.
semmilyen módon nem illeszkedik stílusában a környezetéhez, a "túloldal" 100 évesnél régebbi házak stílusához, sem a zöldterület részeként nem állja meg a helyét.
Az átgondolatlanság meg (bár lehet hogy épp emiatt?) onnan is látszik, hogy először fizetőssé tették a parkolást itt ráadásul - noha kijebb van a belvárostól - drágábban mint a 7. kerben (nesze neked Erzsébetváros blog) ettől mindenki elment és átparkolt a 7.-kerbe mert olcsóbb volt ott egy óra parkolás mint kinn a téren.
Most meg az egésznek semmi értelme se haszna, mivel az építkezés miatt kb a tizedére vagy még kisebb részre csökkent a parkolás lehetősége.
de lehet jó érv volt, hogy beépítjük mert úgysem parkol itt senki....
Tavalyi szavazásunkon, ha csak egy hajszállal is, de az éppen 40 éves Apple zászlóshajója, az iPhone 6 végzett a dobogó csúcsán. Idén ismét nekifutunk és megpróbáljuk eldönteni, melyik okostelefon a csúcsok csúcsa és melyik készülékre vágynak legtöbben! Ne feledjétek, a döntés ezúttal is a Ti…..
lacyb 2016.11.24 20:04:50
@Kornél Csizmár: note 4? LG 5? Sony???
ezek kb a középkat aljai...
De látom értelmezési gondod van
NEM !! azt írtam, hogy kinek mi van a kezében, meg azt sem hogy miből mennyi van, hanem azt tettem szóvá, hogy ezek a tesztek állandóan a csúcskategóriáról szólnak
Nem életszerű ez mivel -ellentétben veled - én azt tapasztalom, és igen !! Budapesten és környékén, hogy NINCS minden második embernek 200e-s telefonja
És azt mondom, hogy kellene olyan teszt is, ami egy kcsit a reálisabb méretben gondolja el az összehasonlítást
Mondjuk azt mondom, hogy az autómániások is unnák ha minden autós teszt Aston Martinról Lexusról meg MG-ről esetleg a Rolls-Royce-ról szólna
Örök klasszikus a fizető parkolás témája, mégis egy ideje nem kaptunk ilyen ügyben levelet. Most úgy tűnik, egy füst alatt pótoljuk a lemaradást, mert Lac hosszú évek alatt felhalmozódott sérelemtömegét zúdítja ránk a nem működő meg a rosszul működő és a furán…..
lacyb 2015.08.11 16:12:26
@atpijkamo: nem, nem éltem lapos kő alatt, és vagy 4 érmének a szélét sikerült laposra csiszatolni de akkor sem vette be, sajnálatos.
Amúgy van nálam mindenféle apró, mivel olyan szépen tudnak szopatni a parkolási társaságok autósokat, hogy pl. van, ahol ha túlfizetsz, akkor reggel a következő nap reggel ! kapsz pár percet a túlfizetés miatt.
De van, ahol nem így van , és ott vagy beleférsz az időbe vagy visszaköpi a pénzt ha túlléped a bedobott összeggel a 18:00 órás fizetési határt, és kezdheted elölről, immár egy kisebb összeggel.
de mivel melózni mentem, és tudtam hogy minima 2 óra ott fogok lenni, így ez 880 pénz ha bedobok 800-at és a kb 10 perc türelmi időt hozzáveszem, akkor éppen elég is az idő ha mégsem akkor lehet ismételni a nyerőgépen.
Na de mért dobáljak be 800 ft-ot kisebb érmékkel mikor az össz vissz 4 db 200-as?

a további és előbbi kérdésekhez:
Igen ahogy már valaki írta, nem fogok céges mobillal fizetni a parkolásért, mindenki belegondolhatja hogy mért is nem.
A másik hogy azért sem, mert ahogy szintén többen írták, ezt a lehúzós tetves bandát nem fogom még megtámogatni az irreálisan magas parkolási díjakon felül olyan kényelmi díjjal ami nekik az
Van apróm, készültem, tehát ha tőlem elvárják hogy fizessek, akkor én is elvárhatom, hogy biztosítsák, működő és mindenféle érmét elfogadó parkolóautomatákkal.
Naiv ügyfélnek sikerült telekinetikusan megpanelhibásítania a riasztóját, ami így a garanciáját is elvesztette: Idén tavasszal vásároltam kis házam védelmére egy riasztóberendezést az Érdi Riasztóboltban. A beüzemelést a készülék hivatalos kezelési útmutatója…..
lacyb 2012.10.26 19:51:59
@metal: hát pont igazoltad, hogy a Te szakmádban elég sok idióta és nagyképű buta dolgozik, élükön Veled.
Ahogy sunyeb is leírta, egy rendszer nálunk nem úgy épül ki, hogy veszünk a boltban 2 szál 23 méteres mindkét végén dugózott kábelt.
Leginkább 2x 4x 6x vagy akár 20x 0,22-es vagy erősített tápos többeres és árnyékolt kábelekkel vannak a rendszerek szerelve. Amik ugye a központnál lebalnkolva bizony réz szőrszálak tömkelegével "örvendeztet meg, és ezeket kell bekötögetni a panelen lévő teljesen klasszikus nyákos sorkapocsba. Tehát amiről írsz tudatlanságodat igazolva, a szabályos csatlakozókról, hát méretes baromság.
Nálunk nincs két egyforma rendszer, még kb egyforma lakás vagy egyéb objektum esetén sem.
Tehát kb lehetetlen előre készülni szabványos bigyókkal.
De a Te életed könnyű és egyszerű igaz a szakmád agyszerkezetéhez sikerül hozzáigazítani az eszközöket úgy tűnik.
Mi a vagyonvédelmi szakmában alkotunk, és ez bizony egy nagyon személyre szabott folyamat ahol figyelembe kell venni az ügyfél igényeit is, sőt leginkább azt.
lacyb 2012.10.26 19:53:03
@VT Man: azt hogy erősen csúsztatsz ugye tudod.. én nem erről beszéltem és értelmes emberek ezt értették, Te meg próbálj azért közeledni hozzájuk... :)
lacyb 2012.10.26 19:56:52
@VT Man: hehe
aki ilyet vesz az meg is érdemli.
Ennyiből már egészen értelmes riasztóalkatrészeket lehet venni amikből normális rendszer alakítható ki.
Nem fikázásból mondom :)
de ráadásul mint mindent amibe áram kóborol ezt is simán el lehet rontani egy rossz mozdulattal, kötéssel vagy bedugással.
Mert ha bárki azt gondolja, hogy ebbe nem kell drótot bekötni tápot adni szirénát kivezetni az tévedésben van.
 Újabb remek funkciókkal bővült az Indamail! A közösségi szolgáltatások értesítései ezentúl rögtön a Közösségek nevű mappában gyűlnek, így nem terhelik a beérkezett leveleket. A közösségi oldalak automatikus levelei között ikonok segítik az eligazodást.…..