Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matten

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Húsvéti Ajándékként megleplek benneteket azzal hogy kiteszem nektek ezt a videót amiben a szinkronparódiák koronázatlan királya Matten egy újabb adag agymenést ad ki magából. Amit még csak fokoz hogy a Naruto Abridged sorozatot választotta. Készüljetek föl mert szarrá…..
Matten 2013.04.08 20:20:13
Matten 2013.04.10 03:46:31
@xxroland23: Oké :)

Indavideón megtalálod a 18. részt :)
 Mindenkinek vannak kedvenc gonosztevői, ahogy megfigyeltem, gyakran jóval több, mint kedvenc hős. Robin Hood le van szarva, de ki ne emlékezne Hannibal Lecterre. Ki ne mosolyodna el Jason Voorhees bohókás kalandjain, kinem nem melengeti meg a szívét Hal 9000 mámorító orgánuma.…..
Matten 2011.11.12 13:52:02
@MoonTiger: Én is pont ezen filóztam
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Matten 2010.07.31 00:38:12
Naruto Gundan; a már korábban is cikket érdemelt Naruto fórumos-szerepjátékoldala a hét eleje óta nem elérhető. A változás mögött a nemrég megváltozott proboard szabályzat áll, ami tiltja az idegennyelvű (nem angol) fórumok használatát. A fórumot figyelmeztetés nélkül…..
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
Matten 2010.01.15 19:06:55
@freddyD: Télleg van öcséd, vagy csak a poén kedvéért raktad be?

És ha van az az Ő torzított hangja volt, vagy a tied? :D
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Matten 2009.07.01 01:47:42
@ZoMBie: "Fred, ha annyire szereted felidegesíteni magad egy játékon, akkor ott az ultimate spider-man :D az egy kifejezetten bosszantó játék :D"

Lehet hogy bosszanto, de ettől függetlenül Zseniális és óriási játék. Nagy nehezen végigvittem, és megállás nélkül nyomom a városban. :D
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Matten 2008.06.18 12:07:03
Persze most mindenki isteníti freddy-t... Természetes.. Végre hangot ad véleményének, és lám! Mindenki isteníti...

Volt már ilyen párszor, és lesz is...

Bezzeg a Dark Vampiresnél nem nyafogott senki, pedig tök ugyanolyan volt a játék..

És most az Én véleményem:
A múltkori videó tényleg nem volt olyan jó mint egyesek, de ettől függetlenül ugyanolyan vicces volt, és nekem PONT az Rosszkár-díjas volt a kedvbenc részem...

Szerintem is jobbak voltak a régebbi videók némelyike egy fokkal (pl.: Mesterlövész Airbone Hero és társai), de azt is le kell szögeznünk, hogy a videok minősége és freddyD kreativitása tényleg nőtt! És ez hamisítatlan tény... Nem nagyon hallottuk ugyanazt a poént elhangzani ugyanúgy... Nem úgy mint az Irate Gamernél...

Nerdöt nem éri utol freddy, de szerintem ez nem is cél nála... A Nerdnél több ember dolgozik rajta.. Tele van effekttel és néhány mellékszereplő is van benne..

Freddy önmagától vicces, nem pedig Nerdtől... És ha belegondolunk, eddig egyetlen olyan játékot mutatott be amit Nerd is (Custer's Revenge) de az is teljesen különbözik a másiktól...

Matten beszélt

Ui.:
"és egyre rosszabbak a vidiit
bocs sajnálom de nekem nem tetszik de lehet hogy velem van a baj cak hozzászoktam a jóhoz és elvárom"

Ez a gyerek igazán megtanuna helyesen írni! Addig ne nagyon várjon el semmit... Mielőtt "normális" videót kér, tanuljon meg Normálisan írni, majd akkor dumáljon!
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Matten 2008.02.07 19:40:34
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..