Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilos perpetuum

0 bejegyzést írt és 1009 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az…..
mobilos perpetuum 2019.02.17 17:48:21
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
mobilos perpetuum 2019.02.16 00:59:41
@oh.. my.... szép volt Roli...: Ahogy kezdtem, az kulturált hangnem volt, amit kaptam, dobtam rá egy szívlapáttal. Hatás ellenhatás törvénye. Nyomod kézzel a falat, nem a falnak fog fájni, hanem a tenyered.
Nincs RTL II-m, még ezután fogok gyönyörködni a taktikus hogyan taktikázta el.
mobilos perpetuum 2019.02.16 01:03:26
@Maximista vagyok: Nem is tudom, ki vagy? Maxi Pista, keresd meg nyugtató bogyóidat.
mobilos perpetuum 2019.02.16 01:10:08
@oh.. my.... szép volt Roli...: Te nem vagy bunkó, minek támogatod lelkileg Minimalistát? Majd megnyugszik. Roli oldal nincs tovább, ennyi. Készítsen oldalt: kérjük vissza Nyéki Rolandot a Villába címmel.
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
mobilos perpetuum 2019.02.15 15:53:37
@katemoss: "nem, én már itt vagyok az eleje óta, és én is összeugattam már mobilossal, de aztán rájöttem, hogy egy troll. :) +
Nem is tudok a létezésedről, keversz valakivel, és ha troll lennék:
Nem írtam volna le VV nagy Ő Anikó történetét. (link-ket mellékelve.)
Alekosz feleséget keres műsort hogyan mentette meg az amúgy sokat kamuzó VIPZone
Leírtam, milyen előnyei/hátrányai voltak az éjszakai onlinek-nak. stb.stb.

Amíg nem kezdenek el mocskolódni, óráik hosszat szoktam itt kommentelni, tanúk most is vannak az oldalon. (Ha tudsz konkrétumot, mit tettem ellened, ne kímélj.)
mobilos perpetuum 2019.02.15 15:59:31
@mobilos perpetuum: Lilu hogyan ejtette ki Tommyboyt, el szoktam mesélni. Írhatnék pár "gyanús" párbaj-eredményről. (Baukó vs Nádai Anikó, Baukó vs Rácz Gigi.) Eltitkolt veszekedés Karácsony Szentestén a VV4-ben.
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
mobilos perpetuum 2019.02.14 11:08:41
Az árulás. 2. rész
00 37 22-től Roli: csodálom, hogy Hunor elmondja a véleményét azért. Ez egy fontos. Nem szokta elmondani a véleményét. Most az Ági ezt hozta ki belőle
Dina: most kajakra az kellett a játékához, hogy most bejöjjön valaki, és kimondja az egyetlen egy darab véleményét.
r igen, ez fontos
d: úristen, van önálló véleménye
r de mindig volt önálló véleménye, de soha nem mondta ki. Mert azt gondolta, itt vagyok neki én, és engem előre tol, és akkor a véleményt én kimondom, és ő csak elbújik mögötte. De hát ő, ő ilyen VOLT az egész játék során. Igen, ez egy nagy kérdés, hogy a nézők szemében hogyan fog lecsapódni. Hogy a SZÉPFIÚ csendben maradt végig, ez egy jó dolog-e, vagy az jön le, hogy én távírányítós autó volt számomra a Hunor, és azt mondta, amit én akartam-e, vagy sem. Ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés.
Roli, riportszoba: A játék során mi barátok lettünk a Hunorral. Azt a Dinának is elmondtam, hogy a legnagyobb taktikusnak tartom a Hunort... taktikája az volt, hogy mindig ott volt mögöttem, és a farvizemen végigjátszotta ezt a játékot, és igen, nagyon sokszor én vívtam meg az ő harcát
Dina... te hátad mögött próbál érvényesülni, te észreveszed, hogy a te hátrányoddá válhat?
r már késő, amikor észrevettem volna, akkor már késő volt
D Hát..
R ezt elbasztam, de hát ez egy ilyen játék
Dina arról beszél, Mici nem kapaszkodott a hátán. De te ezt hagyod.
R Hagyom, nincs fegyverem az ellen, hogy ezt.. akkor le kellen ülnöm a Zsu-val, és elmondani: egyetlen esélyed van, hogy visszagyere, és kiviszed a Hunort és elmondom a nézőknek, hogy a Hunor nem csinált semmit, csak végid az én hátamon kapaszkodott föl
00 41 25 Dina:Ugyse figyel, NYOMORÉK (FOLYT KÖV.)
1. Roli MÚLT időben beszél a barátságukról. Párbaja előtt még hazudni fogja a barátságot.
2. SZÉPFIÚ. Ez a semmilyen alakú, nulla kinézetű Roli fő bánata. Edzhetne, fogyhatna, adhatna öltözékére
3 Ellentmondás, hogy: Hunornak nincs véleménye, vagy Roli honnan tudja, hogy van?
4 Zsu-nak ő elmondaná, és Zsu-Hunor párbaj lenne akkor. Ő pedig kitálalna, Zsu-t segítve, hogy a Hunor nem csinált SEMMIT. Csakhogy Zsu-t nem Hunor alázta hónapok óta!!!
5. Semmi hátránya nem volt Rolinak, hogy volt valaki, akire mindig számíthatott. Arról Hunor nem tehet, hogy a nézők egy részénél az is elég, ha "jó pasi".
mobilos perpetuum 2019.02.14 12:47:39
Az árulás, 3. mára befejező rész. ((Mivel a riportban is mondta, ezután Roli kénytelen lesz folytatni a Hunor elleni szövegelést)
00 41 25 Dina Hunorról: Úgyse figyel, NYOMORÉK
r nem nyomorék amúgy nagyon rafinált, mindenre figyel
00 43 03 R hosszú távon a Hunor ELVISELHETETLEN, mert ki FOG ütközni az az énje, amikor ő,... ő át akarja venni az irányítást
d Valamikor át is?
r akarja
g te ugyanúgy látsz, csak vakon vagy vele
r nem vagyok vakon, de emberileg nekem szembeköpni saját magamat ITT A VÉGÉN már sokkal nehezebb. Én elmondtam a Hunornak is, mondom Hunor, te vagy a játékban a legnagyobb taktikus
D a kutyát nem érdekli, az elején köpöd szembe, vagy a végén köpöd szembe. Ugyanúgy magaddal baszol ki.
r én ezt értem, de ha az emberek nem látják azt, amit ő csinál, és nekem KELL felhívni a vélemény.. a figyelmüket, akkor esélyem sincs
d ez egy játék, meg akarod te nyerni, vagy azt akarod, hogy ő nyerje meg
r KILENCVENKILENC százalékban én hozzá segítettem. Ha megnyeri ezt a játékot, azt Nyéki Rolandnak köszönheti.
Ő nyeri. Mert az emberek felszínesek. És tudod mi számít nekik? Ami annak a lánynak, aki most mellette fekszik.
00 45 28 Dina Amiket itt elmondasz? Hát baszd meg? Régen, hogy ki kellett volna adnod a Hunort. Lehet, már itt se lenne. Sőt, biztos, hogy nem lenne itt.
r igen, ez biztos, hogy nem lenne it. Már rég kiesett volna. Csak az a baj
D magad alatt vágod a fát
r az hogy valaki jól néz ki, sokkal fontosabb ebbe a kibaszott világba, mint AKI TISZTA EMBER MARAD A VÉGÉIG
Majd a végén a következtetés: tízből kilencszer a Hunor nyerheti meg ezt a játékot

Köszönjük Roland.
Mi, felszínes nézők, a Hunor kukijára vagyunk kíváncsiak, mint a csaj ott mellette. JA ÉS A VICC. Ő TISZTA EMBER. Most majdnem kitettem az ebédet.
Hunor miért is esett volna ki? Mindig népszerűbb volt, Rolika, ha kijössz, utána nézhetsz.
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
mobilos perpetuum 2019.02.12 20:56:03
@hereverő heverő:
Figyu, ezen a @Márk nevű illetőn viccelődtem, mert azt hiszi, az a belépőjegy a fórumra, ha még rosszabbat mond, mint a többi.
Roli, mint genlteman elmondta, hogy aki bejutott a négyben, az egy eredmény.
Ha véglény kerül a villába, akkor rossz volt a válogatás. Fújj Zsóti!!
mobilos perpetuum 2019.02.13 09:29:30
Ebből az elkövetkezendő napokban fogok idézni. Tanulságos.
index.hu/tudomany/2014/02/04/miert_imadjuk_gyulolni_a_valo_vilagot/
„A valóságshow-ban történt események feletti ... felháborodás ... megerősítheti a társadalmi normákat, vagyis azt az érzést, hogy velük ellentétben mi normálisak vagyunk.”
"A mechanizmus egyszerű: ha ki is mondom, hogy mennyire gyalázatos, amit a tévében látok, ... (és ezzel indirekt módon azt mondom, hogy bezzeg én mennyivel jobb vagyok náluk), azzal erősebb lesz az önbecsülésemet növelő hatás. Minél hangosabban, minél több ember előtt, minél erősebb kifejezésekkel élve mondom ki, annál inkább."

I
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
mobilos perpetuum 2019.02.11 19:15:02
rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/vv-adri-het-napbol-hetszer-szexeltem-massal Tükörképének mondja: "Azt utálom benned, hogy képes vagy hazudni még a családodnak is... ha arról van szó... Szélhámos vagyok."
Igaz, a castingon mindenki próbálja eltúlozni akár a rossz tulajdonságait is, csak hogy érdekesebbnek tűnjön. Pluszban még ennyit, a témát elengedem, legyen boldog élete. Akár egy HV topic alatt kommentelővel...
mobilos perpetuum 2019.02.11 23:36:06
@oh.. my..... Hajrá Roller!: Kire szavazol, ha ők ketten maradnának a döntőben?
VV ZSUZSU 51%
VV HUNOR 49%
Total votes: 3782
Láss, ne csak nézz
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
mobilos perpetuum 2019.02.11 12:02:04
@hereverő heverő: Na igen, és még régebben: Mária Terézia, és a magyar testőrei. :))
mobilos perpetuum 2019.02.11 13:53:35
@moletty: "Zsu rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan Mindemellett szefós !"
Kb három hónapja ezt leírjátok minden topik alá tízszer.
Ezért megírtam szent imaként. Amikor a müezzint meghalljátok, boruljatok térdre, és fohászkodjatok.

Mi atyánk, Ny. Gábor, ott fenn az RTL székházban, hallgass meg minket.
Engedd testvérünket, Nyéki Rolandot a Te 36 milliódhoz.
Űzd el a rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan
Mindemellett szefós Zsu-t, aki maga az Ördög!
Mert Tiéd a hatalom és a dicsőség,
Ámen.
Ha nem dolgoznék ma, akkor megcsinálhattam volna ebből az első képregényem és akár még valami jó is kisülhetett volna belőle, de ahogy Al Bundy szokta mondogatni: az élet nem didibár. A tétényi csürhe finishben van már, Anikó is úgy vezeti fel a történteket, mint aki vagy…..
mobilos perpetuum 2019.02.09 14:06:48
@hereverő heverő: Azt azért nem tudhatjuk pontosan, a főszerki mennyi teret hagy a beosztottainak. Azt se, azok mennyien vannak.
Egy másik ördögi körre hívnám fel a figyelmet. Nyolc szériában kizárólag férfiak győztek. Emiatt sanszos, hogy olyan nők fognak legközelebb is jelentkezni, akik vagy kufircolással akarnak előbbre jutni, vagy csupán magamutogatók.
Jobb esetben elhiszik magukról, hogy Anikó, vagy Baukó utódai lehetnek, mint műsorvezetők.
mobilos perpetuum 2019.02.09 15:11:30
@Brigante: Ha azt nézzük, csak Lackó poénos énjének szándékos kihagyásával az összefoglalókból juthatott vissza Adrika, szerintem kamu százalékokkal, akkor csodálom, hogy még mindig valaki jó játékosnak gondolja. Bár szíve joga. Roliék átláttak rajta. Gregék sokáig nem bíztak benne.
Ott csak azért kerülhetett jobb pozícióba, mert Renike mindenképpen maga mögé akarta gyűrni Zsu-t. Renyhének főleg az b@szhatta fel az agyát, amikor Lackó király nem őt választotta királynénak.
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
mobilos perpetuum 2019.02.09 11:22:48
@VV Erőlegény: Amit szoktam idézni Adritól: ki a fene emlékszik rá, mit mondtál két héttel ezelőtt, (szilveszteri bulika), rámutat arra, hogy rossz memóriával egy hazudozós nagy bajba kerülhet. A népi bölcsesség a sánta kutyáról tipikus esete.
Ennél jobban szörnyülködtem, amikor műsírással bizonygatta a Lacika-bábunak, mennyire sajnálja, hogy párbajon legyőzte. Kit akart megtéveszteni? A bábut? Nem, engem, a nézőt. Elhiszi rólunk, hogy bevesszük a kamu szövegét. Greg is, ő is elfelejtkezik arról, hogy vissza tudjuk nézni, korábban mit mondtak.
mobilos perpetuum 2019.02.09 11:54:52
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
mobilos perpetuum 2019.02.08 11:36:34
@Ay Mama, Que paso: Felhívtam Spielberget, hogyan érzi magát, miután kiderült: lófaszt se érnek a filmjei, a VV9 két játékosa taktikázásához képest.
VV Roli és VV Hunor először elérte, hogy Adri Lacikát vigye párbajra, a sellő-csapat is atomjaira hullott.
Elmondta, hogy első elkeseredésében átvetette magát egy híd korlátján, de épp egy pehelypárnákat szállító uszályra esett.
Mára visszatért az életkedve.
Tervezi, hogy jelentkezik résztvevőnek, ha meghirdetik a VV 10-et.
mobilos perpetuum 2019.02.08 11:59:46
@Ay Mama, Que paso: Most Rolinak szurkolok, szavazni nem szoktam, de Adri műsírása rosszabb, mint Zsu sírása.
Taktikának nézni, hogy Roliék kirakták a csapatból Adrit, és csak Gregékhez mehetett, túlzás.
1. Vagy azért dobta Hunor, mert kifecsegte amit a takaró alatt történt
2. Vagy Roland eltiltotta barátját. Ez kétszer is elhangzott.
A kettő nem üti teljesen egymást: elegük lett a szarkavarásából.
Zsu-nál most fontosabb, mi lesz vasárnap, és jövő héten Hunor kiviszi-e a sellőt párbajra. Ha nem akkor döntős.
mobilos perpetuum 2019.02.08 13:43:05
@hereverő heverő:
Greg és a pasija összekap, az egyik az utca egyik oldalán megy, másik a másikon.
Egyikük átkiabál: Lófasz a seggedbe.
Másik: Nem békülök.
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
mobilos perpetuum 2019.02.06 10:48:18
@Sanda.Ipse: "Ha ez nem tetszik, akkor csak a benn lévő "barátait" nézd. Utálja őt Greg és Adri is"
Adri és Greg napraforgók. Sellő utálatosabb, Adri unalmasabb.
Véleményem szerint Roli és Hunor se fog együtt bandázni a VV után. Benti szövetségük akár a következő, (Baukó szerint lesz) kiválasztáskor is szakadhat.
mobilos perpetuum 2019.02.06 11:17:24
@adamskij: Baukó tegnapelőtt mondta nem lesz, majd javított, lesz még egy. RTL II műsorterv szerint jövő szerda másfél órás, péntek két órás a műsor. Akár Petike, vagy Anikó közölhetné, mi lesz.
mobilos perpetuum 2019.02.06 15:51:24
@Cinkeláb: Kicsit belefáradva, de törve nem, felhívom a figyelmet, hogy ez egy alacsony IQ-s széria, ahol pl. Reni, Adri mélyen lejjebb teljesít, mégsem ők vannak a célkeresztben.
De a fő-ész, a futár úr, akit csak dicsérni szabad, Dugovics Tituszt az egri várba képzeli. Amikor délben Európa-szerte megkondulnak a harangok, az a nándorfehérvári győzelem miatt van, nekünk magyaroknak büszkéknek kellene lennünk erre, és Hunyadi mellett ennek a horvát vitéznek a nevét is ismernünk illene.
rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
mobilos perpetuum 2019.02.05 13:12:10
@,,: "Rollernek van kint nője"
Akinek karácsonykor, léggömb eresztésnél szilveszterkor nem üzent, párbaján nem láttuk...
mobilos perpetuum 2019.02.05 20:06:24
@MacákékIcukája: "valakik anno itt irtak, hogy egy ismeretlentol kert vizet az utcan"
Ha csak annyit tudsz, hogy valakik írtak valamit, akkor erről az a hír jut eszembe: – Igaz-e, hogy Moszkvában Volvókat osztogatnak? – A hír igaz – közlik a hivatalos források –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Kijevben, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
Az, hogy X városban van egy kerge nő, abból következtetsz, hogy Zsu hasonló lehet. Mert úgy gondolod, az pont elég.
A múlt héten kb. két osztálynyi 7. vagy 8. osztályos gyerek szállt fel a vonatra, amelyiken utaztam. A közeli település gyógypedagógiai iskolájába mentek vissza valamilyen tanulmányi kirándulásról. Két egyforma nem volt köztük, soknál arc szerint látszott, hogy szellemileg sérült, másokon ez nem látszott. Mellettem egy pedagógus ült, és elkezdett beszélgetni egy gyerekkel. Kicsit érződött, hogy nem teljesen százas a fiú, de semmi agresszivitást nem lehetett észrevenni. Sajnos nem vagyok újságíró, mert szívesen elbeszélgettem volna a tanárral, biztos tudott volna mesélni történeteket, jót és rosszat. Szerencse, hogy vannak olyanok, aki vállalják, hogy ezekből a sérült gyerekekből, akik nem tehenek róla, hogy így születtek, olyan embereket nevelnek, akik akár hasznos munkát is végezhetnek.
Senki nem lát a jövőbe. Ma annyiféle ártalomnak vannak kitéve a várandós anyukák - veszélyes gyógyszerek, ételekben, ivóvízben, levegőben káros anyagok, hogy senki nem tudhatja száz százalékban: a születendő gyereked, vagy unokád egészségesen jön-e világra.
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
mobilos perpetuum 2019.02.04 14:02:29
@nyo: Még azt is a széria javára lehet írni, hogy korábban elég volt piát beküldeni, és bulika, síkrészegen ment is a balhé.
mobilos perpetuum 2019.02.04 14:31:07
@hereverő heverő: VV Attila írt fb oldalán arról, hogy a VV-ben vannak emberek, akik esemény-generátorok. Ez is egy taktika: tudom, mivel lehet befolyásolni a villa életét, ezzel ráadásul bekerülök az összefoglalókba. Ilyen taktika volt jellemző Radicsra, és Csokira. Bolondozással középpontba kerülni is szerintem taktika, Greg egy darabig jól csinálta, (pár hétig).
Ha valaki arra játszik, hogy megsajnálják, lehet taktika. Állítólag a VV1-ben Szabolcsot mindig azért küldték vissza, mert mindenki támadta. Nem láttam a szériát, lehet, hogy nem így volt.
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
mobilos perpetuum 2019.02.03 14:33:50
@Mate4182: Koch Iza, a köpködős, "szerelme" volt az a Krisztián.
mobilos perpetuum 2019.02.03 19:30:28
@javier2: Én utállak titeket, lesz@rlak, Ártány Jozsóka Ármándóval együtt. Amikor majd csak a normálisak lesznek itt, jövök.
Jozsónak add át, hogy a kínaiak fej átültetéssel kísérleteznek, ne adja fel a reményt.
Hungarocell-táblákat megtámadós akciójelenettel indítunk, amelyben egyszerre fedezhetők fel a Kill Bill, a Linda-sorozat és bármelyik Bud Spencer-film kevésbé jól sikerült jelenetei, majd az egész önfeledt burleszkbe torkollik. Később, a romok tetején Greg azonosul a globális…..
mobilos perpetuum 2019.02.02 11:52:48
@csillagporszem: Kíváncsi vagyok, itt Hunornak, Rolinak milyen a támogatottsága.
www.easypolls.net/poll.html?p=5c5575dae4b0b3f5920b5d82
mobilos perpetuum 2019.02.02 13:14:32
@Sanda.Ipse:
'... nem úgy értelmeztem, hogy nőként jön be neki VV Viki."
46 sz. video Roli Vikiről a riportszobában: Ha egy szériában lettünk volna, nagyon nagy lamour lehetett volna köztünk.
Ha akarom úgy értem: taktikai szövetség. De a szóhasználat azért gyanús.
mobilos perpetuum 2019.02.02 13:29:34
@Pamutbojt: Alig két héttel a vége előtt ilyen képlékeny még nem volt, ki az esélyes akár a top 3-ba jutni. Bármi megtörténhet.
Zsótikáéknak köszönhetően vakon tartanak minket. Hunci beszélt olyanról, hogy Zsu-val mindenről el tudott beszélgetni. Ebből se láttunk semmit, mert Renike fél műsortidőt kitölt, a maradékban sellő nyűglődik, és jut pár perc a többiekre.
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
mobilos perpetuum 2019.02.01 12:57:16
@Tökös...: Egyébként szinte szórakoztató, ahogy sellő összevissza rohangál mindenkihez, és próbálja magát valamilyen szinten kimagyarázni, esetleg szimpátiát kicsikarni, ja és még taktikázna is.
Rosszabb látni, hogy Reni továbbra is rendületlen hiszi, hogy ő a jó, remekül érzi magát, és boxban is, párbajon is kiüti ellenfelét. Én a magam részéről még azon jobban szórakoznék, ha ellenfele laposra verné, és nagy két foltokat kellene kisminkelnie a párbaja előtt.
mobilos perpetuum 2019.02.01 15:15:56
@Tökös...: Reni nem csak akkor idegesítő, ha ordibál. Anikó élőben kérdezte Adrit, milyen volt királynőnek, lenni, erre Reni: én jobb lettem volna királynőnek, mire Adri kicsit elhúzta a száját, és válaszolt a NEKI feltett kérdésre.
Reni Rolinak az Adri párbaj után: így apukám, úgy apukám. Mintha ó nyer volna. Igenis utálják őt a többiek, mert legjobb költő, legjobb rendező, "túl-jó-vagyok-ehhez-a-játékhoz".
Roli cselszövő, lenéző modorú néha, de nem kell állandóan őt hallgatni.

Vagy eszembe jut az a bőgés, amihez hasonlót disznóvágáskor hallottam gyerekkoromban, Reni ezt csinálta Radics, majd Csoki kiesésekor. SoKKK...
mobilos perpetuum 2019.02.01 15:24:04
@Spitzbauer: Era ellenében állt Renyhe Roli mögé, de mindenki más is ott állt, először Zsu is.
Csak Era elárulta, hogy Roli egyszer lekurvázta. Akkor ment át, szinte sajnálatból, hogy egyedül van.
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
mobilos perpetuum 2019.01.31 17:22:56
"writeonly"
Roli és Spielberg.
Amikor Roli belekezdett a szövegébe, eljutott Spielberg-ig, elkezdett őőő-zni, rájött, hogy a mondatot most nem mondhatja el, mi ketten jobb rendezők vagyunk... Három lehetőség van: 1. Nem ismeri Spielberg filmjeit. 2. Ismeri, de magát túlbecsüli. 3. Elhiszi, hogy miatta hullott szét a sellő-brigád.
Valójában azt Greg és Reni verték szét. Valamelyik HV-ben a szerző írta: egyszercsak látható indok nélkül Zsu kivonult sírni. Megnéztem azt a részt: Reni azt fejtegette Ken_Babának, hogy régi rajongójaként azért nem írt neki levelet, mert nem akart ezeregyedik lenni. Zsu, a "buta", a "szefkós" egyszerűen rájött arra, hogy NEM AKAR, NEM IS TUD részt venni egy sellőseggnyalási versenyben. Inkább beletörődött abba, hogy a szív-csapatban harmadik, majd Adri után a negyedik a sorban.
Hunor Rolinak: csórikámhoz néha fél napig se szólnak.
Villa-spelbergnek esetleg abban lehet szerepe, hogy míg Hunor Adrinak a nuniját használta, Roller az eszét.
Taktikai hibák villa-spielbergnél. Ha pacsiztak, ha csak kezet fogtak, azt az ellenoldal előtt nem kellett volna. Lacikát legyengítették párbaja előtt. Hiba volt látványosan lesz@rni, hogy Vivien, majd Lackó kiesett. Mindkettőre valakik szavaztak, és azok a szavazatok még jól jönnének majd. A beképzelt megnyilvánulások villán belül is, kívül is sokakat taszítanak, ez is egy hiba. Nagy eredménynek nem tekinteném azt, hogy Greg magára rakta a kendőt. Kendővel és kendő nélkül is ő lesz vasárnaptól a leggyengébb, legfeljebb Adrira jelenthet veszélyt, de most úgy tűnik rá se.
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
mobilos perpetuum 2019.01.29 12:08:54
writeonly üzemmód
Még mindig VIPZone-ról.
Ha annyira hiteltelen dolgokkal jön is elő, mint pl. most, amikor egy Adrihoz alig hasonlító lány egy rövid videón félmeztelenül látszik, nincs meg, hogy azt honnan szerezte, szex-oldalról töltötte le vajon? Akkor ezen érdemes elgondolkodni, foglalkozzunk-e vele?

Egyszer, mint említettem egy botránytól viszont megmentette az RTL-t.
Alekosz realityben keresett magának feleséget. A "görög csődör" jó érzékkel naponta küldte haza a rendesebb lányokat, míg a legősibb női szakmát űzők, rutinjukat felhasználva - egyre közelebb kerültek a szívéhez/gatyájához. Ekkor talált rá VIPZone szerzője azokra az oldalakra, ahol ezek magukat hirdették. A feleségkeresőben csak az akkor még le nem bukott Veronika nem tartozott a K kategóriába. Az RTL - nem mondta honnan szerezte az infót - bejelentette, hogy gyanúk merültek fel, aki tud, küldjön bizonyítékot a szereplőkkel kapcsolatban. Én is találtam olyan hirdetést, ami VIPZone-nél nem szerepelt, elküldtem, az RTL válaszul annyit nem írt: köszönjük. A műsort úgy tudták megmenteni, hogy egy már kiejtett "feleségnek valót", a Bp-en tanuló orosz lányt, Olgát visszatették. Végül mégsem őt választotta Alek, hanem a későbbi VV5 Veronikát. (Cristofel nem csak szavakban volt férfi, de parittyázott vele rendesen.)

Még el fogom mesélni a napokban, egyik alkalommal hogyan segítettem VIPZone szerzőjét egy videóval. Nem kamu videó volt, valaki felrakta a teljes, kb 2.5 órás változatot is, éjszakai online-ból.)
mobilos perpetuum 2019.01.29 17:29:19
@Bryan élete:
egy közbeszólás üzemmód
"igaz, hogy Reni lepatkányozta, nade Roli meg eldugta a fésűt.... ez a büki észlény még ma is itt tart, mint a Roli legnagyobb megbocsáthatatlan gaztette."
@Paic Róbert emlékszem, leírta, tetszett neki, hogy Roli a kinti programon hogy leoltotta Zsu-t. Csak szólok, hogy kb. három hónapja ez így megy. Hunor átment "mobilosba", mert megjegyezte, hogy Zsu-val mindenről el tud beszélgetni, kivéve az autók. Na és amikor Roli kancellár besorolta a szolgák közül is a 7. helyre, utolsónak. Riportszoba, Roli: "érzelmileg, és értelmileg" ő milyen magasan van a lányhoz képest. Ha rákérdeznének, nem tudná elmagyarázni, hogyan tud "érzelmileg" fentebb lenni, és mivel tudja ezt bizonyítani.
Zsu mindenképpen Renit vigye, de Roli viszont az ellentábor vezére volt, és most a táblánál is elég nyöszörgősen tudta elmondani, miért is teszi Zsu-ra a jelét. Volt ott ööö meg ööö bőven.
Rolitól szerintem Hunor sincs biztonságban. Adri-Zsu-Roli finalistának jobb lenne az ő szemszögéből.
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
mobilos perpetuum 2019.01.28 12:15:55
@mobilos perpetuum: Eszerint akkor még a párbaj tényleg számított, most a napokkal előbb leadott szavazatokon az a húsz-harminc perc ritkán változtat.
mobilos perpetuum 2019.01.28 12:58:52
@mobilos perpetuum:
A párbajok valamivel többet érnének, ha a "kortárs" beszédek az elején hangzanának el. Lenne hosszabb, kb negyven perc, kevesebb - ezerszer látott - bejátszással, több vitával, és a nézőtérre egyetlen statisztát se beengedni. Max civil ruhás biztonsági őröket. Láttunk olyan párbajokat, ahol az egyik fél hatalmas transzparensekkel felszerelve , másiknál semmi.
Újabban elmarad, hogy ki, kit vár vissza. Voltak meglepetések néha.
Ne emlékszem, a párbaj alatt volt-e, de pl. Baukó Évának az apja is mondott kortesbeszédet.
mobilos perpetuum 2019.01.28 15:16:17
@bElannaTorres: Kivételesen válaszolok: több helyen ott vagyok. Pl. A Blikk egyik cikkét kommenteltem. Csak egyetértő jelzést kaptam. A Borsot ignorálom mióta... Most megyek vissza törzshelyemre, nem fb-oldal.
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
mobilos perpetuum 2019.01.27 17:19:21
@Ármándójózsi: Hosé Ármádó, te vagy itt a troll. Minden igaz, csak fordítva: nem látszol ki Roli seggéből. Jó nagy van neki, nem csoda.
mobilos perpetuum 2019.01.27 17:53:39
@Mate4182: A puding próbája az evés. Roli taktikája akkor jó taktika, ha nem verte volna szét saját csapatát. A másik oldal is látszik széthúzás, akár szakadhatnak is. Végjátékban már mindenki kezd egyéni játékot folytatni.
Miért Zsu?
Ő egyedül az a lány, aki 36 millióért szerelem, vagy minimum kedves szavak nélkül, nem dug,
Még Aurélió és Zsófika között is voltak érzelmek. Attila és Kinga közt csók nem csattant, de jókat tudtak beszélgetni, vonzalom kialakult. Soma is megküzdött azért, hogy Evelin odaadja magát.
Adri csak ágymelegítő, Reninek már nem hiszem el a Csoki-szerelmet, neki a középpontba kerülés kellett.

Aki most idejött, és szitkozódni kezdett, nem figyelte, hogy Hunor mellett érveltem szinte egész nap.
Nem olvasta, hogy Roli kezd feljönni szememben, mert a kudarc miatt már nem nagyképű, sokkal emberibb, mint mikor dölyfösen kijelentette a riport-szobában, hogy ő az ész.
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
mobilos perpetuum 2019.01.25 19:30:44
www.blikk.hu/galeria/valo-vilag-farkasok/yjp5d2b Attila szériájában szelídített fakasok választhattak "falkavezért", azaz kipróbálták, melyik villalakót fogadják el leginkább az állatok? Az eredményre már nem emlékszem.
A VV9 elején Radics ordítozásaitól szegény állatok megkongatták volna a harangot.
Csoki: idegrohamai miatt aligha lett volna népszerű.
Roli taktikus, de vezérhímet aligha láttak volna benne.
Krisztán a kecskéktől is félt.
Hunor csendes magabiztossága, fizikai állóképessége talán tetszett volna nekik. Lacika elvegyült volna köztük.
A sellőt megették volna még a szelídített farkasok is. Ha éhesek.
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
mobilos perpetuum 2019.01.26 12:01:16
@szociál: Nem tudom egyet nézünk-e, mert nekem az jött át, hogy Zsu nem akarja Gregnek megígérni, hogy nem tesz jelet Renire. Ha most kimondaná vasárnapig üvöltenének vele.
mobilos perpetuum 2019.01.26 12:07:50
@.iIi.: Az Éden tud jó lenni, de halad lefelé. Az Éden exek lehet, hogy más licemc, akkor az mentség lenne, de nem tudott nagyon lekötni.
mobilos perpetuum 2019.01.26 12:41:19
@szociál: Ha katonai tiszti főiskolai növendékek közül válogatnának, mind tattikázna. Voltam sorkatona, sok eszement tiszttel találkoztam. Nagyon hülye is akadt köztük.
Azért kipróbálhatnák, de a főiskola úgyse engedné.
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
mobilos perpetuum 2019.01.24 02:26:21
@nicu71: Ez száz százalék igaz, de Zsótika csak egy kis kerék a gépezetben. Amit mondanak neki, az szerint készíti a videót. Ha Rolit kellene dicsérni, azt tenné. Fejétől bűzlik a VV 9. Egyáltalán, miért alkalmazzák? Tavaly se szerettük, sokat beszél feleslegesen, humora gyenge. Nehogy Belevalót vezessen, még Győzikét is visszasírnám.
mobilos perpetuum 2019.01.24 09:57:46
@Brigante: Eddigi szériákban ilyenkor csak villérrel jutott hozzá a paraszt mondjuk cigihez, kajához. Ha ez csak olyan, hogy 45 ezer ponttal vezet Hunor, de csak a végén van jutalom, már nem olyan érdekes.
Renike 5000 villérével nem tudna enni, szétverné a berendezést. Lenne feszkó.
Abban egyetértek, hogy érdekes lehet.
De csak mert mutathatja, kiben van kitartás, ki tud becsületesen küzdeni, logikai feladatokat megoldani, stb.
mobilos perpetuum 2019.01.24 17:53:29
@bElannaTorres: "Adri a legjobb taktikus"
Szilveszteri buli, "magában" , ja NEM, a kameráknak beszél: "Nem tudsz minden szót visszamondani, úgy ahogy mondtál. Ki a jó isten emlékszik, mit mondtál két héttel ezelőtt, most komolyan?"
Annak van ilyen problémája, aki sokat hazudik.
Adri ide-oda csapódott a két csoport között.
Csakhogy Gregékhez csapódása nem taktikai lépés volt, Hunyi a kezébe fingott, és Vivien ágyába elhúzott. Nem kellett csoporttagnak az akkori Roli-brigádba.

Párbaj. Semmilyen jele nem volt, hogy Lacikánál szimpibb lett volna, esetleg 57%, ha eljátszom a hiszékenyt. Adri kiprovokált egy durva beszólást a fiú részéről, talán ez lendített rajta, bocsi-kérést az RTL elszabotálta.
Ész: suli héten visszasorolták a felzárkóztató csoportba.
rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat
"Tüskevár... Kaposvár?" A többiek se alakítottak nagyot, de Dugovics Tituszról Hunornak, Rolinak beugrott, hogy török elleni harc, csak az egri várra tippeltek.
Adri nagyon "mű". Mosolya nem belülről jövő mosoly, szövege mesterkélt. Gregen azt látom, hogy ha hazudik valamit, el is hiszi. Ha kibeszél valakit, akkor úgy is gondolja abban a pillanatban. Adri erre nem képes. Nálam Reni a legalja, de utána ő következik.
mobilos perpetuum 2019.01.23 11:04:44
@VV Erőlegény: Sixx, ha igazán beleteszi magát, a szarból is tud várat (posztot) építeni. Én bízok benne, nem kell meaculpáznia többször. A szerkiknek meg mennyakurva, mennyakurva, mennya maxima kurva.
mobilos perpetuum 2019.01.23 11:39:33
@WICKEDWITCH: Bacsó Péter, A Tanú c. filmből: Pelikán, a főhős munkaköre a Narancskutató Intézet vezetése lesz. Bástya elvtárs az intézetbe látogat, ám ... az ünnepség előtt Pelikán gyerekei megeszik az egyetlen érett narancsot. Virág ... saját citromját veszi elő a zsebéből, és ... azt szolgálják fel Bástya elvtársnak. „Mi ez?!” – kérdi a citromba harapó Bástya fancsali, dühös képpel. Pelikán Virág elvtárs unszolására megismétli: „Az új magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk.”
mobilos perpetuum 2019.01.23 11:45:17
@mobilos perpetuum: a fityisz jelképe ezért lett a narancs.
Politika : OFF
A VV9-nél is van lentebb...
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
mobilos perpetuum 2019.01.22 18:22:31
@Maximista vagyok: Zárt csoport, adminokkal, akik felvesznek, ha kéred. Le is lehet csatlakozni. Nem tudom, van-e előnye a csatlakozásnak, nem tetszettek a tagok, leléptem.