Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborszakacs

750 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játékos motívumokkal és drámai sziluettekkel érkezett a párizsi divathétre Alexis Mabille. A világhírű francia divattervező 2024-es tavasz-nyári haute couture kollekciója a Mirror, Mirror, azaz Tükröm, tükröm címet kapta. A friss és vonzó, ugyanakkor időtlen esztétikát bemutató ruhák a finom…..
Káprázatos csipkékkel és a mediterrán nap finom ragyogására emlékeztető díszítésekkel rukkolt elő a 2025-ös tavaszi menyasszonyi kollekciójában Zuhair Murad. A kedvenc libanoni divattervezőnk a különleges vonalvezetésű ruháival, a királynői fátylaival és a kézi hímzéseivel az éteri romantika…..
Tiszta, minimalista és nyugodt hangulatot árasztó fotósorozattal indult neki a 2024-es tavasz-nyári szezonnak a Givenchy. A világhírű francia divatház aktuális kampánya a márkára jellemző könnyed és modern eleganciát ábrázolja. A kollekció a fekete, az arany, a csontszín és a királykék textíliák…..
Élénk színekkel és játékos formavilággal rendelkező kollekciót mutatott be a Patou. A patinás francia divatház 2024-es tavasz-nyári kampánya a mozgás és a nőiesség esszenciáját testesíti meg. Az időtlen és dinamikus ruhadarabok a gondtalan nyári esték nosztalgiáját keltik életre...
Merész, gyönyörű és rejtélyes ruhadarabokkal készül az őszi szezonra a Marchesa. A Georgina Chapman nevével fémjelzett amerikai márka 2024-es fall couture kollekcióját a Shakespeare-hősnők ihlették, akik végtelenül romantikusak - emellett erősek és szívósak -, az életüket mégis valamiféle…..
A nőiesség kifejezése, a szexualitás, az érzékiség és a provokatív megjelenés inspirálta a Jean Paul Gaultier 2024-es tavasz-nyári haute couture kollekcióját. A szezon vendégtervezője, Simone Rocha a saját egyéniségén átszűrve elhozta az összes ismert Gaultier-jellegzetességeket a csúcsos…..
Gyönyörű rózsákkal és finom lilaakácokkal díszített, szoborszerű drapériákkal életre keltett éteri kollekciót vitt kifutóra Giambattista Valli a párizsi divathéten. A világhírű olasz fashion designer 2024-es tavasz-nyári couture ruhái túlmutatnak a hétköznapok eleganciáján, a csodás részletektől…..
A Johnny Depp főszereplésével 1990-ben bemutatott amerikai mozifilm címszereplője, Ollókezű Edward is készíthette volna azt a couture kollekciót, amelyet a Viktor & Rolf kifutóra vitt a párizsi divathéten. Az avantgarde művészi kivitelezéséről ismert Viktor Horsting és Rolf Snoeren holland…..
Az időtlen elegancia és a modern kifinomultság páratlan ötvözete Monique Lhuillier legújabb kollekciója. A világhírű divattervező 2024-es őszi ready-to-wear gyűjteményében találhatunk kényelmes nappali és lenyűgöző alkalmi viseleteket a gyöngyökkel díszített kötöttárutól kezdve egészen a szoborszerű…..
Zuhair Murad 2024-es tavaszi couture kollekciója egy gyönyörű óda a napfényhez, a tenger hullámaihoz, a szélhez és a mediterrán naplementék gyengéd borostyánjához. A világhírű libanoni divattervező ruhasorozatát ebben a szezonban a föníciai civilizáció találékony szelleme és az ókori istennők…..
Kislányos báj, játékos könnyedség és kifinomult párizsi sikk jellemzi a Chanel új kollekcióját. A patinás francia divatház 2024-es tavasz-nyári haute couture szettjeit felvonultató ruhasorozat hozza az összes jellegzetességet, amit az isteni Coco Chanel adott a világnak. A "Button", azaz a "Gomb"…..
Magyar idő szerint hétfő hajnalban a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben 96. alkalommal kiosztották a filmvilág legrangosabb kitüntetéseit, az Oscar-díjakat. A 2024-es gála egy igencsak színes és látványos vörös szőnyeges bevonulással kezdődött, ahová a sztárok a világhírű divatházak különleges…..
Az eredetileg templomnak készült, ma a világhírű mauzólumáról ismert párizsi Panthéon ihlette Ziad Nakad 2024-es tavaszi couture kollekcióját. A tehetséges libanoni divattervező a francia építészet kiemelkedő gyöngyszemének formavilágát a kifutóra vitt nemes anyagok, szupernőies szabásvonalak és…..
Egy meglehetősen sajátos, a jellegzetes Armani Privé kollekciókra alig hasonlító ruhasorozatot vitt kifutóra Giorgio Armani. A világhírű olasz divattervező 2024-es tavasz-nyári couture gyűjteményét a különböző kultúrák találkozása ihlette, a sziluettek között láthatunk kimonószerű köntösöket,…..
Stéphane Rolland kortárs textilművészete soha nem okoz csalódást. A világhírű francia divattervező 2024-es tavasz-nyári haute couture kollekcióját a sivatagi homokdűnék végtelensége és békessége ihlette. A tőle megszokott kifinomult szabásvonalakkal és hagyományos kézi díszítési technikákkal…..
A 30. Screen Actors Guild-gála a 2023-as év legjobb filmes és televíziós alakításait értékelte. A díjátadót helyi idő szerint 2024. február 24-én este tartották meg a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban, ami a város történelmi-kulturális emlékműve. Az igencsak színes és látványos esemény egy vörös -…..
A párizsi couture divathét alatt meghívást kaptam a vadonatúj Saint Laurent üzlet privát bemutatására. A patinás francia márka impozáns zászlóshajója 2023. december 9-én nyílt meg az Avenue des Champs-Élysées 123. szám alatt. A belső design kialakítása a kreatív igazgató, Anthony Vaccarello nevéhez…..
Golden Ratio, azaz Aranymetszés címmel mutatta be 2024-es tavasz-nyári couture kollekcióját Tony Ward. A világszerte ismert libanoni divattervező kifutóra vitte azt az arany-arányt, a lenyűgöző "isteni arányt", ami ötvözi a matematika vonzerejét a természet kecsességével, na meg a művészetben…..
Helyi idő szerint 2024. február 4-én este rendezték meg a 66. Grammy-díj-átadót a Los Angeles-i Crypto.com Arénában. A legrangosabb zenei eseményen felvonult a nemzetközi sztárvilág színe-java, zenészek, énekesek, rapperek, dalszerzők, producerek, színészek, modellek és sok más ismert személyiség. A…..
Az Alien-filmek képi világa, Elsa Schiaparelli radikális szemléletmódja és Daniel Roseberry kreatív igazgató texasi öröksége állt össze egy elképesztően izgalmas kollekcióvá a párizsi divathéten. A patinás francia divatház 2024-es tavasz-nyári haute couture alkotásai a szoborszerű szabászati…..
Akár a sötét fellegek közül cikázóan felragyogó, elementáris erejű villámcsapás, olyan energiákat szabadított fel és transzformált a textíliák nyelvére a legújabb kollekciójában Ziad Nakad. Az ismert libanoni divattervező 2023-as ősz-téli couture gyűjteménye stílusosan a Coup de Foudre, azaz a…..
A magabiztos, kecses, ugyanakkor roppant erős nő ihlette Tamara Ralph 2023-as ősz-téli couture kollekcióját. Az ausztrál születésű divattervező textilvirágokból, kristályokból és gyöngyökből alkotott páncélruhái a mesterségbeli tudásról, a rettenthetetlen kreativitásról és az időtlen luxusról…..
A világhírű francia divattervező, Stéphane Rolland bemutatta első menyasszonyi kollekcióját. A tíz mesés sziluettből álló sorozat minden darabja magán viseli a couturier jellegzetes architekturális formavilágát és légies könnyedségét. A kreppekben, a selymekben, a szaténokban és a csipkékben életre…..
Játékosság és dráma, szexi megjelenés és némi extravagancia találkozásából született a Nina Ricci legújabb kollekciója. A patinás francia divatház 2024-es tavaszi ready-to-wear darabjai a modern eleganciát testesítik meg, miközben magukon viselik a tervezőjük, Harris Reed jellegzetes kézjegyeit.…..
Vibráló színekkel, nőies szabásvonalakkal és játékos fodrokkal rukkolt elő a Badgley Mischka. A Mark Badgley és James Mischka nevével fémjelzett amerikai márka 2024-es pre-fall kollekciója hivalkodásmentes, letisztult ívekből és pompás drapériákból állt össze. Lenyűgöző ez a fajta egyszerű…..