Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Száva Gyula

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
Száva Gyula 2018.02.09 12:51:14
@szociál: Szerintem nem sokára csak te fogod a Falat nézni. Gyerekkorodban a sarokban állva büntetésből nézted, manapság csak magadat bünteted. :D
Piramis messze jobb mint a Fal, Sthol-t meg nem lehet egy lapon említeni az unott Balázskával.
Száva Gyula 2018.02.09 13:29:24
@szociál: 0 Forintot nyertek... Neked tényleg a fal való és a Balázska buci feje :D
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=829sbsa.jpg
aki már a plakátokon is úgy néz ki, mint egy szefós...
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
Száva Gyula 2017.11.19 09:46:44
@szociál: Nincs igazad. Tök nagy húzás a TV2-től, hogy eltolta a hetet Hétfő - Péntekről, Kedd- Szombat irányba, mivel az X faktor már rég nem annyira nézett, hogy ne lehetne megverni.
Az Ázsia Expressz és az 50 milliós közel olyan nézettségű mint az X faktor, vagyis jelentős nézőközönséget tud átcsábítani szombat este, akik nem kíváncsiak a tehetségtelenek kornyikálására, mint ha szombat este egy 1000 éves filmmel próbálná megszorítani az X faktort
Száva Gyula 2017.11.19 14:44:55
@szociál: brandtrend.hu/nezettseg/2017/11/16/nezettsegi-adatok-2017-45-het
X faktor 870.000 néző , Ázsia Expressz 725.000. Azt gondolom nem túl nagy különbség.
Nézzünk az adatokat amikor még valami régi vígjátékkal próbálkozott a tv2 az x faktor ellen:
X- faktor 1.200.000, Taxi3 300.000 néző.
Az adatok maximálisan engem igazolnak
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Most a 30 napos bérletről lesz szó. Egy kis nyelvi elemzés: A harminc napos bérlet nevéből következik, hogy harminc napig érvényes. De nem a MÁV-nál. A MÁV-nál "az első érvényességi napot követő hónap azonos napját megelőző nap 24.00 óráig érvényes" Azaz, 31 napos hónap esetén 31 napig, 28…..
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy Ogli G dalra építek majd egy posztot, de ez a nap is eljött. A Mester ugyanis Budapestről hozta ki legújabb számát és a hozzá tartozó klipet, ami ihletet adott. Hiszen nem ő az egyetlen, aki így vagy úgy, de megemlékezett fővárosunkról,…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..