Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lith

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tavaly ősszel írtunk róla, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy…..
lith 2018.05.16 10:54:09
@Nancsibacsi: egyénként mondanám hogy a szőrös mi üsse ki a szád szélét, de nem teszem.
Egyre zavarosabb, hogy mi történt az AC/DC-ben. Van ugye a hivatalos hír, hogy Brian Johnson énekes fülproblémái miatt mással fejezné be a turnét a zenekar. Ez úgy tűnik nem csak a rajongókat lepte meg, hanem magát az énekest is. Ugyan nem ő nyilatkozta, de az egyik barátja, Jim Breuer humorista…..
lith 2016.03.16 17:01:23
@OLDani: most sajnálom, hogy nincs überlájk gomb.
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
lith 2016.03.04 11:59:26
@A nép fia: nem is rólad szól a cikk. nem érdekel. pont. de nem fröcsögsz gondolom hetek óta, hogy pfejj de zsidó ez a film. én speciel egy rohadt percet nem láttam a dzsémsz bondokból. a nagy csendőrfilmek egyikét sem láttam. miért? mert antifrancia vagyok? nem bírom az aston martint? nem. mert nem érdekel. gól.
Rengeteg mítosz terjed a neten, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hétköznapi helyzeteket, hogyan spórolhatunk a legtöbbet. Például tanácsot adnak a haverok, mit csinálj azért, hogy ne robbanjon a képedbe a dobozos üdítő, amit egy perccel azelőtt leejtettél. Vagy azzal…..
Zene, sár, szemét, tömeg, marihuána, szex. Csak képek.....
lith 2014.10.09 20:02:13
@AlexAston: meddig készültél erre a három szóra? izgultál, mi?
Az idei Rockmaraton hasonló volt, egy hét dagonya, de mégis hatalmas fíling, bár bal karom adnám, ha ott lehettem volna Woodstockban...
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Hazánkban igazi kultikus státuszba emelkedtek a Bud Spencer-Terence Hill filmek, melyre egykori nagy sikerük ellenére sem tettek szert a tengerentúlon. Sokan próbálták már megfejteni, hogy miért vált kultikikussá a színészpáros által készített tizenvalahány film itthon. Itt az én…..
lith 2014.06.29 12:15:39
@nemszólokmégegyszer:
szerintem a Szupercsapatban sem hal meg senki, lőnek mint hülyék, borulnak a kocsik, robban minden, de halott, az nincs.
Ez az itt fent. Jó, képileg nem új ez, archív felvételekkel van tele, mi mással is lenne ugye, de akkor is most adták ki. Ahogy magának a Whole Lotta Love-nak is ezt a verzióját, ami a hamarosan megjelenő újrakiadásokon szerepel bónuszként. Most az első három Led Zeppelin-album…..
1989. Ronald Reagan egykori amerikai elnök, nem sokkal a koponyaműtétje után a sapkáját lekapva intett a tömegnek elfelejtkezve fél oldali kopaszságáról (vagy poénból?). Nancy Reagan a felesége próbálja takarni...
lith 2014.05.09 15:43:38
@Littlewood: én a szép angol háziasszonyok kiképzéséről szóló fotót látva gondoltam hasonlóra.