Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppal1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a KDNP vezérkara nem tud belenyugodni abba, hogy egyetlen önálló kezdeményezésük csúfos kudarccal végződött idén áprilisban. A vasárnapi boltzár amilyen értelmetlen, olyan népszerűtlen volt, ám a kereszténydemokraták most úgy érzik, a menekültkvótás népszavazási hullám hátán…..
ppal1 2016.08.19 20:52:35
Két hete még azt sem tudtuk, hogy létezik, ma pedig mindenki őt szeretné megismerni. Úgy lépett elő a nagy magyar reménytelenségből, mint annak idején Jeanne d’Arc a francia szürkeségből. A 24 éves egyetemista lány úgy beolvasott az Orbán-rendszernek, hogy Kósa Lajos és társai még most is alig…..
ppal1 2016.03.08 19:05:48
A sumákolás, nagyotmondás és parasztvakítás nagymestereként számon tartott Orbán-kormány ezúttal még önmagát is felülmúlta. Amit a déli határon épülő…..
ppal1 2015.08.08 22:37:55
Dúl a plakátháború Magyarországon, ami jó hír a keményen kiábrándult polgárok számára, hiszen Orbán Viktor árnyékbokszolása a menekültekkel megmozgatta az emberek elgémberedett fantáziáját. Végre jól kitombolhatják magukat a plakátrongálók, a fedett nyomozók újra komoly…..
A Szegedi Kattintós a tél utolsó hónapját egy kissé könnyedebb témával indítja. Összegyűjtöttük a Fidesz prominenseinek legfontosabb ismert tulajdonságait, mindannyiunk okulására. Az összeállítás természetesen szubjektív, rengeteg jellegzetes tulajdonság nem fért rá a…..
ppal1 2015.02.03 13:30:38
Úgy tűnik, a miniszterelnök meghallotta az utca szavát. Péntek reggeli monológjában ugyanis finoman elkezdte ostorozni a rendszerváltás éveit, kielégítve azok óhaját, akik az elmúlt 25 évet kárhoztatják hazánk sokkos állapotáért. Vendégszerzőnk, Teofil arról ír, hogy…..
 ...vagy már elfelejtetted. Nem volt olyan rég, amikor a most harcos antikommunisták még a mozgalom oszlopos tagjai voltak, vagy amikor még a hitbuzgó kereszténydemokrata képviselőkön gúnyolódtak a fiatal demokraták. A teljesség igénye nélkül emlékezzünk arra a Fideszre, amelyet…..
ppal1 2015.01.26 10:04:02
:D