Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szanyi Nagy Judit

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A statisztikák szerint az internetes fórumokon férfidominancia figyelhető meg. Emma Pierson kutatása ezt elsősorban a New York Times és a Washington Post vizsgálatával bizonyította, de a tendencia a magyar online térben is hasonló. Mióta a Washington Post hozzászólói…..
Miért vagyunk zavarban, ha a szexről beszélünk? Egy amerikai kutatás szerint talán azért, mert nincsenek megbízható adataink róla: az emberek hazudnak a barátaiknak, a szeretőknek, a doktoroknak, a felmérésekben, sőt, még saját maguknak is. Seth Stephens-Davidowitz közgazdász, a…..
2012 óta végez Z-generációs kutatásokat a Pécsi Tudományegyetem egy oktatókból és hallgatókból álló kutatócsoportja, amely február 20-án a Fiatalok médiahasználata – Follow-up Kutatási Konferencián ismerette eddigi eredményeit és jövőbeli terveit. A TÁMOP-pályázat…..
Soha véget nem érő értesítések, babafotók, eljegyzési hírek és megválaszolandó, de egyáltalán nem fontos üzenetek. Vajon a közösségi média növeli a stresszt az életünkben? Vagy épp ellenkezőleg? A digitális technológia megváltoztatta az életünket: a legutóbbi…..