Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PereViki

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a várva várt nap - 2014. január 13. A sok izgulás után végre felkerült a fogszabályzó a felső fogívemre. Hogy hogyan zajlott a felragasztás az alábbi videóban megtekintheted.         ..
PereViki 2015.02.26 11:00:46
@Enikő07:
Szia Enikő!

Örülök, hogy rátaláltál a blogra. Én is remélem, hogy folyamatosan tudok majd jelentkezni és nem fogy el a lelkesedésem :-) Egyelőre inkább időhiányban szenvedek. Szeretnék majd pl. a bölcsességfog-húzásról is írni... hát az esküvő biztosan kellemesebb élmény lesz :-D De túl leszel azon is. Szerintem egyébként, akit előtte ilyesmivel "megkínoznak", annak a fogszabályzó okozta kellemetlenségek eltörpülnek.

Próbálok majd minél több videót készíteni a dokinál, mert szerintem azok az igazán "izgalmasak", de sajnos erről igen nehéz meggyőzni őt... de nem adom fel.

Köszönöm a jókívánságokat! Remélem te is mielőbb eljutsz idáig, és ne izgulj, nem annyira gáz, mint amennyire az ember azt elképzeli.

Üdv,
Viki
Annyira vártam, hogy végre megkezdődjön a fogszabályozó kezelésem... tudni akartam, hogy melyik embertípusba tartozom: aki szenved, vagy aki szinte szereti az új "testrészét". Az alábbi videóból kiderül minden. Hogy éreztem magam? Milyen kellemetlenségeim voltak? Hogy ment az…..
Íme a blog első videója, melyet a fogszabályzóm felragasztása előtti éjjel készítettem. Picit izgultam :-) A videóban elmesélem röviden, hogy mi minden történt a felragasztás előtt, illetve mutatok is néhány képet az említett dolgokról, mint például az elkészült…..