Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendszeres olvaso

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a Totalcaron nincs is ilyen hír. Akkor mégis, hogyan? Így. Tessék megnézni a böngésző címsorát, meg alul azt a fekete sávot! A SHRTURL.com egy tipikus prank-oldal,…..
rendszeres olvaso 2015.01.25 19:38:52
En szerintem ami nem gaz:

-csinalsz egy kamu hirt a haveroknak
-veletlen kikerul es mas is elolvassa (elofordul)
-masik oldalrol: elolvasol egy cikket es utolag derul ki h. kamu, hulyen erzed magad

Engem inkabb az zavar, hogy ezek utan keszul egy poszt rola, az egyik levelirot kifigurazva, ezaltal a tobbieket is akik bedoltek. Tok mindegy szerintem, hogy ez egy troll oldalon keszult, es egyertelmu angol figyelmeztetes is van. Nem illik az olvasot lekicsinyiteni, h esetleg nem tud angolul, vagy nem felelos internetezo (ez mekkora gaz duma amugy, ne haragudj :D).

Egy ilyen bejegyzes jobb lett volna, amit kulfoldi oldalon mar olvastam is (*Autobild): "kedves Tamasnak es a tobbi olvasonknak, akik szinten bedoltek az alhirnek uzenjunk, a Totalcar tovabbra is hiteles hireket kozol, a lap krealt hireken keresztuli olvasokal valo megtoltese nem celunk, ragaszkodunk hozza, hogy Onoket mindig pontos, hiteles informaciokkal, szorakoztato formaban lassuk el. A hir egy belso csatornarol kerult ki, valosagtartalma minimalis, a jovoben jobban figyelunk ra h ilyen ne tortenjen meg. Aki bedolt neki, remeljuk most, a valosag ismereteben jot nevet rajta. Udv totalcar csapata."

Hidd el prokee nem lenne duhos rad ennyi ember :)

Az amugy kulon erdekes, hogy egy alhirre erkezett levelen sertodsz meg. Hiszen te magad mondtad h vicc. Egy nem valos dologra adott reakcion nincs sok ertelme felhuzni magad.

Viszont hadd ragadjam meg az alkalmat, mert sosem kommenteltem meg, hogy finoman jelezzem, tenyleg nem tartom jo iranynak, ami sajnos egyre tobbszor fordul elo a totalcarnal. Az olvasokbol sokszor gunyt uznek, vagy ha mas a velemenyuk nyilvanosan nevetik ki. Sajnos egyre tobb cikk hangvetele ilyen (Vaji Ur nagyon profin csinalja ezt :) ). Persze konnyu a totalcar dolga, ha Mo-n nincs igazi konkurenciaja, de ne feledjuk el, hogy magatok, a jo cikkek, jo stilus mellett az olvasok is kellenek a sikereitekhez, azoknak is irtok, akiknek esetenkent mas a velemenye.
rendszeres olvaso 2015.01.25 19:41:50