Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whirrl

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy prédikátor fia. Rendőrgyilkos. Ügyvéd. Pisztolyhős. Legenda, akinek személyes tárgyai több tízezer dollárért cserélnek gazdát az aukciókon. Ő John Wesley Hardin, a törvényen kívüli, akinek sorsa messze túlszárnyal minden vadnyugattal kapcsolatos fantáziát. 1853-ban…..
A Törés egy 2007-es neo-noir pszichológiai thriller, ami a felesége meggyilkolásának kísérletével vádolt férfi és az ügyet kezdetben hanyagul kezelő ügyész párharcáról szól. A főszerepekben Ryan Goslingot és Anthony Hopkinst láthatjuk, akinek filmbeli karaktere nagyon hasonlít Hannibal Lecteréhez,…..
Whirrl 2015.01.25 19:43:13
Még hogy közepes végeredmény... Ezzel nem értek egyet, ahogy a skála jelöléssel sem. Most pont van 30 perc szabadidőm és jól érzem magam, hogy erre válaszoljak, de nem unalmamban, hanem hogy megvédjem a filmet. A lényeg, amit elakarok mondani, hogy egyszerűen tökéletes film. Nincsenek benne, ideghúzó, váratlan baromságok, amik még bonyolultabbá teszik a filmet. Nem tipikus Hollywoodi moovie. Van a filmben egy nagy probléma,hogy nincs meg a gyilkos fegyver és ennyi. Nem drámáznak, nem hibáztatnak, nincs benne fennhéjázó kiabálás stb. Egy halálnyugis film- Hála Anthony Hopkinsnak :) Nekem nagyon tetszett az okos befejezés is és örülök, hogy láthattam. Más szemszögből kell megközelíteni a filmet. Nyilván szépen kielemezted, de akkor sem értetted meg. Nem minden hangulatra jó. Én is megnézettem a barátommal és azt mondta, ilyen szart még nem látott, úgymond, de nekem akkor is nagyon tetszett. Nem kaptam idegösszeroppanást a filmtől és nem lett jobb kedvem sem, sokkal inkább elgondolkodtatott azon az emberi magatartásokon, hogy mit csinálnak az emberek olyan helyzetben, vagy mit csinálnának, hogy cselekednének. Itt párhuzamot kell vonni, emberi személyiségekkel és cselekedetekkel, szokásokkal, egyediségekkel. Például amikor néztem egy kistigrises videót a héten amit kergetett egy kiskutya, azt láttam, hogy mindig felugrik a kanapéra, ahova már a kutya nem követte, majd mikor elment a kutya, a macska leszállt, de mikor újra jött a kutya, újra felugrott. Ebben a kitartást kell látni, és az élni akarást, mert minden macska kitartó, akármilyen cuki is volt velük a videó. Ebben a filmben azt kell látni, hogy hiába gondolta ki a férj taktikailag pontosan a felesége halála bevégeztét, még sem sikerült elérnie, mert volt valaki, aki vele ellentétben nem a múltban, hanem a jelenben élt. Az ügyész. Az ügyész a jelenben, míg a férj végig a múltat próbálja elsimítani, de új cselekedetével, új eljárásra nyújtott bizonyítékot. Tulajdonképpen a múlt és a jövő párharca egy kis egyvelegben összerakva. Hatalmas film és szeretnék több ilyet látni, ilyen megszerkesztésben. Nagyon tetszett a lakás berendezése is, az is arra sarkallja a nézőt, hogy gondolkodjon, miközben nézi, miután megnézte.