Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magiaro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zuglói önkormányzat birtokában lévő lassan elfelejtett üdülőnkbe még képviselőként sem könnyű bejutni. Így volt ez a Papcsák korszakban és így van ma is.  A polgármesterről és a jegyzőről  tavasz óta válasz nélkül pattantak le a szemlét kérő képviselői leveleim. Végül tegnapelőtt a főmérnököt…..
Hohó, megyünk tovább! Jessica annyira elálmosodott a sok tippeléstől, hogy majdnem lemaradt a következő meccsekről. Pedig ezen a vébén ez továbbra sem javallott. Tegnap például Anglia látta kárát az uruk feltámadásának, részemről nem is értem hogyan fogdhattam angol…..
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Az évszázad levele birtokába jutott a Homár. A Magyar Sörgyártók Szövetsége, azaz a Heineken, a Dreher, a Borsodi és a Pécsi Sörfőzde píárcége erkölcsileg elhatárolódott a most futó erotikus sörfesztiváltól, amiért az mocskos testnedvekkel párás csarnokban fog sört itatni…..
Március elsejével közös megegyezéssel távozik Kálnoki Kis Attila a Ringier Sport Network tartalmi igazgatói és a Nemzeti Sport főszerkesztői pozíciójából – adott ki erről szűkszavú sajtóközleményt erről a cég vezetése.Az újság megbízott főszerkesztője a végleges…..