Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbarni98

24 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A B55 YouTube csatorna bemutatja sajátgyártású interjúsorozatát, amelyben az internet egy-egy hírességre vonatkozó leggyakoribb kérdéseit tesszük fel az interjúalanynak, hírességnek. Első alkalommal Csomor Balázs, a CsChannel csatorna megtestesítője, válaszolt a kérdéseinkre.   https://webtic.hu..
Ha arról van szó, hogy vajon várhatunk-e halálesetet a következő epizódban, arra a válasz nagy valószínűséggel az, hogy igen. Hiszen rögtön az első évad során közel 60 szereplőtől kellett megválnunk és ez a szám évadról évadra nőni látszik. Ha valaki kíváncsi rá, mi okozza a legtöbb emberek vesztét…..
Egyre több a magát fotósnak valló fiatal, hiszen fotózni mindenki tud. Ez részben igaz, de mint mindent, ezt is gyakorolni kell. Meg kell ismerni különféle szituációkat, helszíneket. Az egészben az a csodálatos, hogy nincs megszabbva mit tehetsz. Csak és kizárólag a kreativításod szab határt. Na…..
A legnagyobb tévhit, hogy a negyedik dimenzió, az maga az idő.    Na de várjunk, a negyedik dimenzió az nem az idő? Hiszen minden időpillanatban létezik egy adott háromdimenziós helyzet, amibe csak előre tudunk haladni a jelenlétének érzékelésével. Az elején szeretném leszögezni, hogy az idő nem…..
Az Amazon legfrissebb sorozata az ikonikus Gyűrűk ura franchise világának adaptációjaként fog megjelenni, ami úgy tűnik hogy minden idők legdrágább sorozata lesz. Ez egyben azt is jelenti, hogy óriási nyomás lehet a producereken, hogy egy instant sikert jelentő sorozatot alkossanak.   Eddig sajnos…..
Hans Op de Beeck egy belga képzőművész, akit a rendkívül élethű monokróm szobrai tettek híressé. A 49 éves művész Brüsszelben él és dolgozik, de számos másik országban is bemutatják a szobrait, az Egyesült Államokban, Hollandiában, Olaszországban és még sorolhatnám... Az alkotó a honlapján azt…..
Az olyan emberektől, akik macska spandex-et viselnek, amin a macska a lelkedig tekint, egy papagájig, ami ugyanúgy próbál edzeni, mint mindenki más, és még sok-sok más igen furcsa esetet gyűjtöttem össze. Görgess lejjebb, hogy ha mást nem, a nevetőizmaidat megedzhesd.   #1 Amikor egészséges…..
Értsünk egyet abban, hogy Donald Trump egy igen megosztó alak, azt hiszem ez politikailag is helyes címkének is számíthat. Hivatali ideje alatt is bőven gyártja a világ számára a nevetségesebbnél nevettségesebb helyzeteket, beszólásokat. Legutóbb Vladimir Putyinnal tartott történelmi találkozóján…..
bbarni98 2018.08.03 19:42:59
@szepipiktor: Nem, semmi ilyenről nincs szó. Évente járok az országban és igen szeretem az ottani világot.
Úgy gondoltam érdekes lehet, hogy ilyen előfordulhat. De ha ez Clinton-nal vagy Brad Pittel történt volna meg, akkor is megírtam volna ;)
Nemrég fedeztem fel, hogy egyik kedvenc színészem Will Smith is próbál teret hódítani magának az online világban az elmúlt időkben. 2017 decemberében indította el csatornáját és már most összességében több mint 64000000 megtekintéssel rendelkezik a csatornája, amit egy tekintélyes feliratkozószám is…..
A tervezőknek nagy gondjai akadtak a betűméretekkel és emblémákkal, nem is beszélve arról, aki egy harmadik "lábat" tervezett Elmo-nak. Ezek az igen vicces hibák mutatják, hogy milyen fontos a jó tervező, akiknek igenis nehéz munkájuk van és akiket nem éri meg sürgetni. Ezek a képek nagyrészben a…..
Igen, én így szeretem és fogadnék hogy te is szeretni fogod! Már évek óta megfigyelhető a gyönyörű egyensúly és harmónia a fesztiválon a programok tekintetében (is). A lehető legnagyobb igényes tömeget próbálják az egy hét alatt szórakoztatni rengeteg, összesen 619(!) programmal, amiből 133…..
Egy új alkalmazás segíthet a diákoknak beosztani az idejüket, így növelve a tanulásra szánt időt Míg az elmúlt évek technológiai fejlődése sokszor a javunkra szolgált és megkönnyítette az életünket, addig sajnos erős figyelemelterelő hatása is van ránk a mindennapjainkban. Elvonja azt a figyelmet…..
Ez már nem az első alkalom, hogy Black Mirror epizód válik valóra.     A Nosedive című rész volt a Black Mirror (Fekete Tükör) sorozat harmadik évadnyitó epizódja. Minden egyes embernek volt egy 'társadalmi értékelése', ami a másokkal folytatott beszélgetések, mások fele mutatott viselkedés…..
Sok fiatal számára vonzó, hogy idén olyan világhírű előadókkal bővült a fellépők listája, mint Jessie J, aki először dalszerzőként vált híressé többek között a Party in the U.S.A. című slágerével, amit Miley Cirusnak és Chris Brownnak írt. Ezután indult csak be énekesi karrierje – sokunk örömére.…..
A közösségi média platformok folyamatos küzdelemben állnak, hogy a technológiai fejlődés élvonalába kerüljenek, hogy folyamatosan érkezzenek hozzájuk a felhasználók.   A Facebooknál számos csapat dolgozik azon, hogy újabb és újabb érdekes és hasznos szolgáltatással vagy újítással álljanak elő. A…..
Ebben az évben újra megjelentek a Bosszúállók és szövetségeseik a Marvel univerzumban. De ezek a hősök sem menekültek a pubertás kor elől. Meglehetősen nagy változáson mentek keresztül az őket játszó színészek is. Még emlékezhetsz arra, hogy néhányan közülük milyen ballépéseket is tett tini korában…..
Iszonyatosan nehéz ennyi filmet rangsorolni, pláne, hogy az utóbbi időben mennyivel megnövekedett az igényes és látványos filmek piaca. A sorszámozás nem felel meg az általam felállított sorrendnek. Egytől egyig szerintem kiváló filmek, a maguk kategóriájában. Saját lista, saját tapasztalatok…..
Ha arról van szó, hogy vajon várhatunk-e halálesetet a következő epizódban, arra a válasz nagy valószínűséggel az, hogy igen. Hiszen rögtön az első évad során közel 60 szereplőtől kellett megválnunk és ez a szám évadról évadra nőni látszik. Ha valaki kíváncsi rá, mi okozza a legtöbb emberek vesztét…..
Miss Marvel, másnéven Kamala Khan, várhatóan a jövő évi Amerika Kapitány film után fog megjelenni az mozivásznakon. A Marvel vezérigazgatója, Kevin Feige, megerősítette, hogy a cégnek komoly tervei vannak ezzel a karakterrel és azt ígérte, hogy Miss Marvel kiemelkedő szerepet fog kapni a Marvel…..
Az Instagram azok Facebook-ja, akik nem szövegben teszik közzé mindennapjaikat, munkásságukat, hanem inkább képekbe foglalják azokat. Nagyon sokan vannak fent rajta, így elég nehéz kitűnnik a sorból.   Ha nem vagy sztár, tv csatorna, befutott netes oldal, akkor bizony elég nehéz dolgod lesz.…..
A két meleg oroszlántól Noé bárkáján kezdve a tükörplafonos WC-ig ezek az igen vicces hibák mutatják, hogy milyen fontos a jó tervező, akiknek igenis nehéz munkájuk van. Ezek a képek a „Crappy Designs” alredditről (Reddit.com) származnak. ami bemutat mindenféle tervezési hibát, megmutatva hogy…..
A taxizás meglehetősen sokszor kellemetlen lehet. A kínos csend megkoronázva pár, igen erőltetett, vagy éppen nem kívánt beszélgetéssel. És ez semmi, ahhoz képest a sokkhoz, amit egy, a West Virginia egyetem diákja élt át, miközben egy görbe este után hazataxizott, 563 km-t. “Woke up next to an…..
bbarni98 2018.05.20 16:21:34
@Cycmen: @Honda RC 51: Ha megnézitek, a srác eredeti kiírását fordítottam le. Ez a hat óra szerintem úgy jöhet össze, hogy az amerikai nagyvárosok forgamlát, dugóit is bele kell számítanunk.
Ez lesz az első alkalom, hogy a cég a 125 éves története során egy alkoholos itallal álljon elő. A Coca-Cola egy alcopop-os (alkoholos és szénsavas) stílusú itallal próbál meg Japán egyre növekvő Chu-Hi imádatára alapozva betörni a piacra. A Chu-Hi egy hagyományos ital Sócsúval és citrommal…..
Mintha az online párkeresés nem lenne már így is ijesztő, a népszerű társkereső, a Tinder egy újabb funkcióval gazdagodott, ami komoly vitákat szülhet. Nem rég jelentett be számos újítást a Tinder, és van egy új funkció, amit ’Places’-nek (’Helyek’) hívnak, ami miatt sok ember felszólalt. Bár sokan…..