Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scale

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még idén jön a BBC-re a Patrick Melrose című, ötrészes minisorozat, amiben Benedict Cumberbatch egy hatalmas gyökeret alakít. A fenti trailer alapján hitelesen. A sorozatról itt írtunk bővebben, további szereplők: Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh és Allison Williams...
Scale 2018.02.06 21:58:12
@Sil: Igen, és a saját produkciós cégével össze is hozta, hogy eljátszhassa. :D ha már senki sem készítette el (és kérte fel erre a szerepre), akkor megcsinálta saját magának.
Kedves Mindenki! Kalandos utunk végére értünk, elérkezett hát a búcsú ideje. Azonban mielőtt mindenki visszatérne hobbitüregének kényelmébe, hátra van a két hónapon át tartó utazást lezáró ceremónia. Először is, szeretném megköszönni az Olvasók részvételét…..
Jelentkezz a Gyűrűk Ura/Hobbit kihívásra, ha érzel bárminemű kedvet is ebben a csodálatos világban alkotni. Kezdő és tapasztalt írókat egyaránt szívesen látunk, sőt, kimondottan örülnénk, ha a mi kihívásunk hozná meg egyeseknek a bátorságot és elszántságot arra, hogy először csippentsék ujjaik közé…..
Scale 2015.05.21 21:03:42