Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sokorai_Atala

0 bejegyzést írt és 2208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Sokorai_Atala 2019.02.10 22:34:36
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Sokorai_Atala 2019.02.06 16:52:29
@!Márk!: - igazából - ez is többször hangzik el, vagyis szinte mindegyik, minden mondatát ezzel kezdi
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Sokorai_Atala 2019.02.03 21:30:50
@tvbuzi: tuti - képernyőn vannak, valahogy mutatni kell. Az agyhalottak meg a műköröm, műhaj, tangabugyi háromszögben élnek:)
Sokorai_Atala 2019.02.03 21:36:16
Sokorai_Atala 2019.02.03 21:38:59
@Cimili: kösz, csak egy pillanatra láttam és nem voltam benne biztos
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Sokorai_Atala 2019.01.20 09:39:31
@Sanda.Ipse: szerintem is, teljesen kihegyezték Zsuzsura - legalábbis, amennyit láttam belőle - már írtam egyszer , eleinte próbálkoztak a többi lány szereplővel is, de az első napok hozzászólásai többnyire Zsuzsu baromságait emelték ki, ezért teljesen ráálltak. Ez is egy szakma, csak lehetne jobban, okosabban csinálni, hogy ne tűnjön fel a manipulálás - nekünk is kevésbé.
Sokorai_Atala 2019.01.20 12:03:56
@úgymond olvasó mmkk: blikk is hozza
Sokorai_Atala 2019.01.20 12:08:47
@tanárnőkérem: jaja, mindenhol fent van
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Sokorai_Atala 2019.01.10 22:31:11
@naezjó?: Zu idióta, így tudnám összefoglalni - csodálom Rolit, hogy bírja, Renyhe egy szánalmas nagyon buta, nagyon közönséges egysejtű. Tényleg ritkán írok ilyet, de ezt a Zsut nem lehet elviselni, szerintem rosszabb Renyhénél, mert ő alapból sötét
Sokorai_Atala 2019.01.10 22:33:11
@csincsilla72: pont erre gondoltam és nyílt a bicska a zsebemben:)
Sokorai_Atala 2019.01.10 22:35:52
@naezjó?: pontosan, de megnézném kiknél és milyen indokkal esélyes
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Sokorai_Atala 2019.01.09 18:45:57
@hereverő heverő: igazad van valamennyire, arra gondoltam, hogy műhaj, műköröm, műszempilla stb. eszükbe jut, de, hogy löttyedtek és hájasok az nem. Arról valóban nem tehetnek, ha nem tökéletes formákkal születtek, de lehet javítani mindenen és szerintem azért az is baj, hogy dagadtak, mert nem beteg (testileg) egyik sem.
Sokorai_Atala 2019.01.09 20:12:21
@csincsilla72: ok igaz, de a három lány elég röcögős volt akkor is, mikor bementek és nem a kifogástalan alakot hiányolom, hanem azt, hogy minden sz.rt magukra aggatnak, de eszükbe se jut, hogy löttyedtek 20 évesen és ezért tegyenek valamit.
Sokorai_Atala 2019.01.09 20:37:19
@csincsilla72: így van @Nyuszomuszo83: nincs elég tükör bent:)
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Sokorai_Atala 2019.01.08 20:28:40
@Angora Cardi: Zsu szerintem is. Lekvár, Zsu és talán Hunor, ha figyelembe veszem, amit itt olvastam a szavazóbázisról. Roli kihullik, mivel ő a félszemű király (ugyancsak a szavazóbázis összetétele miatt), Renyhe és Csillám vállalhatatlanok, Adri meg kevés a kavarásával együtt is.
Sokorai_Atala 2019.01.08 20:30:10
@UdvariatlanBolondvagyok: majd belejövök, egyelőre óvatoskodom:))
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
Sokorai_Atala 2016.12.04 10:55:28
@Alinea Kiadó: Ok, nem verseny, hanem tehetségkutató a meghatározás szerint. A könyvet pedig azoknak kellene ajánlani, akik a műsort késztik:) A stylisttal kapcsolatos véleményem fenntartom.
Sokorai_Atala 2016.12.04 10:56:30
@sixx: :))
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Úszómami Lelátói etikett 2016.11.04 10:26:54
Megértem, hogy minden szülő nyűgös és fáradt, hiszen a versenyekre általában sokat kell utazni, a bemelegítés pedig korán kezdődik. De azért lehet viselkedni. A legjobb az, amikor  egy szülő néhány törülközővel és polifómmal uralja az egész lelátót, mondván, hajnalban jött, hogy foglalja a…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Sorozatunk második részében azt a családot mutatjuk be, amelynek egyik tagja az aranyérmek tekintetében minden idők legeredményesebb magyar sportolója az olimpiai játékokon (Első részünket itt olvashatják). Világviszonylatban is egyedülálló teljesítményén túl (a téli és…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
Sokorai_Atala 2013.12.21 10:18:02
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
Sokorai_Atala 2013.12.15 22:36:09
Sokorai_Atala 2013.12.15 22:40:19
@sixx: köszönjük a közvetítést, meg a pajtásaidnak is:)
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Sokorai_Atala 2013.12.03 10:57:45
@elevenstar: járnak, de szemérmetlenül drága (a csirkés, halas, sajtos, hentes, zöldséges,cipős stb. - jó ha nem 1,5 x-ös a szorzó egy átlag bolthoz képes)Nyitottak egy DM-et, van posta, lottózó, telefonos cégek. Csak ezekben lehet normál bérűnek vásárolni.Péntek-szombatok az erősek inkább, akkor nem lehet parkolni a környéken (én gyalog:)
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Sokorai_Atala 2013.12.01 21:11:59
@ő-szinte: keress rá valahol, nehol elvonási tüneteid legyenek:)
Sokorai_Atala 2013.12.01 21:19:06
@popszegecs: van ebben igazságod, bár Szikorát megvédeném, mert bár ő akadozik, de legalább szokott mesélni a dalról, az eredeti előadóról stb. és jóval bővebb a szókincse.
Sokorai_Atala 2013.12.02 13:41:47
@AnnaKarenina: :)))) naná, én sem mindig.
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Sokorai_Atala 2013.11.24 12:52:15
@AnnaKarenina: nem lesz igazad nála,keres valami szabályt az intrneten, ami cáfol bárkit:)
Karsznai T-nek komoly gyakorlatokra van szüksége, hogy a légzéstechnikája javuljon.
Elaludtam a műsor izgalmai közepette, és csak az első részt láttam:)
Sokorai_Atala 2013.11.24 18:40:33
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: meg is ijedtem, hogy sehol az első gyertya:)
Sokorai_Atala 2013.11.24 19:17:17
@Leszart Ritthberger: tényleg megnéztem a naptáramat, hogy hol tartunk, mert nem voltam benne biztos, nem gúnyolódtam, magamon csak:)
A világ fennállása óta hogyan gondolhatja komolyan a Főgáz, hogy reggel 8 és délután 2 között egy egész ház szabadnapot vesz ki és várja, hogy ellenőrizzenek? Végül szerencsére nem kapcsolták ki a gázt Silveréknél, bár fenyegettek vele. Sőt, az is kiderült, hogy szombaton…..