Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Real Storm Trooper

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen melegben nincs igazán kedvem 15 percnél tovább főzni, így végre kipróbáltam Gordon Ramsay egyik gyors receptjét, amihez még akkor kaptam kedvet, amikor először a tévében láttam. Nagyon izgalmas, ázsiai ízeket kombinál, a végeredmény pedig könnyű, de laktató, vagyis…..
Az epizód elején betolt hogyvótból arra következtetek, hogy a pár epizóddal ezelőtt begombáztatott Abigail Hobbs csak most kerül elő, istenes adagot itatott meg vele Hannibal ezek szerint. Nem mintha hiányozna, sőt. A nyitóképen Jack sétál komótos léptekkel az atlanti óceán…..
The Real Storm Trooper 2015.01.27 21:15:40
 Már régóta érdekeltek az olyan hagyományos brit kocsmakaják, amelyek lényege, hogy tészta- vagy krumpliréteggel burkolnak be egy húsos ragut. Az ilyen ehető burok nagyon intenzív ízű, zamatos ételt eredményez, legyen szó akár a Sheperd's Pie-ról, vagy az alább elkészített…..
The Real Storm Trooper 2015.01.27 21:13:14
Blogkocsma Marha a pácban 2013.05.08 07:00:00
A pisztráng előkészítése közben támadt a gondolat, hogy a marhát is be kellene pácolni. Találtam egy szép darab rostélyost, amikor a pisztrángot vettem. Rettenetes szívfájdalommal, de felszeleteltem 1 cm vastag szeletekre - a lyányok csak átsütve szeretik!..
Geekblog V/H/S/2 2013.06.14 06:00:00
Komolyan tele van már a tököm azzal, hogy a Zombiháború és a The Walking Dead sikere óta minden jöttment mindenáron, de tényleg, mintha legalábbis az élete múlna rajta, zombifilmet akar csinálni. Úgyhogy amikor a tavalyi found footage horrorantológia, a V/H/S sebtében összedobott…..
Már március idusát éljük és még nem írtam idei horrorról, ejnye. Sokan nyilván most a Mamára gondolnak (mindíg meg-megállva), de él bennem a parányi remény, hogy valamilyen formában itthon is bemutatják (aztán persze előbb-utóbb úgyis feladom). Így viszont az első egy nagyon…..
Geekblog V/H/S 2013.01.21 06:00:00
Három fiatal srác egy szemüvegkamera segítségével házipornót készül forgatni, de az egyik, egy buliból e célra magukkal vitt lány mészárszékké változtatja a légyottra kijelölt motelszobájukat. Ez az Amateur Night, szimplán az egyik legjobb, legzsigeribb, legkegyetlenebb horror,…..
The Real Storm Trooper 2015.01.27 21:05:27
Van úgy, hogy az átlagsebesség semmit nem mond arról, mit is művel az ember útközben. Ez esetben a 20km/h-s átlag hol 15km/h-s vánszorgást, hol 40km/h-s pirítást takart. Erről gondoskodott a változékony domborzat, a még erősebb északi szél és a hátul feltornyozott…..
..
The Real Storm Trooper 2015.01.25 21:26:45
MÁV és jegymizéria, ezúttal nemzetközi kitekintéssel. (Tök véletlenül épp az előbb frissítettem a decemberi mávos posztot, az Érvényes jegye volt, mégis rendőrrel szállíttatták le című remek darabot. Mondjuk nem a MÁV válaszával, hanem olvasónk…..
K-Blog Lassú munkához idő kell 2015.01.23 17:36:00
Az utólagos konzultáció is konzultáció? Közel két hónappal azután, hogy levelet küldtünk Orbán Viktornak (pontosabban minden parlamenti képviselőnek), amelyben kifogásoltuk a 2015-ös költségvetést megalapozó törvényjavaslat egyes rendelkezéseit, megjött a Miniszterelnökség…..
The Real Storm Trooper 2015.01.25 21:22:55
Megszereztük és teljes egészében közzétesszük a Gyulai Törvényszéknek a Szebb Jövőért Egyesület feloszlatására irányuló ügyészi indítványt elutasító, nagy vihart kavart ítéletét. Tesszük mindezt elsősorban azért, hogy olvasóink ne csak másodlagos forrásból, egy-egy…..
The Real Storm Trooper 2015.01.25 21:22:04
 Cristiano Ronaldo szobrot kapott szülőhelyén, Madeirán. Nem kicsit, nagyot. Kis sziget nagy hőse. De azért még ízlelgetni kell mindezt, külön - külön és együtt is: Cristiano Ronaldo, szobor, Madeira. Cristiano Ronaldo egy aktív futballista, 30 éves és világsztár; egy szobor…..
Valaki ráengedte a benne felgyűlt feszültséget és a vulgarizátort a Nettudakozó.hu netes cégtár oldalára. Olvasónk a keresőben Budapestre szúkítve rögtön az első oldal alján találta ezt a kis huncutságot...
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
"Mindegyikőtök kérdezze meg magától: tudok-e sírni, amikor éhező gyereket látok, egy utcagyereket, aki kábítószeren él, egy hontalant, elhagyottat, egy olyat, akit kihasználnak, akit a társadalom rabszolgaként használ?" Ferenc pápa, 2015. január      ..
A baloldali radikális Sziriza most kap tőlem egy őszinte, szívből jövő gratulációt innen jobbról. Ugyanis Görögországban nem egyszerűen a baloldal győzött, hanem a változás, a felfrissülés. Az Új Demokrácia és a Paszok együtt, felváltva tette tönkre az országot, végül…..
The Real Storm Trooper 2015.01.25 21:10:42
hocinesze A nap idézete 2015.01.25 20:06:59
"Európa pusztulásának nyomorúságos hétköznapjai. Európa kegyelemért könyörög az iszlámnak, csuklik és vonaglik az alázattól... Undorító ez a színjáték; Európát a gyávaság és az erkölcsi debilitás pusztítja el, a védekezésre való képtelensége és a nyilvánvaló…..
A Tesla teljesen elektromos luxusautójában, a Model S-ben felfedezett sérülékenység tette lehetővé egy támadó számára, hogy kinyissa a járművet, beindítsa a motort, majd elhajtson vele.   Ez már a második ilyen jelentés a kínai Qihoo 360 biztonsági cégtől a Tesla ezen…..
A Clock Tower spirituális utódjaként a Night Cry igazi kuriózumként léphet ki a horror zsáner képviselőinek tömegéből. Az említett point&click stílusú SNES-re készült horror kalandjáték kitalálója (Hifumi Kono) által alapított fejlesztőgárda (Nude Maker) most…..
Most már bevallom férfiasan amikor nekikezdtünk a szervezésnek, egy kicsit vakartam a fejem, hiszen egy olyan rendezvényt raktunk itt össze, aminek még a helyszínét sem láttam soha azelőtt, és semmiféle adat vagy becslés sem volt arra, hogy mennyi látogatóra számíthatunk. Ezért nem akartam…..
A Casio felújította nyolcvanas évekbeli klasszikus szintisorozatának szoftvermotorját, és iPad-app formátumban kínálja ettől a héttől. A CZ App (ez a neve) húsz euróba kerül, és nagyon szuper, épp úgy szól, mint azok a bizonyos szintik annak idején. ..
  A kender az egyik legősibb növény a földön, Európába az ázsiai kereskedőkön keresztül jutott el. A növény korábban olyannyira fontos volt, hogy VIII. Henrik elrendelte Angliában: minden földművesnek legalább egy holdnyi területen kendert kell termesztenie a hajóipar…..
  Sokszor mondtuk már nektek, de nem hiszünk a mindenféle gyógyszerben és abban, hogy ezekkel kéne erősítenünk az immunrendszerünket, meg vész esetén nyakra-főre tolni a reklámozott csodaszereket. A természetes szerekben hiszünk, íme néhány recept, ami jótékony lehet…..
Jaj,mi lesz ebből?--még jó ,hogy űgy sem fogadják el,csak iromány lesz. Aktív részesei a dolgozók kisemmizésének,most meg ötletelnek. Kérdezz meg a zkmarnyek@gmail.com vagy az LCM faceján,aztán elmondom hogyan csinálja a Fidesz szekta a dolgozók átlagkeresetének csökkentését…..
The Real Storm Trooper 2015.01.25 20:47:20