Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akanell

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatalság kultuszában élve hajlamosak vagyunk megfeledkezni az idősebbekről, pedig az élet nem ér véget se 40, se 50, de még 70 éves korban sem. Erre lehet bizonyíték az alábbi fotósorozat is...
Akanell 2017.01.05 05:46:00
@karandash: 35? Gondolom valami 20 éves okos lehetsz, hidd el nincs olyan messze a 35 :D És van utána élet...
Van egy szingli (vagy talán már nem az, vagy még nem az) barátnőm, aki a napokban lebaszott, amiért hónapok óta rá se néztem, és elrángatott bulizni. Na jó, annyira rángatni nem kellett, fogékony vagyok én az ilyenekre, ráadásul ő az a csaj, aki kihozza belőlem az állatot, valahogy mindig úgy…..
Ahogy arról előző cikkünkben beszámoltunk, megjelent A homoszexualitás megelőzése - Útmutató szülőknek című könyv, mely olyannyira felcsigázta érdeklődésünket, hogy nyomban meg is vásároltuk az egyik katolikus könyvesboltban. Akit érdekel, mi is az a szellemi háttér, amiből ez a kötet…..
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
Akanell 2016.09.17 06:39:17
Na elmondom az én nézőpontom :)
Hetero vagyok, legalábbis nagyjából, bár ismerve magam, meglehet egy jól sikerült buli hevében elkapnék egy csajt, ha van kémia. Szóval sokáig én is fúj buzik véleményen voltam. Aztán elolvastam egy könyvet, Morgan: Az acél emléke. Ez egy dark fantasy. A főszereplője meleg. Kitűnő harcos, de hát a farkat szereti, istenem. Olyan remekül megírt könyv, annyira megkedveltem benne a főszereplőt, hogy a keményen leírt szexjelentek ( üti a pornó fogalmát) ami először kiakasztott és megdöbbentett, második olvasásra, átalakul "hát istenem, ha ebben leli örömét..."-be. Kíváncsi lettem, elkezdtem utánaolvasni ,hogy mi merre meg meddig.
Eljutottam odáig, hogy felfogtam az egészet. Mármint, ha valakinek ez okoz örömöt, akkor miért ne? Ki vagyok én, hogy megszabjam hogyan élje ki a szexuális vágyait, vagy a szerelmet? A szerelem jó dolog, a szex is! Heteroként is van ezer féle elhajlás a "normális"-tól.
Mivel magam is könyvet írok, a végére odajutottam, hogy az én egyik főszereplőm is meleg. (sci-fi)
Sőt, régebben én is azt mondtam, hogy nem bírnám elviselni, ha a fiam meleg lenne. Ma már nem érdekelne. A gyerekem, átölelném, és szeretném ahogy csak bírom.
Valahogy volt egy kapcsoló az agyamban, ami átbillent attól, hogy kompetens személyről olvastam. Tehát nem úgy hogy valaki főtulajdonsága a melegség. Ez baromság. Valaki jó orvos, vagy autószerelő, vagy remek programozó, jó barát, meg kertész, és segítőkész, vagy okos. Ezer egy tulajdonság.
Szóval volt nem rég egy ismerősöm aki coming outolt nekem. Eljutottam arra a szintre, hogy jah oké....és folytattam egy másik témát. Tudomásul vettem, nem zavart, mentem tovább más témára.
Mondjuk azért azóta mindenkivel összeveszek, aki ok nélkül buzizik. :D (összevissza írtam, nézzétek el nekem, még csak most iszom az első kávém.)
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Amikor tavaly novemberben Jeff Greene ingatlanmogul 195 millió dollárért piacra dobta Beverly Hills-i házát, a fél amerikai sajtó a legdrágább magáningatlannal volt tele. Mivel azonban eladni még nem sikerült, a pénzember úgy döntött, addig is kiadja – havi félmillió…..
newDARKage Napi Mém 2015.02.15 10:07:54
..
newDARKage Houston, baj van...I. 2015.02.15 09:59:50
Legyetek üdvözölve a szeretetben áldott embertársaim...amíg kiröhögöm magam addig nézegessétek ezt:     Na...csapjunk a térhajtóművek közé!   Sheldan Nidle.  Íme:   Ez fickó egy adag használt zoknit hord az agya helyén, ugyanis egyszer volt szíves azt mondani,…..
newDARKage Napi Mém 2015.02.10 19:06:32
..
newDARKage Hírszemle 2015.02.07 16:56:47
  Ez a jehova tanúi magasröptű honlapjáról való... "2014. november 12-én Oroszország Legfelsőbb Bírósága megerősített egy korábbi bírósági döntést, mely szélsőségesnek nyilvánította Jehova Tanúi Szamarai Vallási Közösségét (SZVK). A szamarai ügyészség 2014-ben…..
newDARKage Napi Mém 2015.02.07 06:38:27
..
newDARKage Napi Mém 2015.02.06 16:02:03
..
"az ezo-s posztok olyanok, mint a pukizás. az ember kíváncsian várja mit hoz a következő poszt és amikor megvan, akkor nagy elégedettséget érez..." Lendkerekeslepényhal..
newDARKage Ma csak ennyit :) 2015.02.04 16:12:45
..
newDARKage Babbanccsok 2015.01.31 09:44:43
Hali hó, áldott rózsaszín szeretetteljes jó napot kívánok! Nem eresztettem el fogaim közül a Föderációt, de olyan besugárzás ért a cukkancs mukkancs gyerekfronton, hogy sötét lelkem vonyítva gubbaszt még mindig a sarokban, és éjjelente csillámos pónikról álmodik. A…..
newDARKage Hány éves a kapitány? 2015.01.25 08:45:40
 Témázgassunk kicsit erről a Föderációról, szívem csücskéről. Tegyük fel, hogy ezeknek nem volt jobb dolga mint felpakolni az egész pereputtyot, és ide lavírozni. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de ha ide tolja az arcát egy földönkívüli civilizáció, és még annyi…..
newDARKage A galaktikus svindli 2015.01.24 17:53:49
Legyetek üdvözölve halandók!          Éreztétek már, hogy nyomorult életetek ezen a sárgolyón olyan értelmetlen, hogy mellkasotokból kiszakadó sóhajjal tekintetetek fel az égre, és feltettétek a kérdést, ki volt az az állat aki ezt a cirkuszt kitalálta? Jó hírem van! Ha…..