Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DanteTM

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
DanteTM 2020.01.20 12:55:15
@Andy73: Nem, ez Rátok vonatkozik, akik ész nélkül, minden hülye baromságot jöttök megerősíteni és érvelni mellette. Ha azt mondanák, hogy a kanadaiak ezt azért csinálják, mert 20 év múlva transszexuális alvósejteket akarnak itthon létrehozni, hogy megdöntsék az egyistenhitet, akkor jönnétek és erősítenétek.
NA ez az agyrém, hányinger.
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
DanteTM 2020.01.15 00:05:12
@Tartalom: akkor kinek, meg hova irogatnal, te majom:)
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
DanteTM 2020.01.04 09:26:22
@Phil Necro: xDDD ott a pont
Egy hiánypótló írás következik arról, hogy mit hogyan szokás, illik, kell csinálni, ha pizzarendelésről van szó. Kitérünk az átvételre, a borravalóra és még sok más apróságra is! A  gördülékenyebb és problémamentes kiszállításáért te magad is sokat tehetsz! Akár a megrendelő vagy, akár a futár!..
Jordánia sosem volt olyan könnyen elérhető, mint most. Mostantól két városba, Ammánba és Akabába is megy fapados (Ryanair és easyJet), így változatos programot lehet összeállítani. Nem árt azonban felkészülni pár dologra, mert a csodás nyaralás idegtépő szenvedéssé is válhat. Ha valaki az arab…..
DanteTM 2019.02.09 18:44:33
@Bellagio: xDDDD
Próbálok nem röhögni nagyon és csak kicsit arcoskodni, nem úgy, mint az Apple, akik szerint az ő rendszerük olyan marha biztonságos, hogy Vegasban egy fél utcát betakartak egy hirdetéssel, most meg a csapból is az folyik, hogy hangyányi kis problémába ütközött a cég a FaceTime hívásokkal...
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
DanteTM 2019.01.23 19:58:03
@Etniez: Hallod, akkor a komuves se pakoljon vallfole teglat a hazadnal, mert nehogy mar faradni kelljen. Tesconal erdekes mod nem rinyalnak, sot, kerdes nelkul be is hozzak a cuccot (soha nem vartam el, azert is jattolok, ha felemeletre felcibalja azt a szart, nemhogy meg ki is pakolassza)
Tévedés ne essék nem vagyok jogász. Minden tiszteletem a jog napszámosaié, hiszen a jog a jó és a méltányos művészete, egyféle kötéltánc a törvény és az igazságosság vagy méltányosság oszlopai között. Azonban a GDPR kapcsán, a rendelet betűit szentírásnak, vallási dogmának tekintő jogászok és…..
DanteTM 2018.10.18 13:22:18
@snwx: Tisztelt Érintett! Technikai korlátok, okok miatt sajnos nem áll módunkban az archívumunkból törölni. Ennyi.
Az állatkínzások megfékezése és az elkövetőkkel szembeni jogi retorzió alkalmazása napi téma. Viszont a látványos, gyomorforgató történetek mellett az állatkínzásnak van egy másik típusa is, amelyről nagyon kevésszer esik szó. Pedig ugyanolyan károkat képes okozni...
DanteTM 2017.11.16 14:41:19
@A tudomány sosem téved!: Hagyd már ezt a vegán, paleo,stb, baromságot. Az ember mindenevő. "elélne nyers vegán étrenden". Vizsgáld meg kérlek a fogsorod, van-e gumós zápfogad...ha van, akkor mindenevő vagy, NEM NÖVÉNYEVŐ. Hagyjátok már ezt az ostoba süketelést a vegán baromságról. Mértékkel, normálisan mindent...Ennyiből menjetek fényt enni, annál tisztább, élőlénybarátabb megoldás nincs.
DanteTM 2017.11.16 14:45:50
@A tudomány sosem téved!: Ez mégnagyobb baromság, mint amire először reagáltam:D Te agymosott:D Először azt ez komoly, de agyi szinten van gond, így már nem bántalak, béke Veled
DanteTM 2017.11.16 14:47:34
@DanteTM: *hittem
Azt vallom, hogy nem biztos, hogy rossz az, ami félkész, vagy konzerv. Ha az ember hozzáteszi a maga ízlését, kiegészíti ezzel-azzal, sokban megkönnyítheti a főzést, ha félkész alapanyagokat is használunk. Például kifejezettem szeretek a chilis babba Bonduelle mexikói mártásban eltett vörösbabot…..
DanteTM 2017.08.29 17:07:14
@Városi konyha: Halihó:)

Nálam speciel nincs fehérborecet, nincs füstölt paprika és friss petrezselyem sem.
Mondjuk almaecet mindig van :D

Koriandert illetően is inkább a mag jellemző semmint a levél.

Mindazonáltal nem árt ha ezek vannak, elállnak tény és való.

Köszi a receptet!
Nem szép dolog megcsalni a másikat, ám vannak országok, ahol meglehetősen sokan űzik ez az izgalmas, de sok jóra általában nem vezető szabadidős tevékenységet. Vajon melyek azok az országok, ahol a legtöbben lépnek félre?..
DanteTM 2017.08.09 11:07:41
@Mérnork: szerintem lenne kiben melengetni magad;)
Eddig szinte mindenki az Európai Unióból vásárolta a mostanában nagyon népszerű DJI modelleket, gondoljunk itt a Phantom 4-re, a Mavicra, vagy akár a legújabb üdvöskére, a Sparkra. Eddig én sem nagyon hittem, hogy a közterheket meg lehet úszni, de most úgy tűnik, hogy erre is lehetőség nyílik, így…..
Megtartom jó szokásom és erre a hétvégére is egy toplistával ajándékozlak meg benneteket. Bár tulajdonképpen eme összeállítást vehetitek filmajánlónak is hiszen lefogadom, hogy a benne szereplő filmek nagyobb részét még nem láttátok. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen Magyarországra csak nagyon…..
„Olyan érzés volt, mintha egy pornóoldalon láttam volna viszont a képemet" – írta nekünk Bálint*, pedig a róla készült fényképen ruhában volt, és a képben igazán nem volt semmi vállalhatatlan. Bálint képét ugyanis a PestiSrácok.hu engedély nélkül használta fel egy sorosozós, civilezős propagandacikk…..
DanteTM 2017.07.14 13:48:26
@Wod Meselo: Te bunkó
DanteTM 2017.07.14 13:49:49
@Mr. Cobb: Menj gyorsan hinteni a propagandát tovább, ez terméketlen talaj nektek Tesa
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a fránya hőségben nem szívesen állok a tűzhelynél és főzök lekvárt, így okos módot keresve alkottam inkább tűzhely használat nélkül mennyei  "lekváromat" :) Mindössze egy turmixgépre van hozzá szükséged az alapanyagokon kívül, és az egész kész van 10…..
DanteTM 2017.06.26 21:44:23
@Szabinae: A lekvárnak megvannak a kritériumai. Lehet mást gondolsz lekvárnak, de attól az még nem az.
De ez nem lényeg, nem érdemes rajta rugózni.

Személyszerint ellene vagyok ennek a nagy chia-mag hype-nak de ez egyéniszocrobléma, más egye kedvére és remélem egészségére is válik.

Az azonban vitathatatlan, hogy ez az étel, könnyű, gyors, nulla tudás kell az elkészítéséhez és fagyasztható is, így akár fagyialapnak is jó.
Ez alatt a 10 napos fesztivál alatt 10-15 ezer kutyát, köztük kölyökkutyákat mészárolnak le és esznek meg a kínai emberek. Ijesztően magas szám, tekintve, hogy Magyarországon éppen azért lobbiznak az aktivisták, hogy a kutyák bántalmazói súlyos büntetést kapjanak. Már 1 kutya megölése és megevése is…..
DanteTM 2017.06.22 15:16:26
@Magyaryzoly: Látod ebben én sem vagyok jártas, ha azt vesszük a harcsa is ragadozó...De nekem is úgy rémlik, hogy ízre nem az igazi.

Egyébként érdekes dolog ez, hiszen ha körbenézünk a világon nincs olyan állat, ha jól tudom, amelyik minden egyes társadalomban univerzálisan csak házikedvencként van nyilvántartva.

Én megkóstolnám a húst, hogy mennyiben tér el az íze az általam megszokott ízvilágtól, állagtól stb.

Ugyanígy a tevehúst is (ami állítólag sósabb), stb.

Proteinparty:)
DanteTM 2017.06.22 15:16:59
@DanteTM: Számontartva na
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
DanteTM 2017.04.11 10:50:05
@Wild Colonial Boy: Egon a titkösügynök, a cowboy, stb. '93-94 körül nyomattam teletexten..(pl megmarad az indiánosból egy rész, amikor megtámadtad az indiánokat, lövöldöztél, hogy elijedjenek, majd kiírta, hogy "húú, ezek nem félnek!" és megskalpoltak:D

régi szép idők....
DanteTM 2017.04.11 10:50:50
@DanteTM: Lambert, nem Egon:D
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
DanteTM 2017.04.05 08:58:34
@kalbász: A többi CEU-s hírhez is írj, mert nem lesz meg a napi darabszám
Nem először merül fel, hogy az Európai Bizottság felfüggesztené a Magyarországhoz kapcsolódó uniós kifizetéseket, mivel az uniós támogatások hazai irányítási és kontrollrendszere számos ponton megsérti az uniós előírásokat. A helyzet komolyságát jelzi, hogy a…..
Meghiúsult webshopos vásárlás=szívás. Meghiúsult webshopos vásárlás előrefizetéssel=dupla szívás. Media Markt borzalom Mert hülye azért nem vagyok! Sziasztok! Megosztanám kis történetemet ezzel a "Nagyvállalattal". Konyhai eszközöket szerettem volna vásárolni. Fel is mentem az oldalra, ki is…..
DanteTM 2016.10.18 22:05:49
@élhetetlen: ez hulyeyeg, koteles megvarni amig leellenorzod az arut. Pont.
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
DanteTM 2016.10.06 06:27:54
@Larry Silverstein: LOL mekkora demagog faszsag:D