Regisztráció Blogot indítok
Adatok
screw guys

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz idők várnak a világhírű spanyol építészre, Santiago Calatravára. Valencia városa perrel fenyegeti, mert az általa épített operaházat határozatlan időre be kellett zárni. A karácsonyi viharok következtében ugyanis az épület tetejéről leestek a kerámia díszítőelemek. A spanyol zseninek már…..
Minden mama közül a bringások a legkúlabbak, úgyhogy nekik kívánunk most sok-sok, gyerekkel bicajozós, boldog kilométert! ..
screw guys 2012.05.07 08:10:31
@Goyo: Az se rossz, bár szvsz kicsit túlzás, és sokat is fogyaszt. Egy ilyen bőven megteszi, és az elrettentő ereje legalább akkora: urbangrounds.com/wp-content/uploads/1942_BMW_motorcycle.jpg

;)
screw guys 2012.05.07 09:37:15
@Mister Gumpy: Tudtommal az L-es bukók márkától függően 62-65 cm-ig jók, és szinte mindegyiket 2-3 méretű szivacsbetéttel adják, tehát azzal lehet az adott méreten belül passzítani a fejmérethez. Ahol próbáltad, ott ezt figyelembe vettétek? Az egyébként tény, hogy a normálisabban kinéző bukók drágábbak, de ezért nem mo-on kell ilyet venni, itt minden még getzidrágább, és még rendes raktárkészletek sincsenek. Bukót angliából érdemes hozatni, EU-n belül ott kapni legolcsóbban, és még hamarabb is kézhez kapja az ember, mintha egy hazai boltnak kéne rendelnie színt vagy méretet, amit egyébként nem fog, mert a boltok 99%-a úgy árul bukót, hogy egy évben 1-2× behoz x darabot, és azt nyomja, amíg vannak.
Egy korábbi posztban már bepillantást nyerhettünk néhány életveszélyes kereszteződésbe, bár a központban akkor inkább a fejlődő országok álltak! A mai néhány perces videó egy zsúfolt, New York-i kereszteződésben készült, egy olyan projekt keretében, melynek célja…..
screw guys 2011.06.20 23:31:24
@Hímtag: igen nem
Fővárosi Blog A Moszkva tér 2011.06.11 07:00:00
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térrőlA tér 1960-ban Az előző részben a tér történetét olvashattuk a második világháború végéig, most a 40-es évek végétől folytatjuk. Már 1949-ben döntés született a 2-es metróról. Akkor…..
screw guys 2011.06.11 20:41:43
@ozirisz: Jóvan, gratulálok. Vagy téged is felszabadítottak a komcsik?
screw guys 2011.06.11 23:04:29
@kíváncsivagyok: „Az még hagyján , hogy átnevezték a Moszkva teret,...”

Inkább mondjuk úgy, hogy visszanevezték. Vagy ezzel most újat mondtam azoknak, akik még a Dimitrov térre járnak csarnokba, meg a Felszabadulás téren etetik a tollas patkányokat?
MedIQ Kémia éve 2011 2011.04.06 07:30:00
Nagyszerű kezdeményezés van kibontakozóban a Kémia éve 2011 címmel. Egy rendhagyó kémiaversenyről van szó, melynek arca Fluor Tomi lett.A szervezők célja, hogy a hagyományos keretekből kilépve, kreatív és egyedi megoldások keresésére buzdítsák a diákokat. Így…..
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
Valamiért az autókra ragasztott kisebb-nagyobb matricák divatba jöttek mostanában, a reklámblogokon egyre-másra tűnnek fel az ilyen jellegű megoldások. Autómosót hirdető álmadárszaros matrica, a Porschék komplett első szélvédőjére (anyád, tudod kinek a kocsiját piszkáld!)…..
Subba Szupercukiság: Vérhörcsög 2010.11.06 10:00:00
Egyik kommentelőnk szerint az állat veszett volt, és a videó készítője azóta el is hunyt. Állítólag van is anyag a neten erről, csak oroszul, ha valaki lenne olyan jó, hogy utánaolvas, hálás lennék!..
screw guys 2010.11.06 19:47:13
@7esbusz: Megelőztél.
Voltak a közelmúltban azzal kapcsolatos találgatások, hogy milyen új technológiák kerülnek bele a rövidesen érkező új Macintoshokba, és a hármas USB elég gyakran szerepelt a vágylista élén. Hát van egy rossz hírem a számotokra, Jobs ugyanis személyesen cáfolta az ezzel…..
screw guys 2010.11.02 00:33:46
@Reggie: Ok, nem volt egyértelmű, ezért én is óvatosan fogalmaztam. :)

Témához visszatérve, számomra sem teljesen világos hogy mennyi az annyi:
en.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus
screw guys 2010.11.02 01:51:55
@Tesztelo.hu: Lehet, ezt nem tagadom, de én belevettem a másik várt messiást, a Sata3-at is. Ott viszont körbenéztem már tesztek tekintetében, és a lényeg, hogy hiába jelentek meg már Sata3-as SSD-k, még csak mostanában kezdik el túllépni a Sata2 korlátait, a HDD-k meg az életben nem fogják megközelíteni ezt a sebességet. Mindennek a lényege, hogy szvsz érthető hogy jelenleg nem erőltetik még a dolgot, lehet nélküle élni.

Egyébként tudtommal jelenleg minden USB 3.0-s vezérlő az NEC gyártósoráról kerül le. Nem lehet hogy az Apple azért is vár, hogy az Intel lapokon integrálva legyen, mert a jelenlegi megoldás (számukra) indokolatlan pluszköltséget jelent?

www.engadget.com/2009/05/18/nec-japan-announces-its-superspeed-usb-3-0-controller/
screw guys 2010.11.02 12:55:33
@Koshinae: „Lóf@szt, pont hogy a Intelnek van működő hardvere.”

Mutatnál egyet?
Ma délelőtt jelenti be a Vodafone hivatalosan, hogy forgalmazni fogja az Apple telefonját. Ők lesznek a második magyar mobilszolgáltató, akik árulhatnak iPhone 4-et, és a történelemben először lesz magyar verseny az almalogós mobil terjesztésében.Nem tudni, hogy egyéb részletet is…..
screw guys 2010.11.01 20:40:30
 Nagyon vicces videóklippel reklámozza magát egy organikus termékeket gyártó farm Angliában.Leforgattak egy profi rap klipet kissé átváltoztatva az ottani kliséket: fukszok, csajok, limuzinok helyett itt gumi csizma, esőkabát, traktor, hideg tej és istálló a menő.Itt vannak, ha…..
helló! érdemes egy pillantást vetni az amerikában tegnap sugározni kezdett új telefonos reklámokra, van benne néhány budapest helyszín is: http://www.youtube.com/watch?v=EHlN21ebeak csináltam pár screenshotot is hozzá, én csak a városligetet, a hullámvasutat és a körutat ismertem…..
screw guys 2010.10.12 18:38:43
@nzo: A vicces az, hogy hülyeségeket beszélsz.
Kis haszon reményében vette meg öt dollárért a lapos gumikkal és törött pedállal árult biciklit Greg Estes egy Kentucky állambeli városka utcai kiárusításán. Az owentoni férfi azt tervezte, hogy kicsit javít a gépen, és akár száz dollárt is kereshet a mountain bike-on. A…..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
screw guys 2010.08.14 19:49:18
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
 Armando Rotoletti fotográfus 1991 és 1993 között készített szakmatörténeti és néprajzi jelentőségű képriportot Szicília borbélyműhelyeiről és borbélyairól – akik minden bizonnyal a hagyományos értelemben vett borbélymesterség utolsó mohikánjai közé…..
screw guys 2010.07.02 16:25:24
@screw guys: Jajj de béna vok, ott van alul a link, csak elsőre nem láttam. Bocccs.
  Tudjuk, hogy nincs sportértéke az ilyesminek, de engedjék meg, hogy mégis teljes egészében idézzük a Kapcsolat.hu pleinair nevű kedves felhasználójának blogbejegyzését, amelyet kiégett hangulatban írt.  KÖSZÖNJÜK A NYOLC ÉVET   Búcsu az aranykortól.…..
Adott egy ország Európa szívében, melynek testét hajszálér-hálózatként át meg átszövik az autópályák… Ha-ha, de jó is lenne, gondolkodom el ezen mindig, amikor nyáron a dugóban szívok az M7-esen és állandóan ugyanazt mormolom magamnak : "Tuti, hogy valami…..
  Tegnap még csak annak örülhettünk, hogy Lendvai Ildikó kuruc.infós alapokon nyugvó nemzetközi sajtótájékoztatót tart a jól sikerült Kubatov-beszédről, de a fene gondolta volna, hogy ez ilyen látványos lesz. A Népszabadság fotóján nagyon szépen látható,…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
screw guys 2010.04.08 15:17:17
@Tóta W. Árpád: Ibolykának meg milyen jól jött az ennbéhá, hogy véletlenül éppen kéznél volt, ugye?

Inkább örülnötök kéne, hogy jön végre egy igazi hárdkór diktatúra, nem olyan kis puhapöcsű, mint a kádár rendszer volt, nem ám, most aztán beigazolódott minden rossz és gonoszság, amitől féltetek, és most lehet mégjobban rettegni, és sokáig lesz még kenyeretek, legalább ti sem fogtok éhen halni. :P
  Ma délután gyors egymásutánban volt szerencsénk két YouTube-videóhoz (bár az egyik inkább audió, állóképekkel). A két felvétel metszéspontja Pécs: az elsőben a város is feltűnik a helyszínek között, míg a másodikban a pécsi időközi választásról és…..
  Folytatódik a titkosszolgálati eszközökkel folyó, nagykoalíciós atombombázás a Jobbik ellen. Az egypárti ármány most a Jobbik hetilapjának főszerkesztőjét, Pörzse Sándort érte utol. A Képviselő Funkyn megjelent, titkosszolgálati felvételek tanúsága szerint…..
screw guys 2010.04.02 20:01:37
@elfelejtette:

Hogyne. Legutóbb épp a fletó meg a cigányorbán egymásnak verték a szaunában, és miután a nagy melegtől kigyulladt a kecó, a zorbánt páncélautóban menekítették ki a helyszínről a sajtó elől. Ha meg nénikémnek kereke van, akkor omnibusz.
screw guys 2010.04.02 20:17:12
@elfelejtette: Csak éppen azért kétséges az általad vázolt felállás, mert egy izgi kis szerelmi háromszög kialakulásának lehettünk az elmúlt fél évben szemtanúi. Effektíve van három párt, akik körbevádolják egymást azzal, hogy a másik kettő összeesküdt ellene. Ebből a legröhejesebb verzió az, amivel a jobbik akarja megosztani a kormányváltást óhajtó szavazótábort, miszerint fidesz-mszp nagykoalíció van készülőben. Na ne röhögtessenek. Attól viszont migrént kapok, hogy erre nagyon sokan vevők. Ezért tartunk most ott, ahol.
screw guys 2010.04.02 20:34:00
@flippant: Ahogy egyik nagyapám szokta volt mondani, hülye kérdésre hülye válasz.
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
screw guys 2010.03.31 20:04:34