Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sollicitor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sollicitor 2019.08.23 15:37:43
@theus: Hűha, ez micsoda meglátás. Esetleg van valami pszichológiai kutatás is rá? Én ugyan "csak" 190 cm vagyok, de nem érzem magam arrogánsnak. Ezt nem jelezte vissza a környezetem sem. Ellenben sok olyan alacsony férfit ismerek, akiknek a személyiségében megtalálható a folyamatos kisebbségi érzés miatti defekt. Ettől függetlenül nem vetemednék arra, hogy általánosítva kuelentsem, hogy az alacsony férfiak ilyenek.
Sollicitor 2019.08.25 19:49:13
@Aha_persze: Biztos van az a társadalmi réteg, esetleg olyan élethelyzet, ahol a magasabb, az arrogánsabb, a kigyúrtabb a nyerő (pl. börtön) de én jobban hiszek az intelligencia erejében, és a normális kommuikációban. De érdekes amit mondasz. Ha megnézzük, hogy akinek nagyobb, erősebb, komolyabb kocsija van, az általában, hangsúlyozom általában az úton is erőszakosabb, jobban, arrogánsabban követel magának helyet. A sztereotípia szerint ilyenek a BMW tulajok. Azután, ha kiszállnak az autóból, sokszor már nem olyan nagy legények. Megérne néhány pszichológiai kutatást a téma...
Ismét itt van régi jó ismerősünk, a Spurifuvar! A költöztető cég 2015-ben többek között félrekalkulálásért és ügyeskedésért járt nálunk, idén tavasszal pedig tönkretett búrotok és eltűnt holmi is szerepelt a panaszban. De hogy ne unjuk meg a sztorikat, a harmadik rész egy óriási csattanóval fog…..