Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bene77

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
bene77 2015.06.23 22:09:42
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: a haverod nem belekotty néven szokott kommentelni? Tudod aki még hardcore karatés volt a 80- as években, 3x volt arccsonttôréssel műtve. Meg kutyái is vannak.
„Amint látják, igyekszem indiai módon élni. Persze ez ostobaság, hiszen a mi országunkban a britek határozzák meg, hogy éljen egy indiai.” Gandhi szavai Richard Attenborough Gandhi című filmjéből - 1982   Ti igyekeztek európai uniós középosztálybeliként élni. Persze ez…..
bene77 2015.06.12 14:26:31
@Shabby Bear: + 2 millió párszázezer:-)
Lehet hogy a cím kicsit viccesen hangzik... lehet jobb lett volna ha "brutális vádliedzés" vagy "így gyilkold le a vádlidat" címmel illetem, de ez mégis csak jobban tükrözi a cikk lényegét, merthogy szó szerint nevelni kell a vádlit. Rengeteg embernek gondja van a vádlijával, ugyanis ez az egyik…..
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
Tudtad-e? Nem magánügy! 2015.03.09 08:20:00
Magyarországon hetente legalább egy nő hal meg párkapcsolaton belüli erőszak miatt. A gyilkosságok 40 százaléka családon belül történik, minden ötödik nőt rendszeresen bántalmazza a partnere. A lekicsinyléstől, megalázástól és fenyegetőzéstől a lelki terrorig, a testi…..
Döbbenetes szám, de tény, hogy Magyarországon minden 5. nő válik valamilyen családon belüli bántalmazás áldozatává. Az is tény, hogy napi szinten olvashatunk olyan hírt a sajtóban, amely egyértelműen nyomatékosítja: a problémáról beszélni kell, és mindenkinek ki kell állni…..
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
bene77 2015.03.05 14:16:33
@kolbászmustárral: linkelnél egy általad kifogásolt hangnemű cikket a férfihang.hu-ról?
bene77 2015.03.05 14:19:08
@sweeney todd: Igen, és valószínűleg az anyjukkal laknak, az alagsorban buzerálják a számítógépet és a farkuk is kicsi. Tipikus feminista vitastílus: a tényekkel nem tudsz vitatkozni, ezért inkább személyeskedsz.
bene77 2015.03.05 14:22:12
@zriff: Huffnágel egyszerűen visszafordította, amit Dworkin meg a többi eszement femináci írt a ffiak kiirtásáról, kasztrálásáról stb.
Utazáskor filmezek Blöff (2000) 2015.02.27 16:16:17
Blöff - Snatch. (2000)   Fogd be a szád, ke' kuraftyumuj! Figyeljé'! Nem írtam egy ideje, de most bepótolom és te szépen végig olvasod a kritikám és kedvet kapsz, hogy megnézd a filmet! Remek... Szóóval Guy Ritchie-t, Madonna ex-férjét senkinek nem kell bemutatni. Ő egyfajta Angol Tarantino, csak…..
bene77 2015.03.01 07:41:07
@Csukor Laci: azok nem a mifelénk ismert cigányok, hanem Nagy-Britannia "cigányai", vándorló írek. Azokat is giponak nevezik.
A hónap eddigi legnagyobb port kavart sporttal kapcsolatos cikke jelent meg február elején "A túlzásba vitt futás olyan káros, mint a mozgásszegény életmód" címmel az Origón, melyet egy dán kutatásra hivatkozva osztott meg a BBC. Hamarosan érkezett a kontra "Cáfolat: Egyáltalán…..
Ki ne imádná a sorozatokat? Fáradtan meló után sokkal jobban csúszik az étel, ha épp kedvenc sorozatainkat nézzük közben. Általában megbízhatunk bennük, minden héten türelmesen várnak minket a tévében, és amikor a sokadik évad után szomorú búcsút veszünk tőlük, akkor is…..
bene77 2015.02.06 14:53:51
A HVG-t olvasom, és szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. "Egy nappal azután, hogy TGM a bevándorláspárti tüntetésen megállapította (...)" Óh. Most, mikor minden eddiginél világosabb, hogy Európa legnagyobb problémája a bevándorlás, TGM mellette tüntet. A munkanélküliség, a politika…..
bene77 2015.01.23 21:13:36
@don Fefinho: Én sem, de esküszöm sokszor sajnálom, hogy nem az lettem:-)
bene77 2015.01.24 16:29:57
@: " Ráadásul amit zombigyilkos írt ("a fiúkat a tanárok alulértékelik"- egyébként minden további nélkül elhiszem), arról kimutatták, hogy hosszú távon épp a lányokra van rossz hatással.

Azzal, hogy ugyanezért a jegyért tőlük reál téren kevesebbet várnak el, azt fogja eredményezni, hogy nem tanulják meg rendesen az anyagot Ráadásul amit zombigyilkos írt ("a fiúkat a tanárok alulértékelik"- egyébként minden további nélkül elhiszem), arról kimutatták, hogy hosszú távon épp a lányokra van rossz hatással.

Azzal, hogy ugyanezért a jegyért tőlük reál téren kevesebbet várnak el, azt fogja eredményezni, hogy nem tanulják meg rendesen az anyagot"LOL, LOL,LOL Ez milyen gyönyörű feminista logika!:)))
Kevesebb tudásért ugyanolyan jegyet kapnak a lányok? NŐELNYOMÁS!!! PATRIARCHÁTUS!!!
bene77 2015.01.24 16:42:59
@: Aham. Hozzál már légyszi egy példát úgy általánosságban, ahol azt olvashatjuk, hogy a fiúk kevesebb tudásért ugyanolyan értékelést kapnak, mint a lányok és ezért MÉG RINYÁLNAK IS, merthát ezzel tulképpen elnyomja őket a matriarchátus.