Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SSLaci69

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több neves embertől is tudjuk, hogy a jóslás nehéz tevékenység, főleg, ha a jövőre irányul, de azért megpróbálunk kapaszkodót keresni ehhez a fordulóhoz is. Amennyiben valaki azt vallja, hogy pénzből könnyű a pénzt csinálni, és ezt meccseken realizálja, akkor ez a kör alkalmasnak tűnik erre - pedig…..
Az Inter nyitotta a hétközi játéknapot, és nyilván azért nem tudott nyerni, mert lemaradtunk róla. A többieknek viszont ez már nem lehet kifogás. Ezúttal a két fő csemegére fáj a fogunk, a többi meccs kicsit eltörpül a rangadóink mellett. Felvezető gondolatainket Mukeone és SSLaci69 hozta össze. ..
Zajlik a nyár, és te tudod, hogy valami hiányzik. Azaz már csak hiányzott! Ugyanis a Serie A mezőnye is megkezdte menetelését, ennek apropóján összeszedtük, mit láttak szemeink a nyitányon. Egy biztos (ahogy az kb. várható is volt): volt, ahol vágás nélkül tolták elénk az érintettek a filmet, mert…..
Il Nostro Calcio Letiport Violák 2017.08.08 17:09:16
Ezek a szavak jutnak eszembe a firenzei együttesről, hiszen a tavalyi csalódást keltő szezon után, az idei mercato sem túl bíztató számukra. Egy rövidebb cikket szeretnék írni, melyben bemutatnám a távozókat, érkezőket, illetve mik lehetnek a reális céljaik a felénk közeledő szezonban...