Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyvagyadmin

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vagyvagy Coca vagy Pepsi 2017.02.16 21:40:00
Coca Mesélj, mit láttál? Várj, kitalálom! A második ember a Holdon, Armageddon 2, A Másolat. Premier utáni hét, kisterem. Honnét tudom? Édes vagy, max rádnézek és ennyi! Hiába mondanám, hogy Taste the feeling, öcsém, nem tudnád, miről beszélek. Te, lakótelepi. Pepsi Jól van, birka! Kedvenc…..
vagyvagy Tanga vagy francia bugyi? 2015.03.05 13:30:15
Tanga Igazgasd csak a bugyingódat, ahogy a fele becsúszik a fenekedbe! Nekem ezzel nincs gondom, eleve benne van. De! A tanga nem üt át a leggingsen, tornadresszen, olyan mintha nem is lenne, mégis van. Majd 30 év múlva én is nagyibugyit hordok, mint te. Francia bugyi De szép vagy,…..
  Dobócsillag Már a Last Ninjában is ezt szedtem fel először, aztán ledobócsillagoztam mindenkit, aki jött szembe. Azóta falidísznek is az van otthon. Annyiféle szépen kidolgozott shuriken létezik, azokhoz képest bármelyik nuncsaku csak láncos bot.   Nuncsaku A…..
vagyvagy Puzsér vagy Hajdú? 2015.02.26 11:27:45
Puzsér Bírom a faszit, mindig megmondja a frankót. Pont leszarja, hogy ezért beperelik, és igaza is van, miért ne lehetne véleménye a médiagenyókról? Nem mások szerencsétlenségéből akar hasznot húzni. Nem butákat kérdez, hanem okosakat mond. Ossza csak Hajdút,…..
vagyvagy Vonat vagy busz? 2015.02.25 10:45:08
Vonat A vonat nem kerül dugóba, és le se tojja a félpályás útlezárást.Utazhatsz a plebsszel, vagy a felső középplebsszel (IC I.). Nem áll meg, ha rájön valakire a pisi. Még sétálhatsz is rajta, ha olyanod van. A közlekedés Floyd Mayweatherét nem sok minden állítja…..
vagyvagy Mentes vagy bubis? 2015.02.25 08:20:34
Mentes Nen böfögök, nem puffadok, szénvasmentes vizet iszok. Iszom, de azzal nem jön ki. Ha már két liter folyadék kell az embernek minden nap, legyen az természetes. Forrásvíz, csapvíz, forrásvíznek nevezett csapvíz, csak ne pezsegjen. A sok szénsav nem egészséges. Nagy lesz…..
Jóban Rosszban Mégis mit lehetne mondani egy olyan sorozatról, aminek jelenleg a legismertebb figurája Cseke "már megint felszedtem húsz kilót, de van egy húsz évvel fiatalabb pasim" Katinka, és sokáig Damu "wifebeater" Rolandot is alkalmazta? Azt adjuk meg azért, hogy a Csillagvirág…..
vagyvagy Cellux vagy Tixó? 2015.02.19 09:47:18
Cellux Mi van? Mit keresel? Az meg mi a tököm? Ragasztó, oké. De valami folyékony? A ragasztószalag? Akkor mé' nem azt mondod! A cellux az ott van a kupis fiókban, felülről a második.   Tixó Anyum úgy mondja tixó, papírboltunk volt régen, ott is mindenki így kereste. Ez a…..
Fejhallgató Alap, hogy kultúrember nem dugdos testidegen dolgokat se az orrába, se a fülébe. Meg nem mond le a mélyekről, amikor zenét hallgat. A fejhallgató nem esik ki a füledből, és nincsenek a végén gumi bizbaszok, amiket folyton elhagysz. Faszán szól és jól néz…..
Ropi Felőlem kieszegetheted a meeting mixből a halacskáidat. Ezért jöttél, hogy tömd a fejed. Nem marad más utánad, mint olajos ujjnyomok az asztalon. És a snackek miniszterelnöke, a ropi. A győztesek sós pálcikája. Nekem.   Szezámmagos halacska Mi az, ami kilóg a…..
vagyvagy Zuhany vagy fürdőkád? 2015.02.13 16:04:40
Zuhany Fürödni a tengerben kell. Vagy a Rudasban. A bőrödet nem arra találták ki, hogy sokáig 38 fokos vízben áztasd. A zuhany felpezsdít, és rendet visz a fürdőszobába. Vizez, pezsdít haboz, pezsdít, öblít, kész. Ez de jó volt!   Fürdőkád Állj ki az esőbe, ha…..
vagyvagy Zsemle vagy kifli? 2015.02.13 10:15:06
Zsemle Szerinted a felvágott miért kerek? Mert a zsemle is az! A tökéletes forma, amiben minden falat ugyanolyan. Kizárt, hogy a végére ne jutna szalámi. A zsemleszendvics nem bűvészmutatvány, kettévágod, megtöltöd, megeszed.   Kifli Csücsök nélkül a péksütemény kar…..
vagyvagy Bak vagy Skorpió? 2015.02.13 09:53:05
Bak Fegyelmezett vagyok és gyakorlatias. Kitartó és céltudatos. Számíthatsz rám. Nem vagyok olyan szélsőséges, mint te. Ne manipulálj! Ne kényszeríts rám semmit, te skorpió!   Skorpió Büszke vagyok és erős. Intenzíven szeretek és gyűlölök. Hidd el, nem felejtek. Te…..
vagyvagy Üveges vagy dobozos? 2015.02.13 09:29:17
Üveges Ha a fémízt jobban szereted, mint az italét, felőlem pattints egyet. Eszedbe sem jut, hogy az üvegpalack újratölthető, tradicionális, ráadásul a forma és funkció tökéletes találkozása? De azt csak tudod, hogy a kólaelnök is üvegből iszik!   Dobozos Aha, mert…..
vagyvagy Flipper vagy csocsó? 2015.02.12 14:02:19
Flipper Ja, mert szerinted focizol, amikor eszetlenül pörgetsz pár rúdra szerelt, vigyázzban álló figurát! Ráadásul nem csak rajtad múlik a dolog, ha béna a párod hátul, hiába mozogsz jól elől. Oldalra. Meg vissza. A flippernél gondolkodni is kell.   Csocsó Komolyan…..
vagyvagy Combja vagy melle? 2015.02.12 13:17:06
Combja Ha valami szárazat akarsz, egyél extrudált kenyeret, az olcsóbb mint a csirkemell. A comb jó szaftos, meg lehet fogni kézzel még étteremben is, a cupáknál meg kevés finomabb van egy szárnyason.   Melle Milyen comb? Az a lába! Ráadásul ha bőröstül rántják ki, az…..
vagyvagy Szülinap vagy karácsony? 2015.02.12 12:40:00
Karácsony Komolyan, ki tudja számon tartani a születésnapokat? És ki akar egész évben ajándékokért rohangálni, meg szülinapi ünnepségekre rohangálni? Egy köszöntés telefonon bőven elég, év végén úgyis összejön a család, akkor lehet együtt ünnepelni. A karácsony az…..
vagyvagy Ketchup vagy mustár? 2015.02.12 11:40:24
Ketchup A mustár csak arra jó, hogy valami borzasztó ízt elnyomjanak vele. Ráadásul csíp, mint a nyavalya. A szádban, az orrodban, mindenhol. Semmi keresnivalója a sültkrumplin. Ketchup nélkül nincs élet. Mustár A ketchupnek semmi köze a paradicsomhoz, műízű, cukrozott…..
vagyvagy Anyu vagy apu? 2015.02.12 11:11:52
A képtelen döntések szülőanyja és édesapja. Amivel sikítós hisztibe kergetted a hat éves húgodat. Ami naponta változott, mert hétfőn anyu csúsztatott egy ötszázast fagyira, szerdán apu röhögve írta alá az ének intőt. Pénteken a szívtelen anyu nem engedett el a Horváth…..