Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ba BalKat

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valódi menzás étel a régi időkből, félig elfelejtve... Igazából olyan könnyű elkészíteni, mégis, rég nem jutott eszembe - egészen mostanáig. Szeretik kicsik és nagyok is. Fél kiló darált sertéscombot ízesítettem sóval, borssal, fűszerköménnyel. Hozzáadtam két evőkanál rizset, fél hagymát…..
Gerillamarketing Reklám átverés 2020.02.15 11:24:07
Reklámkép és a valóság Ránéztem a nápolyi csomagolására és összefutott a nyál a számban - persze, hogy megvásároltam!Aztán otthon kibontottam a zacskót és az abban megbújó nápolyi szeletek nem nagyon akartak hasonlítani se méretben, se színben, se állagban a csomagoláson szereplő…..
Ba BalKat 2020.02.17 21:00:21
@DocBulywood: Mindenből lecsipnek valamennyit, burkolt áremelés. Az ár emelkedik a termék mennyisége csökken, és nem veszik észre a vásárlók.
Ba BalKat 2020.02.17 21:00:21
@Gyurikutya: Nemcsak Budapest...
A szavazók 96 százaléka azt akarja, hogy a miniszterelnök veje fizesse vissza a 13,8 milliárd forintot...
Ba BalKat 2019.02.21 09:56:35
@neko1967: Biztos nem így van, kevesen látták a szavazási lehetőséget. De, így soka nem fogja teljesíteni a tömegek kérését, lepereg...
Ba BalKat 2019.02.21 09:59:55
@Behaton: Hogy mások is megegyék, szeressék, de kicsit, adagolva. Előbb utóbb bejön azoknál akik korábban nem szerették. Olvass a sorok között.
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Ba BalKat 2018.08.23 15:44:13
@Gida legelői kecskepásztor: A film témája elavult, egyetlen kis faluban sincsenek olyan szokások ami a film témája. Talán a szocban volt olyan hasonló divat, és szokások. A jelenlegi szokáások a fővárosi emberek között is léteznek. A vidéki ember ruházata régen olyan mint a fővárosiaké, mert ott is a kinai boltból valókat viselik, vagy a szomszédos faluban lévő butikból.
Viszont lehetne mai téma is, mint, a kresz táblákra fittyet hánynak, a mellékutcákban is 40 helyett 70-el, mert a főutcában van a polgármester ott nem lehet rallézni, a rendőr nem büntet, mert együtt kávéznak a helyiekkel a cukiban, sok autónak nincs is műszakija mert egyik utcából a másikba nem is kell, kutyák vonyítanak éjjel nappal a tulaj örömére a szomszéd bánatára és annyit tartanak amennyi akarnak. A szemét elvitelt azért nem fizetik sokan mert drága, inkább a köztéri szemetesbe viszik a csomagot. Orvos alig van, aki igen, rövid ideig rendel és a falu egyetlen sz.gépén pasziánszozik. Több is gond is van, de nincs értelme felsorolni. Sok vidéki városnak nincs is gazdája úgy tűnik, mindenki azt csinál amit akar.
Itt a Kávézóban nem értjük, miért van az, hogy a "közvélemény" és a "megmondók" számon kérik az ellenzéki pártokon a kölcsönös visszalépést, de ugyanezt nem várják el a Jobbiktól. Miért lenne természetes, hogy Vona Gábor pártja 106 körzetben induljon, a többiek pedig vonják vissza…..
Ba BalKat 2018.04.04 21:29:25
@Szabó Zsolt 172: Már az is kár okozás, hogy vannak politikusok, szájtépésért vagyonokat keresnek.
Az első magyar paralimpiai és világbajnokunk, a kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, sokszoros magyar bajnok asztaliteniszező Tauber Zoltán sohasem félt igazán. Pedig az élet elvette mindkét kézfejét. Az aranyérmét. A feleségét. A járadékát. Megjárta a Kossuth teret is '56…..
Ba BalKat 2018.03.30 11:57:40
@jose maria padilla:

Miért is? Te szerencsétlen.
A Párt Ökle megnevezte ki a hibás abban, hogy Tiborcz István cége trükközött a közbeszerzésekkel és kilopta a pénzt az uniós támogatásokból. Gyurcsány Ferenc! ..
Ba BalKat 2018.01.16 22:50:20
@FCUK16: A vita, vitás űgy addig tart amíg nem telik meg az érintettek zsebe.
Ba BalKat 2018.01.16 22:51:58
@FCUK16: Vitás ügy addig, amíg nem telik meg az érintettek zsebe.
Ba BalKat 2018.01.16 22:53:13
@FCUK16:
Addig van vitás ügy, amíg nem telik meg a vitában részt vevők zsebe.
Bepipultak a németek, a hollandok, az osztrákok és a belgák a hajthatatlan magyar kormány láttán Brüsszelben; Az enyhe kifejezés, hogy gyalázatos volt a nemzeti konzultáció, hiszen rasszista és antiszemita hatáselemekre épített; A lengyel kormány nyakán kötél: elindulhat a 7-es cikkely szerinti…..
Ba BalKat 2017.12.15 19:15:42
@NemodaBuda: És, nem diktál?
Nagy mókamester ez a kis Simicska, apja vérmérsékletét örökölte, ennyit biztosan tudhatunk. Ízlelgessük ezt a Facebookra kiírt szösszenetét egy kicsit, mert érdemes. Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset????…..
Ba BalKat 2017.04.03 20:04:18
@Valaci: Nincs szerintem olyan kormányváltó szervezet, amely becsületes lenne és alkalmas lenne rá. Én, pld. bizt nem megyek szavazni azért, hogy a milliárdosok növekedésében részt vegyek, mert a politika csak Csendben tömik a haverok és a saját zsebüket.
Ba BalKat 2017.04.03 20:06:15
@J.R. Ewing: Ugyan.
Ba BalKat 2017.04.03 20:06:22
@Valaci: Szerintem nincs alkalmas kormányt váltó szervezet sem ember. Azért nem érdemes már szavazni sem senkire, mert csak a milliárdosok számát növelnénk, ez a mostani párt már eleget lopott, talán többet már nem fog.
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Ba BalKat 2017.04.01 18:32:03
@BAZINGA2: Így van, a tv2 a meztelen csiga ajándéka OV-től, nulla színvonallal. De, minek is ennyi gagyi csatorna? Vajna csupa giccset csinál, lenézi vele kis hazánk nézőit...
Balogh Zoltán emberi erőforrás-miniszter (Emmi) derűlátó volt a Magyar Ifjúság Kutatás 2016. évi eredményeit látva. Mint elmondta: egy „derűlátó, optimista, vagány” nemzedék válik épp felnőtté. Az SOS Gyermekfalvak által készített kutatás azonban nem fest ilyen derűs képet, sőt, az MTA adatai is…..
Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás: Nem az…..
Nehéz már elhinni, hogy nem szándékosan Orbán kezére játszanak a szocialisták. Az MSZP egyszerűen semmiből nem tanul, pedig a közelmúlt párszor beleverte már az orrukat a saját hibáikba. Tegnap látott napvilágot a MoMa elnökségi tagjának levele, amelyben Kajdi József leírja:…..
Ba BalKat 2017.02.19 17:08:21
@Ba BalKat: Ugyanúgy, mint a Csintalan a tv ben, hol ide ül, hol oda, mindig abban a párt székbe ül be amelyik éppen üres és lebegteti a száját a mocskos...
Tiborcz István jogász végzettségű vállalkozó, az igazi aranyifjú, akinek élete meseszerű: feleségül vette a miniszterelnök elsőszülött lányát, és ha már a fele királyságot nem kaphatta meg (azt az após nem adja), de legalább rengeteg közbeszerzést nyert el. Orbán veje…..
Ba BalKat 2017.02.07 12:35:58
@Andre Lowoa: Mindenki tudja kik azok, de, a mi országunkban nincsenek hazafiak mint most a románoknál, csak egymást piszkáló emberek, így növekedik a kiskirályok száma, és azoké akiknek nem szégyen a haverok zsebeinek teletömése az ország közvagyonából. Persze, erre az OV azt mondaná, legyünk büszkék rá, hogy ilyen élelmes vállalkozóink vannak.
Ba BalKat 2017.02.08 13:56:40
@Andre Lowoa: Érdekes, hogy a szomszédos országban vannak hazafiak akik nem félnek rendet csinálni. Nálunk sajna félő, hogy a kiskirályoknál dolgozók lassan rabszolgák lesznek, majd amíg ki nem halnak. Én, sajna már csak 1 "nyugger " vagyok, minden rendszerben tudtam dolgozni, megélni politika mentesen, és szerényen. De, nem irigylem a mai gazdagokat, csak a fiatalokat sajnálom, akik politika mentesen akarnak élni, dolgozni hazánkban. Aki többet akar az külöhonba mehet. De, ez a kutyát sem érdekli a parlamentben, lényeg, hogy a vajda lányának is gyülnek a kastélyok...
Ba BalKat 2017.02.08 14:00:42
@István Tamasi: @Tibi !: Nem tiltakozott senki, akik mást akartak volna... Ezt kihasználta.
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
Ba BalKat 2017.01.17 15:01:15
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Szerintem a férfiasság jele, nem az a fajta gusztustalan bajusz amit eddig a Kövér viselt. A férfiasságát szerintem még nem vágatja le, amit a gatyájában visel, hátha jó lesz valamire.
Magyarország kormánya Mikulás napján jelentette be, hogy kilépünk a Nyílt Kormányzati Együttműködésből, aminek tagságáról pár éve még büszkén nyilatkozott Rétvári Bence. A Nyílt Kormányzati Együttműködés célja a nyílt és átlátható kormányzás megteremtése és a…..
Ba BalKat 2016.12.22 18:39:02
Ismét nagyot ment az oktatási államtitkár a közmédiában. A propagandaműsorban Palkovics László védte a védhetetlent és olyanokat mondott, hogy "túl nagy szabadsága van a pedagógusoknak", meg "a pedagógus pálya vonzó" és a Pisa-teszt amúgy sem releváns a sikeresség szempontjából.    ..
Mi úgy látjuk, Orbán Viktor nagyszerű vezető, világszerte az egyik legjobb. Olyan, aki a józan ész talaján áll – mondja Jeffrey D. Gordon, Donald Trump megválasztott amerikai elnök külpolitikai tanácsadója a Mandinernek. A korábban a Pentagon szóvivőjeként is dolgozó Gordon szerint Trump teljesen…..
Ma délután tüntetés volt dr. Kertész Balázs, Rogán belvárosi jobbkezének irodája előtt az Aulich utcában. Őróla írt alapos oknyomozást az Index, és őróla a legfrissebb hír, hogy miközben a Gellérthegyen is építkezik, van neki egy luxusvillája a világ legdrágább régiójában is, és oda állandóra van…..
Már a fideszesek szerint is nagyon kínos Rogán Antal első vonalbeli szereplése, szerepeltetése, de nem látják jeleit annak, hogy menesztené miniszterét Orbán Viktor...
A finn lucify.com vizuális programozói drámai és nagyon látványos animációban mutatták meg, hogyan indult meg a menekültáradat Európa felé. Az idősíkon a sebességet lehet állítani, a kurzorral pedig az egyes kiindulási és célországokat lehet kiválasztani. Minden egyes pontocska 25 embert jelent,…..
18 egyházi vezetőt szólaltatott meg a Heti Válasz arról, hogyan dönt az október 2-ai népszavazáson feltett kérdéssel kapcsolatban. A körkérdés egyik meglepetése, hogy a magyarországi katolikus vezetők részletes érvekkel szinte egyöntetűen a nemzeti szempontok mellett állnak ki, hasonlóan a…..
Akik ezt a "népszavazást" kitalálták, hazaárulók. Bűnrészesek egy gyűlöletkeltő színjátékban, és vállalniuk kell annak minden következményét. Orbán a főbűnös, hozzá csatlakozott Vona, és nem lesz sokkal kisebb azok felelőssége sem, akik részvételre, és igenló szavazatra buzdítanak (Fodor), meg azoké…..
Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel…..