Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lélek Reform

153 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több mint 20 éve Életmód tanácsadással és energiákkal dolgozom. Hosszú ideig Jóslással próbáltam utat mutatni a hozzám fordulóknak, de ma már sokkal jobb eszköz, eszközök van a birtokomban ahhoz, hogy segíteni tudjak azoknak a személyeknek, akik keresik a megoldásokat a problémáikra. Rengeteg…..
A NAGY ÁTALAKULÁSEgy társasjáték, amitől teljesen megváltozik az életed. Egy szuper hírrel jövök most hozzátok. Kereskedelemben még nem kapható, de neked most lehetőséget adok arra, hogy tudatosan az én segítségemmel megváltoztasd az életed azon helyzetét, amelyet eddig nem tudtál megoldani,…..
Csak akkor olvasd el, ha sikeres és boldog évet akarsz 2019-ben magadénak tudni. Szeretném ha tudnád, mit ad neked a most indult csoport <3Közel 1 hónapja működik és már nagyon pozitív visszajelzések vannak :-)Ebben a csoportban ....- Megtanulod elengedni a múlt terheitKülönböző technikákat…..
Bizonyára te is megélted az elmúlt év nehézségeit, és szeretnéd ha az új esztendő egy sokkal boldogabb év lenne! Hát most akkor jól figyelj, mert van egy jó hírem a számodra. Sokkal boldogabb és eredményesebb év elé nézünk, de ahhoz az kell, hogy észre vedd a lehetőségeidet, és élj is velük. Nem…..
Lassan itt van a Karácsony és érdemes már gondolkozni azon, hogy a szeretteinket mivel lepjük meg.            Kicsit nevetséges dolog erre gondolni, amikor még gyönyörű idő van, de az idő nagyon gyorsan repül. Az elmúlt év tapasztalata az volt a számomra, hogy nagyon sokan az utolsó pillanatban…..
Lassan itt van a Karácsony és érdemes már gondolkozni azon, hogy a szeretteinket mivel lepjük meg.            Kicsit nevetséges dolog erre gondolni, amikor még gyönyörű idő van, de az idő nagyon gyorsan repül. Az elmúlt év tapasztalata az volt a számomra, hogy nagyon sokan az utolsó pillanatban…..
A Lélek Reform programom egyik fő célja, hogy tudatosítsam az emberekben, hogy milyen fontos dolog pozitívan gondolkodni. Egy korábbi begyezésemben írtam a Csodafüzetről, ami nagyon sok embernek változtatta meg az életét. Most megszeretnék osztani veletek egy illetve több csodálatosan jó dolgot,…..
Vannak helyzetek, amikor mint kívülálló sokkal jobban rá látunk az adott dologra, mint az a személy aki éppen megéli azt. Egyben látjuk az esemény várható következményét, de vajon érdemes-e beleszólnunk?                Vajon mit kellene tennünk, ha egy olyan személy társaságát "élvezzük" aki…..
Lélek Reform Egységben élni jó 2018.09.14 08:25:23
A munkámból adódóan naponta tapasztalom meg, hogy milyen jó érzés számomra is, ha segítő kezet nyújtok a hozzám forduló embereknek. Hatalmas energiák szabadulnak fel bennem és a szeretet, a hála érzése leng körbe. Boldog vagyok, hogy örömet okozhattam valakinek és részese lehettem az egységnek.…..
  Az életünkben adódnak kritikus pillanatok, amikor minden sejtünkkel azon dolgozunk, hogy az adott helyzetet megoldjuk. Ilyenkor a fókuszunk az adott helyzetre összpontosul, és úgy tűnik, mintha semmi más nem létezne, csak az a szituáció ami megoldásra vár. "Miután eltelik a kritikus pár nap, a…..
Lélek Reform Bőségben élni 2018.08.27 17:22:57
Ez a sikertörténet is igazolja, hogy működik a Csoda karkötő. Olvassátok el Evelin történetét. Nem éreztem magam szerencsésnek soha. Egy kisvárosba születtem és ott nőttem fel. A családom szegény volt, és sokszor ételre is alig maradt pénzünk. Hárman voltunk testvérek,  én voltam a legfiatalabb.…..
Ez a sikertörténet is igazolja, hogy működik a Csoda karkötő. Olvassátok el Evelin történetét. Nem éreztem magam szerencsésnek soha. Egy kisvárosba születtem és ott nőttem fel. A családom szegény volt, és sokszor ételre is alig maradt pénzünk. Hárman voltunk testvérek,  én voltam a legfiatalabb.…..
Akkor érezzük boldognak magunkat, amikor a nap folyamán elég sok pozitív gondolatunk volt, amelyeket elég sok pozitív érzelem követett a lelkünkben. Ezek az érzelmek töltik fel az auránkat, ezt a feltöltődést érezzük emelkedett érzelmi állapotnak, boldogságnak. Mindegy, hogy kik vagyunk, hol…..
Lélek Reform Boldogságra hangolva 2018.07.29 11:45:58
  Minek örülsz ennyire? Mitől vagy ilyen boldog? Tudod, holnap nyaralni megyek, és már nagyon izgatott vagyok! Azért örülök ennyire, mert mindjárt kihozzák a kedvenc ételemet. Azért örülök, mert nyert a csapatom....és sorolhatnám Mitől van ilyen rossz kedved? Tudod, becsődölt az utazási iroda.…..
Az én hivatásom a segítségnyújtás, fényt viszek az emberek életébe. A munkán során energiákkal dolgozom, és büszkén mondhatom el, hogy nagyon sok családban jelen van a kezem munkája, amiről folyamatosan értesítéseket kapok. Imádom a levelesládámat nyitogatni, hiszen a levelek, amiket kapok, túlnyomó…..
Minden kemény nő mögött áll egy büdös nagy pofon az élettől, ami padlóra küldte, ahonnan vérző orral, összetörve, de minden erejét összeszedve fel kell állnia. Egy kilátástalan, megromlott párkapcsolatban helyrehozni a helyrehozhatatlant. Vajon tényleg így van, hogy helyrehozhatatlan? Most…..
A mai napon a nyári napforduló van. Ezen a napon különös energiák mozognak és vannak hatással ránk. Ez még akkor is így van, ha nem hiszünk benne. A mai nappal valami megváltozik az életünkben, és akkor vagyunk szerencsés helyzeteben, ha tudatosan tekintünk és alkalmazzuk ezeket az energiákat, mind…..
Pozitív gondolat = pozitív érzelem = BOLDOGSÁG "Akkor vagyunk boldogok ha egy óra alatt, egy nap alatt, egy hét alatt elég sok pozitív érzelem halmozódott fel a testünkben. A felhalmozódott pozitív érzelmeket tudatosítjuk boldogságnak, jó kedvnek, felszabadult érzésnek. Minden a gondolattal…..
 "Ugye te is boldog akarsz lenni? Mikor voltál utoljára boldog? Milyen érzés boldognak lenni? Felemelő érzés. Az ember emelkedett érzelmi állapotba kerül. Szabadságot érez. Szeretetet érez. Felszabadult érzései vannak. Könnyedén mélyeket lélegzik. Kedve van szeretni. Kedve van valakinek valami jót…..
Amikor elkészítek egy karkötőt, akkor én vagyok az első aki tesztelés alá veszi. Mindig a saját elakadásaimat tartom szem előtt. A lelkemre hangolódva a szerint állítom össze a kristályokat, és úgy készítem a személyre szabott programozást is. Eddig minden egyes karkötő hatalmas eredményt hozott az…..
A Megújulás karkötő a 2018 év siker karkötőjeA Megújulás karkötő 12 mesterkristályból készült ami megújulást hoz a viselőjének. Előhozza belőled azt, ami segít abban, hogy azt az életminőséget éld, amit mindig is szerettél volna. Segíti a kitartást és erősíti az akaratot, ami hozzásegít téged ahhoz,…..
A szépség ott van körülöttedA figyelmünkön keresztül töltődünk fel. Van ami annyira szép, hogy megbabonáz. Ekkor azt tapasztalod, hogy szinte megáll a szíved, úgy megnyugszol pár pillanat alatt, - tekinteted bambuló lesz. Ugyanezt érzed akkor is, amikor beleülsz egy kád forró vízbe. Ez egy nagyon…..
Lélek Reform Mert van időm ... 2018.06.16 12:24:44
Van időm "Milyen érzés amikor sok időd van? Mikor volt utoljára olyan érzésed, hogy sok időd van? Milyen érzés az? Olyan, hogy nem, érzel késztetést, kényszert, hogy az órádat nézegesd. Napok telhetnek el, hogy egyszer sem nézel az órádra. Egyszer csak feleszmélsz, hogy azt se tudod milyen nap…..
   Miért való neked ez a csoport?Mert...- A lényegi változások belül kezdődnek. Lehet barkácsolni, rendezgetni a díszleteket magunk körül, vagy abban reménykedni, hogy majd elmúlnak a pánik tünetei, jobban leszek, .… de ez sajnos nem így működik, el kell, hogy keserítselek!Miért is való neked…..
Szeretnéd ha szerencséd lenne az iskolában, vagy az Érettségin?Nagyon sok diák hordja már a személyre szabott Csoda karkötőt, amit van, hogy a szülők készíttetnek a gyermekeiknek, van úgy, hogy a diák érzi, hogy kellene neki némi segítség ahhoz, hogy a tanulás zökkenőmentes legyen. Női és férfi…..