Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Night n Day

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hosszabb nyári szünet után újból jelentkezünk. Sokáig eltűntünk, de igyekszünk kárpótolni majd néhány cikkel minden követőnket.  Mielőtt a mostani témába belevágnánk néhány gondolat erejéig, fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ezzel a cikkel nem szeretnénk állást…..
Régi nagy tervünk volt nagylátószögű objektívvel is állatokat fotózni. Jelmondatunk most az volt, hogy "teleobjektívvel mindenki tud mókust fotózni... nagylátószögben már van kihívás". Ebből következően most a mókusok voltak a célpontjaink. Werkfotó: nagylátó, mókus,…..
Itt a tavasz, a korai virágos növények már javában virítanak, és kirándulásaink során nem győzünk gyönyörködni bennük. Ebben a technológiailag fejlett világban szinte mindenkinél kéznél van valamilyen fényképezésre alkalmas eszköz. Élményeinket, így a látott virágokat…..
Korábban írtunk a virágfotózásról, most egy példán keresztül bemutatjuk, mennyi fáradozással jár egy fejben megtervezett fotó elkészítése. Úgy alakult, hogy egyéb elfoglaltság és egészségügyi okok miatt a csapat fele ért csak rá, így ketten felkerekedtünk kockásliliomot…..
Elmúltak már azok az idők, amikor édesapáddal útra keltél az irgalmatlanul büdös kölniddel a kor státusszimbólumának számító lila kis zakódban, amiről már 5 évesen is tudtad, hogy ciki. Végigjártatok minden rokoni családot, akiknek szinte csak a hölgy tagjait ismerted, mert…..
Minden kép regény Hello world! 2015.04.03 20:36:57
Üdvözlünk Téged blogunkon! Amennyiben idekeveredtél, érdeklődsz a fotózás iránt. Korábban külön-külön jártuk a fotózás rögös útját, aztán a hobbink összehozott. Rengeteg fotótéma, technikai ötlet foglalkoztat bennünket, melyek megoldásai a hozzánk hasonló lelkes…..