Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockinrockcats

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZDSZ > MDNP > FIDESZ > Jobbik Hit Gyülekezete > Református Egyház > Katolikus Egyház A Jobbik csepeli képviselőjelöltjének a párt (amúgy el kell ismernem, profin kivitelezett) választási honlapján található hivatalos életrajza így szól: Hegedűs Tamás…..
Hivatalosan is kapott egy közelebbi dátumot Matt Reeves Let Me In című filmje, mely a lassan legendássá nemesedő svéd vámpírnovella és film, a Låt den rätte komma in adaptációja. Az Oskart és Elit Owenre és Abby-re felváltó filmet ez év októberére tervezik bemutatni. Kodi…..
Új év és máris egy új negatív rekordról számolhatunk be! Az utasok tökéletes dezinformálásának mintapéldája a lenti történet. Először elküldték az utasokat, hogy menjenek Pestszentimrére, mert onnan megy tovább egy vonat Ócsára, mivel gázolás történt. Közben az eredeti…..
by Rammjaeger83 & SchA Egy jeles ünnepnapon indított és ezért meglepetésszerűnek szánt, az ellenség remélt felkészületlenségére építő támadás minden bizonnyal az egyik legrégebbi trükknek számít a hadtörténelemben (elég csak a Tet-offenzívára gondolni). A német hadvezetés is ilyesmiben…..
Rockinrockcats 2010.01.01 21:06:41
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
És újra a megdöbbentően termékeny Styxxet szólítom a Modoros színpadára - a megszokottan laza struktúrájú írás az alacsonyabb olvasottságú blogok tulajdonosainak lelkébe nyújt betekintést.   A KIS BLOGGER   A kis blogok világában nyakig el lehet merülni. Értelme…..
A választást még meg se nyerte a Fidesz, de az ezüsthajó, bolgyó hollandi állapotát elhagyva nyílt vízekre hajóz.Pécsen még csak pár hónapja van Fideszes polgármester, de a kulturális főváros már mutyi lett, nem kellett sokat várni.A kultura megint a haver kutyák üzlete, a…..
Nirvana – Live at Reading (DGC/UMe) Nirvana – Bleach deluxe (Sub Pop) Kurt Cobain már több mint 15 éve halott, de úgy tűnik, még mindig volt rajta és zenekarán lehúzható bőrréteg. Most épp két kiadvány is előkerült, de legalább végre elmondható, hogy értelmük is…..
Rockinrockcats 2009.12.03 12:07:30
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Ha láttál Magyarországon már szemtelenül stílusos, merészen divatos és őrjítően cool hapsit, akkor az csakis Ghouls Máté lehetett! Ez a srác még a reggeli kávéját is kúlsággal édesíti...
Véreink! Kárpát medence utasítása: hallgassátok végig az alábbi videót! Először azt hittük, majd valami unalmas humorkodás lesz Attistól a számok között, állítottuk is majdnem le de akkor valami olyan lendületet vett Attila monológja, hogy nem hittük el. Mi a jó életet ivott…..