Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norberto1979

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan szinkronizáljunk CarDAV névjegyeket és CalDAV naptárt a 2016-os Outlookkal? 2015 július 29-én kijött a regóta várt Windows 10. Két hónapra rá, 2015 szeptember 22-én jelent meg a Microsoft Outlook 2015. Sokan abban reménykedtünk, hogy megfelelő módon tudjuk majd szinkronizálni a Google…..
Exchange naptár szinkronizálása a google naptárral   A helyzet a következő: "Szinkronizálni szeretnéd a Google naptáradat a cég Exchange naptárával, hogy kettő helyett csak egy naptárral kelljen foglalkoznod." Ez nehéz feladat, mivel az Exchange naptár és a Google naptár különböző protokoll…..
Hogyan helyezzük át a névjegyeket, a naptárt és a teendőket iPhone-ról Androidos telefonra? Az elmúlt pár évben az okostelefon ipar egyre fejlettebb, így már mindenkinek van legalább egy-kettő okostelefonja. Egyre népszerűbb az a szokás is, hogy évente új telefont vesznek. De hogyan is mentik át az…..
Outlook szinkronizálása a one.com-mal? One.com egy népszerű felhő szolgáltatást biztosító cég számos európai régióban. Felhasználói számára mail, naptár, névjegy és teendők felhő szolgáltatását biztosítja. Azonban a felhasználóknak nehezükre esik hogy szinkronizálják az Outlookot a naptárral és a…..
Hogyan szinkronizáljuk Bitrix24 naptárakat, névjegyzéket és teendőket az Outlookkal? A barátom egy céget indított és szüksége volt egy olyan együttműködési platformra, amelyben van CRM. Egy olyan kezdő vállalkozónak, mint ő, tökéletes volt a Bitrix24, mivel ebben Windows, Mac, iOS, és Android…..
A 9 leggyakoribb hibaüzenetet és ezek okait Ha egy vállalat MIS-je vagy, mit gondolsz, mivel töltöd el a legötbb időt egy nap alatt? Talán azzal, ahogy megpróbálod elmagyarázni a felhasználóknak, hogy miért nem tudnak e-mail üzeneteket küldeni, ugye? Látszólag az Outlookos hibaüzenetek egyszerűnek…..
Google teendők szinkronizálása Outlookkal A blogomat olvasók közül néhányan megkérdezték, hogy lehetséges-e a Googe teendők szinkronizálása az Outlookkal? Azt válaszoltam, hogy használják az iCloud vagy a Yahoo Teendők funkcióját. Szerintük az nem ugyanolyan. De vajon miért is használják ennyien a…..
Hogyan szinkronizáljuk a Hotmail az Outlookkal? A Googlenak van a gmail, de a Microsoftnak? 1995 óta a Hotmail sokatok régi barátja. Amikor a Microsoftot 1997-ben egyesítették, a nevét megváltoztatták MSN Hotmail-re és többször megkísérelték ezt a szolgáltatást a Windows infrastruktúrával…..
Outlook szinkronizálása a Kerio Connector Szerverrel A Kerio Connect Server egy népszerű üzenetküldő szolgáltatás kis és közepes méretű üzleti cégek számára. Az egyik hasznos szolgáltása a névjegyek, naptár és teendők megosztása a közös munkát biztosítva. A megfelelő Exchange alternatíva Exchange…..
Hogyan hozzunk létre mail server-t a Windowsban? 1/4. Rész Hálózat beállítása Hálózat előfeltételek: Statikus IP cím Domain név lépésa. Lépj kapcsolatba az internetszolgáltatóddal és mondd el, hogy statikus internet kapcsolatot szeretnél. lépés (ha már van domain…..
Thunderbird - Google névjegy szinkronizálása CardDAvon keresztül, Google Contacts plugint használva A Thunderbird az egyik legnépszerűbb piacon található e-mail kliens. A folyamatosan növekvő igénynek köszönhetően, a Thunderbird plug-in fejlesztők mind a névjegyekhez…..
A Thunderbird a piacon található egyik legnépeszrűbb e-mail kliens. Az egyre növekvő igény miatt, a Thunderbird fejlesztők mind a névjegyekhez (címjegyzék) és mind a naptárhoz írtak plug-int, amely több e-mail- és naptárszolgáltatással kombinálható, mint például a Gmail. A…..
Hogyan szinkronizáljuk az iCloudot az Outlookkal két lépéses igazolással és app jelszóval Biztosan hallottál már a Snowden incidensről és a hollywoodi hírességek meztelen fotóiról. Az iCloud fiókokat feltörő hackereknek köszönhetően a meztelen fotók villámgyorsan terjednek az…..
Hogy szinkronizálja a Synology az Outlook naptárát és névjegyeit? Mostanában egyre több barátom azon tanakodik, hogy lehet-e a Synology DSM szerver CalDAV szolgáltatását az Outlookkal szinkronizálni. Úgy tűnik, hogy ez a NAS box népszerű olyan kis- és nagykaliberű cégeknél,…..
Hogyan szinkronizáld a Baïkal CardDAV-ot és CalDAV-ot az Outlookkal? Egy német mérnökkel arról chateltünk, hogy az NSA behatol az emberek privátszférájába. Azt mondta, hogy nemrég létrehozta a saját Baikal CardDAV/CalDAV szerverét. Most, hogy az iPhone szinkronizálás működik,…..
Hogy szinkronizáljuk az Owncloud vagy Zimbra naptárát és névjegyeit az Outlookkal? Néhány barátom CarDAV/CalDAV szolgáltatást használ (Owncloud/Zimbra). Arról panaszkodnak, hogy nincs olyan plug-in, amellyel importálhatnák a Zimbra vagy Owncloud névjegyeit és naptárát az…..
Hogyan importáljak Blackberry névjegyeket és naptárakat az Outlookba? Az egyik céges megbeszélésen, a főnököm a legújabb OS10 rendszeren futó Blackberry Passport-jával büszkélkedett és minket is meg akart győzni, hogy vegyünk egyet. Kétségtelenül, a legtöbb cégvezető…..
Hogyan szinkronizáljuk az androidot az iCloud naptárával/ névjegyzékével (vagy Zimbra névjegyekkel) Világszerte az okostelefonok több mint fele androidos. A Samsung galaxy, Sony Xperia és HTC okostelefon használók többsége a következőt kérdezi: Hogy szinkronizáljuk az Androidot…..
Google naptár szinkronizációs hiba 2016 Azok, akik a Google naptár szinkronizációs szolgáltatása nyújtotta előnyöket élvezték, valószínűleg most (2014/1/8) nagyon csalódottak. Miért is? A google kegyetlenül meg fogja szüntetni a szolgáltatást. Az okostelefont…..
 Egyre több Android rendszerű készülék kerül a kezeim közé és ezért egyre többször szembesültem a címben foglalt problémával. Sajnos nálam ez alapban probléma, mert a dokumentációk, YouTube-videók és a Microsoft Help oldala szerint is ez egy rém egyszerű feladat, nekem…..
Yahoo naptár és névjegyek importálása, exportálása és Outlook-kal való szinkronizálása Néhány napja, egy globális cég IT részlegén dolgozó egyik barátom így panaszkodott: Az amerikai kollégáim egyfolytában csesztetnek. Azt akarják, hogy fontos Yahoo! névjegyzékeiket és…..
Az iCloud névjegy és naptár szinkronizálása Outlook-kal Valaki azt kérdezte tőlem, lehet-e szinkronizálni az iCloudban lévő névjegyeket és naptárat az Outlookkal, annak ellenére, hogy néha lefagy az iCloud kezelői felülete? Természetesen, ezt meg lehet csinálni az EVO…..
A Mac OS X Szerver szinkronizálása az Outlook névjegyével és Naptárával Itt az idő, hogy megosszak veletek néhány újdonságot Valaki nemrég megkérdezte tőlem, hogy hogyan szinkronizálhatja az Outlook-os névjegyeit és naptárát a barátom Mac mini OS X…..
Gmail névjegyek és naptár szinkronizálása az Outlookkal Nemrég valaki megkérdezte tőlem, hogy hogy lehet szinkronizálni a Gmailben lévő névjegyeket és naptárat az Outlookkal. Természetesen meg lehet csinálni. Mivel a Gmail a Google egyik úgynevezett felhő-szolgáltatása (cloud…..
Sziasztok! Érdekel, hogyan lehet gmail fiókodat szinkronizálni más programokkal? Ez a blog azzal a céllal készült, hogy megmutassam hogyan lehet ezt kivitelezni. ..