Regisztráció Blogot indítok
Adatok
byp

10 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is elrepültem Milánóba 3 ezer pénzért, gyakran ennyi a jegy - állítják sokan, mások meg azt látták a saját szemükkel, hogy kamu az összes akció, a fapados csak akkor olcsó, ha nagyon nem megy neki a bolt. Vannak ezeknél még sokkal extrémebb vélemények is, de a vicc az, hogy…..
byp 2014.05.22 23:44:08
A Swiss Air most számos európai úti célra kínál akciós repülőjegyeket:Budapest – Amszterdam repülőjegy 51 600 Ft-tól oda-visszaBudapest – Athén repülőjegy 47 600Ft-tól oda-visszaBudapest – Bari repülőjegy 66 400 Ft-tól oda-visszaBudapest – Birmingham…..
A cikk a Seotools.hu szerzője, Kungl István engedélyével került fel. Rendszeresen használom a www.seotools.hu oldal által kínált szolgáltatásokat és eszközöket, mert gyors elemzést tesznek lehetővé. Meta ellenőrző, PageRank checker, kulcsszósűrűség-vizsgáló és még több…..
byp 2009.11.02 14:49:45
@BaluKapitany:
Pont erről szerettem volna írni én is. Ha jól megnézitek a képet, a legfelső találat az organikus találatok felett, egy szponzorált link. Magyarul a kép alapján, nem feltétlenül igaz, amit a cikk ír a 10-es pontban, ugyanis a legtöbb kattintás ezen a képen épp egy szponzorált linkre történik.
Másrészt ezzel a kijelentéssel is vitatkoznék:
„A legtöbb felhasználó szívesebben kattint az organikus találatokra”
Magyarországon, még lehet, de… Számos Egyesült Államok béli, illetve Nyugat-Európai példa van arra (a Google szerint), hogy a netezők jobban bíznak a fizetett hirdetésekben, mivel tudják, azért fizet valaki, és ha fizet érte valószínűleg azért teszi, mert van értelmes terméke/szolgáltatása. Természetes találatokra ez nem mindig igaz. Ez a szemlélet szerintem 1-2-3 éven belül elér minket is.
A Malév most 7 városba is 26 600 Ft-tól kínál repülőjegyeket. Az árak oda-vissza útra értendők, és bruttó árak. Az akciós repülőjegy foglalásnál kitétel, hogy az utazás időpontja augusztus 23 és október 24 között legyen. Akár már 26 600 Ft-ért eljuthat repülővel…..
Róma repülővel, most 31 815 Ft-tól elérhető. Az igen kedvező repülőjegy ár ráadásul nem fapados járatra szól, így nem kell attól tartanunk, hogy kieső repterekre érkezünk. Mivel a repülőjegy reggeli indulásra, és esti visszaútra szólnak, az utazás napjai is teljes…..
Barcelona repülővel, m ost 40 944 Ft-tól online repülőjegy foglalással. A repülőjegy ár tartalmaz minden adót, és illetéket, ráadásol nem fapados repülőterekre szól, megspórolható a transzfer költsége és menetideje. A barcelonai repülőjegy foglalást, könnyen és egyszerűen…..
Velence repülővel, most 31 619 Ft-tól foglalható, online egyszerűen. A járatok Budapestről reggel indulnak, vissza pedig este érkeznek, így az utazás napja is teljes értékű lesz. A repülőjegy foglalást, könnyen és egyszerűen megteheti, ha ide kattint: Budapest - Velence…..
Sok helyen olvasni arról, hogy miért előnyös összekötni az AdWords kampányainkat a Google Analytics-szel. Ami miatt én is előveszem az az, hogy egyrészt ez most már teljesen automatikus, másrészt teljesen új funkciók, mérési adatok is bekerültek az Analytics-be, amelyek fontosak,…..
… mondanák sokan arra a kérdésre, hogy mi a keresőmarketing lényege. Majdnem, illetve nem egészen. Az hogy elsők legyünk csak egy lehetséges eszköz a cél elérése érdekében, de a valós cél az, hogy látogatókat, sőtt értékes látogatókat vigyünk egy oldalra a…..
Igen TI! Egyenlőre, most csak arról beszélek, hogy mit látok a sok kampányból, hirdetésekből, aztán a kötési időszak után egy esettanulmánnyal be fogom mutatni, hogy az általam menedzselt kampány hogy teljesített. Elöljáróban talán csak annyit, hogy sikerült lenyomnom a kezdeti…..
SEO SEO vagy PPC? 2008.07.23 13:54:00
Alapvetően nem kortárs művészetben utazom, amikor az alábbi grafikont beillesztem ide.Az elképzelt vegytiszta helyzet a következő: X vállalkozás döntésre kényszerül t=0 időpillanatban, hogy SEO-ra vagy PPC-re alapozza-e a látogatottságát. Havi büdzséje erre célra 300.000Ft. A…..
byp 2008.07.25 15:48:33
A csupán alatt, én a „csupán csak” értelmet értettem. Tehát CSAK pénzügyi szempontból nézni nem szabad a dolgot. Tény, hogy kulcsfontosságú, de csak az alapján dönteni, szűklátásra = butaságra vall.

Egy nagyvállaltnál, pl egy banknál, nem tudsz eredményesen SEO-zni egy két hónapra szóló hitel ajánlatot, illetve annak az LP-jét. Meg lehet próbálni, és fog is valamit hozni, de erre inkább ajánlanám a PPC-t.

Szerintem más a jellege a két dolognak, és gondolom nem kell felsorolni miben, ismered Te is. Gyorsabb a PPC, de a SEO hosszabb (erről írtál), a PPC ben meg tudsz fogalmazni több üzenetet, (úgy értem kulcsszavankénti üzenetet), természetes találatnál SEO-val elég nehéz (igaz nem lehetetlen). Ha gondolod, még sorolhatom, de ezeket Te is tudod, ismered.
Az igaz, a cél ugyanaz, keresőkből látogatót vinni az oldalra, de a két eszköz más, merőben más.

Nem azt mondtam, hogy egy SEO stratégia 5-6 szóban kimerül, nyilvánvaló, hogy nem. Arra gondoltam, hogy egy oldalt, egy LP-t, nehéz 5-6 szónál többre első helyre (vagy első 10 helyre hozni). És itt értelmes dolgokra gondoljunk. Persze 10 meghatározott LP-t már lehet 50-60 szóra SEO -zni, illetve egy komplett site-ot akár 100 szóra.

Az AdWords-ben 50.000 a kulcsszó határ egy kampányban. Én egyszer ezt már átléptem. Lehet, hogy természetes találatokból több szóra érkeznek látogatók, de ehhez meg nem feltétlenül kell SEO. Felviszem a Révait, nulla SEO-val, és egy év múlva tényleg több szóra fog bejönni látogató természetes találatokból. De ehhez nem kell SEO.

Ne érts félre, én nem preferálom jobban a PPC-t, mint a SEO-t. Máshogy kezelem őket, és igen, volt már olyan, amikor azt mondtam az ügyfélnek, nem éri meg neki a SEO, vagy pont azt, hogy neki a SEO való, de a pénz mellett, még 3-4 logikai érvvel is alátámasztottam az állításom.
Elég sokan foglalkoznak a SEO vs. PPC kérdéssel (keresőoptimalizálás vs. kattintás alapú keresőhirdetések). A témáról majd én is fogok írni, de most nem erről szólok/írok.Volt egy vitám a seo.blog.hu-n a blog írójával, Bánóczy Zoltánnal ebben a témakörben. Bánóval volt…..