Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CS0ki

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Deadline-ra nem jellemző, hogy valótlan adatokat szokott leközölni, de az alábbi adatok láttán többen igen-igen elcsodálkozhatnak. A Harry Potter és a Főnix Rendje hiába termelt világszerte 938 millió dollárt a mozikban a film nem volt nyereséges, nem hozott profitot az alkotás, a…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
CS0ki 2010.04.21 00:38:45
@Xavi06: És tényleg elképesztő, hogy a 250M-os real-lal és a komplett EU mezőnnyel partiban vagyunk (90%-ban jobbak is), ez igazán megmutatja Xavi és Messi nagyságát (és azt is, hogy nem robotok).

A real sem 250 millisó, hanem vagy 400...Csak hogy még mindig a barca kerete papíron a legerősebb, az a 170-es mínusz nyáron csak azt mutatta meg, hogy milyen durván le volt maradva az előző szezonban a Madrid...
Az El Clásico alapfogalommá vált a labdarúgást szeretők közös tudatában, köszönhetően a ténynek, hogy történjen bármi a spanyol labdarúgó bajnokságban, a két óriásklub szurkolói egész évben a két párharcra vannak kihegyezve. A jelenlegi szezon egészében véve is…..
CS0ki 2010.04.10 17:10:17
@_Maverick: Másrészt Gago??? Ez valami vicc? Nincs bajom vele, de játszott vagy 2 meccset idén, és Lass szerintem tökéletes lenne a kreatív középpálya gyilkolására, plusz iszonyat gyors, így jobban tudná tartani a fentebb nevezett embereket. Ez nekem kapitális ökörségnek tűnik...

Gago legalább a kiscsapatok ellen jó volt mostanában, Lass október óta nem játszott igazán jó meccset, most meg sérült is volt. Ráadásul mindkét eddig clasicon egy rakás szar volt...Pedig 3szor jobb képességei vannak mint Gagonak védekezés terén, csak hát sokra megyünk vele, ha ezt nem tudja kihozni magából. (vagy hozza ki az edző vagy nem tudom...)

Guti meg játszani fog, csereként fog beállni, nem kell aggódni...
CS0ki 2010.04.10 18:36:22
@R-l@nch: Marcelo sztem tökéletes a balszélre jelen pillanatban. Idén akárhányszor játszott a szélen, mindig nagyon jó teljesítményt nyújtott.

Nézzd meg az őszi Clasicot! ;) Leggyengébb volt az egész mezőnyben...Lass mellett...

"Mondom mindenki a Barca-t várja győztesnek, de egyszerűen nem történhet meg az, hogy a Real ilyen kerettel EGYETLEN EGY fontos meccset SE nyerjen meg! "

Megvert otthon a Sevillát, idegenben a Valenciát, Villarreal oda-vissza, Bl-ben Marseille-t oda-vissza, Atletico oda-vissza... Ezek mind fontos meccsek voltak. A Lyon-t persze meg kellett volna verni itthon...Meg ez a mostani meccs az, ami nagyon nagyon fontos. Persze kinek mit jelent a fontos! :)

@rizla:és tökéletesen igazuk is van szerintem, egy hangyányival esélyesebb a madrid

Érdekes! :) madridistán a barcások a Madridot látják esélyesebbnek, a madridiak a Barcát! :)
A középmezőnyben várunk mozgolódást a 30. forduló előtt, az elején és a végén nem lesz semmi különös. Egy Barcelona-Bilbaot azért mindig érdemes megtekinteni, és ha már az egyik megvan, akkor nem hagyjuk ki a Santander-Realt sem. Igazi parádét egyik párosítás sem ígér és…..
CS0ki 2010.04.05 13:55:00
@montipájton: Mert az őszivel együtt az valójában 6 pont előny.

Mármint 3 éf fél... :)

@Csöncsön: A Barcelona egyrészt hajlamos arra, hogy kiscsapatokkal döntetlenezzen, másrészt nehezebb is lesz a sorsolása: játszik még barcelonai derbit, megy Sevillába, a följavuló Villarrealhoz; meglepődnék, ha mindhárom meccsét megnyerné.
A Real a kiscsapatokat rendre bedarálja, és igazán nehéz meccsei sem lesznek. Egyedül az Almeríában és a Mallorcában reménykedem, hogy hazai pályán előállnak valami jóval.

A clasico után már nem feltételnül könyebb a helyzetünk. A sevilla még összeszedheti magát, de most elég gyenge, a villarreálban én is bízom. De ezek már annyira a végén vannak, hogy ott már nem szokás hibázni.

Jó eséllyel tényleg eldönt mindent a hétvégi meccs.
CS0ki 2010.04.05 23:46:57
@korxi: Ha x lesz, vagy a Barca nyer, akkor teljesen kétesélyes marad, mert az teljesen biztos, hogy a Madrid a klászikót követő minden meccsét meg fogja nyerni, a Barcánál viszont ez nem biztos.

Ha a Barca nyer vége a bulinak...A barátságos madridi sajtó szétszedné a csapatot. A barcelona viszont van olyan profi, hogy ne veszítsen kétszer pontot a hátralévő meccseken, szóval lényegtelen is lenne, hogy mit csinál a Madrid.

@nasteey: Egyébként elcsesztem az "idézést", igazából az érdekelne, milyen kezdő várható madridi részről a hétvégén.

Konkrétan nem lehet tudni. De CR játszani fog! :)
A védelem is kérdéses...Albil egyedül a biztos pont. Ramos vagy jobb szélen játszik, és akkor Ramos-Garay-Albiol-Arbeloa. Vagy Messi semlegesítése miatt betolják Ramost középre Albiol mellé, Arbeloa jobb szélen, Marcelo bal szélen. Középpályán Xabi Alonso biztos (aki mellesleg lassan az egyik legmeghatározobb játékosunk lett), mellette valszeg Lass és ha bírja, akkor Guti, ha nem, akkor Granero. (de Gago játszatása lehet meglepetés, esetleg Marcelo bal szélen...) elől meg a szokásos VdV-CR-Higu. Szuper cserepad Raúl személyében! :D Meg Kaká, ha addig legalább csereként bevethető lesz, illetve Benzema is kaphat esetleg pár percet. Ennyi...
Casillas-Ramos-Alonso-CR négyestől várok hatalmas játékot! :)
A 29. játéknap mindkét nagyágyú számára az egyik legnehezebb meccset tartogatja a hátralévők közül. A madridi rangadón természetesen nem mehet biztosra a Real az Atlético Madrid ellen, míg ugyanez elmondható a Barcelonáról is a Mallorca otthonában. Ami tény, hogy a bármelyik…..
CS0ki 2010.03.29 16:31:54
@Neil Blender: majd "raultunk" az eredmenyre

Ne, madridistaként ezt Raultunk-nak olvastam, mármint a tisztelt kapitányt láttam a szóban! :)

Marcelonak is egyébként ugyanilyen cipője volt. CR-nek nem jött be, le is cserélte a szünetben, csúszkált össze-vissza előtte.
CS0ki 2010.03.30 00:42:19
@halareaal:

Az a baj, hogy Casillas-ra már egyre kevésbé számítok. Régen tényleg sokszor volt az, hogy teljes nyugalommal néztem a meccseken, ahogy lőnek ezerrel, mert Cs szint mindent fogott. Most meg "várom", mikor szerencsétlenkedik össze megint egy gólt....

@rizla: büntető összehozása nélkül is ki lehet harcolni egy sárgalapot. egyébként továbbra is kérdezem, nem pirosat kellett volna érnie ennek?

Nem...Sárga esetleg, de nem tűnt teljesen szándékosnak. Mármint feltette a kezét, persze, de nem konkréten azért, hogy elüsse a labdát, vagy kapuba tartó lövést védett ki vagy ilyesmi, arra szoktak csak pirosat szórni.
CS0ki 2010.03.30 02:15:26
@rizla: de az tuti, hogy valaki belefejelt, úgy érte a kezét.

?? Jött be simán a szögletrúgás.
Én is azt írtam, hogy nagyjából ért egy sárgát, de pirosat ilyenért nem szoktak adni.
Olyan volt, mint amikor oldalról jön egy beadás, és a védőnek kint van a keze, nem a teste mellett. Ott is felváltva szoktak kb adni és nem adni sárgát. Meg talán volt már, aki pirosat kapott ilyenért, de nem hinném, hogy sok esetben.
A 24. forduló, olyan szempontból mindenképpen emlékezetes marad, hogy viszonylag sok gól esett amellett, hogy néhány kapus is parádézott, megakadályozva, hogy még több találatnak örülhessünk. Az egyetlen magyar légiós pedig nem csak pályára lépett az Osasunában, hanem egy…..
CS0ki 2010.03.04 23:25:37
@Csöncsön: Mondjam azt, hogy Mourinho egy gyengébb kerettel nyert BL-t, mint a mostani Sevilláé? Vagy hogy keret alapján egy gyengébb Depor előzött meg 2001-ben egy mostaninál okvetlenül erősebbnek tűnő Real Madridot?

Csodák, meglepetések mindig vannak a fociban. A porto is ilyen volt...Utána Mourinho 3szor erősebb kerettel meg nem lett bl-győztes.
A depor egyébként 1999-2000-ben lett bajnok. És abban az időben messze nem voltak úgy leszakadva a csapatok a két nagytól, sőt...

"Persze irreális, hogy a Sevilla meg tudjon fizetni egy Capello szintű edzőt; legutóbb, ha jól tudom, Laudrupban gondolkodtak, amiben azért kockázat is lett volna Jimenezhez képest."

Ha akarna, ki tudna. Bőven. Mondjuk nem tudom, hogy elvállaná-e mondjuk Capello egy Sevilla irányítását, de ha csak annyi kéne egy bajnoki címhez, hogy elhozzuk Capellot, akkor megtennék, hidd el! ;)

"Azért durva lenne, ha hosszú távon "elskótosodna" a spanyol bajnokság (vagyis hogy két nagy messze kiemelkedik); szerintem (vagy inkább: remélem) ez inkább átmeneti állapot."

Pedig jobb, ha megszokod. 5 éven belül csoda kéne a változáshoz, de igazából 10 éven belül is. Azért az durva, hogy a bevételi listán a világon az első kettő a Madrid és a barca, de még a 20 között sincs másik spanyol csapat.
CS0ki 2010.03.05 00:35:59
@halareaal: Bár ezt a magadfajtának magyarázhatja az ember...

Mert milyen a magamfajta? :D :D

"Jimenez 1 éves szerződéssel szinte aprópénzért melózik és mindent megtesz, hogy legjobb tudása szerint a legtöbbet hozza ki a csapatból. Sajnos ez az Afrika Kupa és a sok sérült miatt meglehetősen nehezen ment neki, de jelen pillanatban egy Kupa döntő előtt áll és nemzetközi szinten minden idők legjobb helyezését érheti el a Sevillaval, amely csapat még sohasem szerepelt a legjobb nyolc között. Mindezt egy olyan kerettel, ahol Negredo a csúcsigazolás (15 millió euró)."

És ezt ki vonta kétségbe? Szó nem volt ilyenekről...
CS0ki 2010.03.05 01:30:39
@gotanfun: átgondoltam...

Az előzőt meg mellécímeztem. Csoda, hogy rájöttél, hogy kinek szólt...
Madrid összefogott a Barcelona ellen és az elmúlt évekhez hasonlóan, az Atlético győzelemmel segítette a királyiakat a felzárkózásban. A Barcelona játékosai pedig amióta már csak két fronton érdekelt a csapat, hullanak, mint a táborozók a Péntek 13-ban. Tovább…..
CS0ki 2010.02.16 17:30:46
@rizla: egyébként idén touré egyelőre egyáltalán nem meghatározó, ugyanis főleg busquets játszik a helyén.

És egyébként ez miért van? Tud valaki egy jó okot erre? A legtöbb barca szurkoló szerint Yaya a legjobb vkp a csapatban, sokak szerint a világon. Miért nem játszatja Guardiola mégse?

A cikkből:
"Pellegrini viszont jól választhatott stílust a szünetben, mert a fáradó ellenféllel szemben, fegyelmezettebben kiálló második félidei csapaton látszott új lendület."

Ebben meg sok új nincs. Eddig is sokszor láttuk ezt idegenben kisebb csapatok ellen, és fogjuk is még. Az első félidőben kis csapat lelkes, a közönség hergeli őket, az év egyik nagy meccse, küzdenek mint az állat. ezzel szemben a nagycsapatnak...hát nem az év meccse, inkább egy "kötelező nyűg". A közönségnek majd játszanak hazai környezetben, itt a 3 pont a lényeges. Tehát várakoznak, ügyelnek, hogy ne kapjanak gólt az elején, tartják a labdát, futattják az ellenfelet. Akik az esetek nagy részében persze nem bírják a második félidőt már sem erővel,sem koncentrációval, és akkor jön a nagy csapat, és bedarálják szépen őket. A Madridra ez különösen jellemző.
Papíron és a valóságban is a Real Madrid nézhet nagyobb várakozással a 22. játéknap elé, mint a Barcelona. Az Atléticóhoz látogatnak a katalánok, míg a Real az utolsó Xerezzel találkozik. Most még sokan kételkednek ebben, de amint elkezdődik a meccs, azonnal rá fogunk jönni,…..
CS0ki 2010.02.15 13:29:35
@sporttárs: és akkor még ott van, hogy melyikük hajlamosabb fos csapatoktól kikapni/pontot veszíteni.

Na melyik? Szerintem egyikre sem igazán jellemző.

@Csöncsön: Megnézném azt a csapatot, amelyik 4-5 kulcsemberének eltiltása/megsérülése után kellene, hogy játsszon egy olyan pályán, ahova egyébként is kikapni jár, egy fullmotivált, keret alapján nagyon erős ellenféllel. Ebből csak az lehetett, ami tegnap lett is.

Láttad a depor ellen a Madridot? Vagy akár a Atletico, Valencia ellen? :) Ok, voltak hiányzói a Depornak is, viszont 20 éves átok volt.
Így is hozhatta volna barca a tegnapi meccset,de nem ment az elől lévőknek...Van ilyen.
CS0ki 2010.02.15 14:21:11
@Csöncsön:
Azért nem csak két ember hiányzott...A két fő gólfelelős mellett nem volt Lass, és igazából a védelem is új felállásban volt Garay hiánya miatt. (persze az más kérdés, hogy így végre kénytelen volt az edző Ramost bevezényelni középre, ahol kb háromszor jobb, mint szélen...) De hoztam két másik példát is,de hogy legyen ellen példa: a Sevilla ellen semmi esélyünk nem volt győzni, ők tényleg vért ittak a meccs előtt, ha van CR, Lass, valszeg akkora is szívtunk volna.
Igazábólcsak arra reagáltam, hogy nem kellettvolna csoda ahhoz, hogy nyerjen a barca, győztekmár csapatok ennél nehezebb körülmények között is,és persze vesztettek is jobb kilátások ellenére is. :)

"de szégyenkezni szerintem nincsen ok, "

Persze,hogy nincs.

"Fog még kikapni idén a Real is. És nem a clásicora gondolok. "

Van rá esély. Épp tegnap volt társalgás arról, hogy szerintem a bajnoki címhez jó eséllyel 90 pont fölé kell menni. Ami ugye rekord lenne.
Rangadó rangadót követ a spanyol bajnokság hétvégi, 14. fordulójában. Lesz városi derbi, dobogósok közötti párharc, alsóházi-kiesőhelyről elmozduló célzatú és olyan is, amely két többre hivatott csapat között zajlik, akik a táblázat első harmadába igyekeznek. Szóval…..
A Monk - A flúgos nyomozó címen nálunk is vetített nagyszerű sorozat múlt hét pénteken, nyolc évad után búcsúzott a tévé képernyőjétől (lesz kritika), és ha már távozott minden idők egyik legemlékezetesebb nyomozója, ezt stílszerűen tette, megdöntve minden eddigi basic…..
A La Liga nyolcadik játéknapját megelőzően a BL-ben szereplő csapatok kerültek leginkább a fókuszba. Más-más motivációkkal hangoltak a meccseikre, ugyanakkor a papírforma alapján mind a négyen győzelemre számíthattak. Igazán nagy rangadó nem volt a fordulóban, viszont túl…..
CS0ki 2009.10.28 22:03:26
@rizla: azért fejlődött az öreg, így még akármi lehet.

Épp most akartam benyomni ezt a szöveget, mint pozitív meglepetést Pereztől! :)

"lehet, hogy épp csak annyira, hogy ezért nem lesz világverő gárda a madridból, csak második a bajnokságban."

Idén nem is lehet mást várni a második helynél, a vezetőségtől függetlenül. Bl-ben remélem végre túllépünk a nyolcaddöntőn. Nálam ennyi a kötelező elvárás. Viszont jövőre bajnoki győzelem, illetve 3 éven belül BL-győzelem.

2az már másik kérdés, h ettől függetlenül - valószínűleg - Perez személyesen jobban örül egy CRonaldonak, mint a franciának."

Én bíztam a franciában, kaká helyett biztos, hogy őt hoztam volna, ha lehet. De a Bm nem adta el, talán majd jövőre. De ő tényleg az a mentalitás, aki nagyon jó lenne a csapatba..

"ronaldo amúgy kivétel, ő aranylabdásan is éhes, ambíciózus, és még mindig elég fiatal. "

Ez így van. Bár sokknak ez meglepetés, de ő nagyon keményen hajt továbbra is, elképesztő ambíció van a srácban, amit speciel kakában már nem látok. (mondjuk azt a tudást sem...)
benzema meg kérdőjel, én nagyon örültem neki, nagyon bejön a stílusa, és még fiatal meg van ideje, meg minden, de (sajnos) a madridban senki nem kap sok időt a bizonyításra, így muszáj lesz ennél többet mutatnia. Azért továbbra is bízom benne, hogy beváltja azt a jövőt, amit láttam benne.
CS0ki 2009.10.29 16:53:10
@rizla: "hát majd meglátjuk, hogy befele ugyanazt mondja-e, mint kifele. a kétmeccses ultimátumot nem cáfolta senki. "

Na igen, én bízom benne, hogy nem kell kiderülnie, hogy tényleg van-e ultimátum. Mindenestre a sajtó már nyomja ezerrel a lehetséges edzők nevét, ahogy az várható volt.

"és mondhatod, hogy a katalán sajtó találja ki az öltözői balhékat, de miért van az, hogy más csapatokról nem találnak ki ilyeneket? tudod, nem zörög a haraszt."

A katalán sajtónak csak egy "ellensége" van! :D Egyébként még nem is írtam tudtommal semmit a katalán sajtóról a jelenlegi helyzettel kapcsolatban...

"ja, ehhez még annyit csoki, hogy ahhoz mit szólsz, hogy guti állítólag elküldte a picsába pellegrinit? meglepő lenne?"

Gutitól nem...kiváncsi leszek Pellegrini rekaciójára ez ügyben, ha tényleg megtörtént, ki kell rakni a keretből 1-2 meccsre vagy nem tudom. Kiderül pelle hogyan tudja kezelni a dolgokat.

"és ez már a SOKADIK ilyen hír mindössze két hónap leforgása alatt. mind kamu? "

Miért lenne mind kamu? :S
CS0ki 2009.10.30 00:16:19
@rizla: "ezt írtad fentebb. "

Igen, arra a két példára, amit írtál.

"hogy a katalán sajtó találja ki az öltözői balhékat, de miért van az, hogy más csapatokról nem találnak ki ilyeneket? tudod, nem zörög a haraszt."

A madrid mindig is nagyobb figyelemmel kísérték, mint a többi csapatot.(az elmúlt évtizedre vonatkozóan legalábbis) A negatív cikkeket meg különösen szeretik. Amikor éppen nem megy a csapatnak, akkor meg pláne jönnek az ilyen jellegű hírek. egy részüknek van is alapja, soknak nincs. De innét kicsit nehéz megállapítani, hogy melyik igaz. Itt a Guti eset, ezt reggel cáfolta Granero, ma este Guti is. Aztán hogy mennyire igaz, azt megint nem lehet megmondani. Legalábbis én nem vállalkozom rá, hogy eldöntsem.
Mindenesetre kell pár jól sikerült meccs, és ezekből is kevesebb lesz.
Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg,…..
Lehetett sejteni, de most már biztos, hogy a Faith No More 1997 után idén ismét a Sziget vendége lesz, úgyhogy akik eddig is önfeledten örültek az újjáalakulásuknak, most már akár táncot is járhatnak miatta. Aztán a világ egyik legnépszerűbb alter rock zenekara, a…..
CS0ki 2009.04.30 15:01:52
@dio108: Hát, ha nem is az oviban, de valahol az általánosban! de szép is volt még akkor az élet...Na mindegy! :)
Az elsőt még nem nevezném szigetnek...Sőt, az elsőket se annyira, azok még csak próbálkozások voltak, hogy működik-e egy ilyen jellegű kezdeményezés. Te is Diákszigetet írtál ugyebár! :)
Működött, de egy ilyen és ekkora fesztivált csak üzleti alapon lehet működtetni évről évre. Az, hogy van mögötte esetleg más is, kultúra terjesztés, meg biztosítsunk 1 hét mókűát a fiataloknak, hogy szabadon bulizzanak együtt, az más kérdés, de nálam a sziget az a sziget, ami 10 éve megy kb. Ami profi, üzleti alapú szórakozási lehetőség.

"Végül is mit lehet tenni, ha Ti ezt szeretitek, akkor meg is kapjátok."

Azt csinálnak, amit a piac kér. Ezen nehogy már csodálkozzon itt bárki! Ha majd olyan reakciót kapnak a közönségtől, hogy nem jó irányba megy a dolog, akkor fognak változtatni, de amíg sikeres, dőlnek a jegyeladási rekordok, addig minek változtassanak a dolgon?
Ha majd csupa emos meg tucc-tucc lesz a szigeten, akkor én sem megyek ki, de nem fogok mindenféle fórumot telesírni, mintha járna nekem az a sziget, amit én elképzelek. Én ezt nem értem főleg a felháborodott hangokban. Mintha meg lennének sértődve az emberek, mert nem olyan a program, ami nekik tetszik!
Nagyon hülyén hangzik ez a szüveg, de tényleg igaz: Nem kötelező kimenni! Szóval légyszi meséld el, mert tényleg érdekel, hogy mire fel ez a nagy felháborodás? :S
CS0ki 2009.04.30 17:57:24
"Abban sem értünk egyet, hogy egy ilyen rendezvényt csak üzleti alapon lehet csinálni. Ez egyszerűen nem igaz. Ha nem állt volna az ügy mögé annak idején az önkormányzat és nem kaptak volna állami támogatást, el sem indulhatott volna a sziget... X évnek kellett eltelnie, hogy ne mínuszba legyen a mérlegük."


De az állam nem is támogatja már őket, mert ilyet méretű szigetet már képtelenség lenne máshogy finanszírozni, mint üzleti alapon. Egy akkora rendezvény, mint mondjuk 94ben volt, még talán-talán, de ugye akkor kik voltak a fellépők, meg most kik...Magyar zenekaros fesztiválból van jópár az országban, külföldi látogatók se nagyon vannak, csupa magyar zenekar a nagyszínpadon, kisebb tömeg, stb...A sziget az más ugye...

"Szerintem (és talán @soldierzoli is egyetért) az idei felhozatal is - a Faith No More-on kívül- elég nagy hugy lesz a Nagyszínpadon. Tudom, nem kötelező kimenni! - felfogtam:)"

Ezt mondod Te, sokak szerint meg nagyon jó lesz. Én nem mondom, hogy márpedig olyan fellépők vannak, akik mindenkinek tetszenek, így neked is! Viszont fogadd el, hogy van, akik szerint remek a felhozatal. Szerintem nem remek, de megfelel, van az a 3 fő fellépő, akiért nyugodt szívvel kimegyek, egyébként meg elleszek a magyar színpadoknál meg a többi kis helyen.

"Szóval ez a sziget nem rólad vagy rólam szól, zenéről, "együttlétről" hanem a pénzről. És igen, ez engem zavar, Te meg szereted. "

Én nme szeretem, csak elfogadom, hogy nem így van! Egy üzleti vállalkozáson nem kérek számon olyasmit, amit nem lehet. Nekem megvan, hogy mit várok el, ha azt teljesíti a sziget, akkor áldozok rá pénzt, és nem érdekel, hogy mennyi haszna van a szervezőknek belőle. Ár/érték arányban nekem megéri, és ennyi.

Egyébként véletlenül se mondom azt, hogy tökéletes a sziget, már kellően túlzsúfolt, stb, de mivel nincs alternatíva, ezért még mindig ez a legjobb megoldás számomra.
A sziget olyan, mint a McDolads, egy terméket kínál. Én pl azt nem szeretem, de nem állok neki szidni őket folyamatosan, hanem máshol eszem.


Hajrá, hozz össze egy olyan fesztivált, amilyet szeretnél látni, és ha tényleg úgy van, ahogy gondolod, és sokan vágynak rá, akkor úgyis sikeres lesz! Én drukkolok!
B-oldal Oscar bácsi nem gyütt 2009.02.20 08:05:00
Ez így első hallásra vicces volt, sőt még nézni is, de azok már nem örülnek annyira felhőtlenül, akik ott ülnek a sorokban és szembe kell nézniük a rideg ténnyel: Oscar bácsi idén sem hozta el nekik az idei aranyszobrocskát. Február 22-én vasárnap hajnali kettőkor…..
Természetesen az, hogy mindketten csapatuk legjobbjai egész évben, és bár nincs különösebb apropója, nem tudtunk  tovább ellenállni a közléskényszernek. A Bayern számára tökéletesen alakult a hétvége, duplán érdemes volt kipréselni a szuszt a BVB-ből, hiszen rajtuk…..
CS0ki 2009.02.10 18:00:29
@heinrich: a Bayern gyakorlatilag eltapsolta azt a 70milliót, ettől még messze nem lett nemzetközileg számottevő csapatuk. Zé öreg, Altintop nem elég jó, Schweini kiszámíthatatlan, Lucát nem szeretik eléggé, Ribéryt sztem nem tudják megtartani, azaz kénytelenek lesznek jelentős tétekkel beszállni az átigazolásokba. Nem ők az esélyesek Benzemára, de talán befuthatnak, különösen, ha átmegy az 51% javaslat.

Benzemának rengeteg kérője van, a legnagyobb csapatokkal hozzák össze. A Budesliga mssze nem olyan hivogató, mint a 3 nagy bajnokság, és ha a Byernből még elmegy Ribery, ezzel is jelezve, hogy a BM nem tud jelenleg versenyezni a legnagyobb csapatokkal, akkor nem hiszem, hogy Benzema rohanna a bayorokhoz. És nem a pénzről van most szó!
Egyébként meg a BM-nek se érdemes szerintem egy emberre ennyit költenie, inkább több, közepesen drága emberrel jobban játnának!
Egyébként mi ez az 51%os javaslat? Nem vagyok otthon a budesligában! :)
Az első tavaszi forduló már régen nem azt jelenti, amit régen. 2009-ben nem beszélhetünk téli felkészülésről, a csapatok nem  újra belevágnak a küzdelmekbe, hanem "csak" folytatják, amit pár napja abbahagytak. Ha jobban is koncentrálnak, az mindössze azért van,…..
CS0ki 2009.01.30 11:53:22
@rizla: aha, tehát ha valaki botrányos gazdasági helyzetben vesz át egy klubot, akkor neki kell állni 60 milliókért igazolni. logikus. persze, ok, befektetés volt, visszajött a pénz kamatostul, de nekem valahogy mégis jobban tetszett, ahogy laportaék kihúzták a szarból a barcelonát úgy, hogy közben még egy világverő csapatot is felépítettek. perez meg inkább leépített egyet, zidane még elfért, aztán ronaldo már picit túlzás volt, onnantól kezdve meg lejtmenet.


Nem logikus, épp ezért volt szép, hogy gazdaságilag bejött! ;)
Az meg egy dolog, hogy Neked jobban tetszett a Laporta féle megoldás, mert nem arról volt szó, hogy Perez csinálta itt a világ legjobb megoldását, pusztán annyiról, hogy gazdaágilag bejött.
Szerintem Ronaldo sem volt túlzás, bár nem szerettem különösebben, de attól még messze kiemelkedő csatár volt.

CS0ki 2009.01.30 12:09:13
@Tika_: "Nehéz fiatal játékosoknál megmondani, hogy meddig fogják vinni!"
wow :). Az ég meg kék, a piacon lehet zöldséget kapni, és az interneten van porno :). Ezért aztán a klubok kénytelenek kockázatot vállalni: igazolnak tehetséges fiatalokat (gyakran már ekkor euromilliókért), nevelgetik őket, és ha minden jól megy, igazi klasszisok lesznek belőlük. Ellenben a galaktikus Madrid összevásárolta a sztárokat. Na, ez a futballgyilkosság. Ezt, mint egyetlen lehetséges megoldást beállítani meg rotfl.

Van pornó???Hol, hol??? :)

Egyrészt nem állítottam, hogy ez az egyetlen megoldás...Csak hogy ez is egy megoldás, és bizonyos értelemben kevésbé kockázatos. A marketing bevételek jobban tervezhetőek, nagyjából tudni lehet hogy mire képes a játékos, persze az továbbra is kockázatos, hogy esetlegesen egy másik bajnokságban, illetve a Madrid csapatában mit alkot.
Ez a futballgyilkosság meg egy vicc...Vagy 5 éve már felvételről mennek a bajnokságok, mert a foci meghalt Pezer elnöksége alatt? :D
Már el is dőlt volna? Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a félidőre felépített előny ledolgozhatatlan a hátralévő tizenkilenc mérkőzésen. Egyébként is mennyit ér az újabb pontrekord? Meghatározhatja egy csapat szereplését az elnökének személye? Két mérkőzés után…..
CS0ki 2009.01.22 18:09:28
@pancho_sanza: Egyébként, ha ilyen fasza a csávó, akkor nem értem miért szarta össze magát mindenki, amikor Nistelrooy lesérült. Elvégre kapun belül a tökéletes pótlás.

Mindenki? Én egyáltalán nem... :) De a fő probléma nem az volt, hogy RvN helyett játszik Higu, hanem hogy ha nem sérül le, talán Raúl végre a kispadon találja magát pár meccsen...
CS0ki 2009.01.22 18:33:52
@rizla: Jópár fokkal veszélytelenebb! :) Ez lényegtelen, hogy madridista vagyok, vagy nem! :) egyszerűen a Hleb típusú játékosokat nagyon szeretem, talán mert én is hasonlóan játszom!
nem is vagyok túl veszélyes, még a gólvonalról is passzolok gyakran! :P Szóval Hleb játéka is az Arsenalban tetszett nagyon!
CS0ki 2009.01.22 20:29:22
@rizla: nem tök komolyan mondtam! A lényeg nem a veszélytelenségen van természetesen! Hanem a játékstíluson! ;)
A madridban sincs túl sok olyan, akinek annyira tetszene a stílusa! van persze, csak nem merem beírni ide , mert pancho kitílt! :D
Kő egy szar film? Pauly Shore megbízhatósága ebben a témában megkérdőjelezhetetlen. A kis Pauly zsidó humoristákból álló családba született, valószínűleg ő volt a legnagyobb poénjuk. Anyuci alapította a The Comedy Store becenéven futó híres stand-up klubot. Pauly tehát…..