Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I am an Android

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zemplén Kalandpark körül mostanában kivételesen nagy a médiafelhajtás. Ott járt a TV2, az RTL Klub, az M1 Híradó, Index videó (már több mint 107 ezren látták) készült és a sort folytathatnánk. Látható, hogy a sátoraljaújhelyi turisztikai fejlesztések jól pörögnek és…..
I am an Android 2015.02.11 10:27:06
Sokszor hallhattunk már arról, hogy a D-vitamin hiánya számos betegség kialakulását segítheti elő, mint pl. a cukorbetegség, asztma, magas vérnyomás, sclerosis multiplex, reuma, daganatok, stb. És minél nagyobb mértékű a D-vitamin hiány, annál nagyobb annak valószínűsége, hogy…..
A Népszava mai számában összeállítás jelent meg a Fidesz menekültpolitikájáról. A szerző (B.I.M.) minden lényeges mozzanat felsorolt, idézte például Orbán Viktor ama mondatát, amely néhány nap alatt a legtöbbször emlegetett gondolattá nőtte ki magát. Íme: „Nem akarunk…..
A világ egyik legjobb sitcomja, ami  pontosan 10 évig futott és ugyanennyi évadot élt meg.  Az már a napokban kiderült, hogyan lehetett mindig Chanderéknek szabad asztaluk a kávézóban,a Jóbarátok kultikus pillanatai közül pedig most a Buzzfeed gyűjtött össze 31-et, amit csak a Friends-fanatikusok…..
I am an Android 2015.01.20 17:42:17
Szerződés nélkül el se induljunk Zimbabwéba leopárdra vadászni"A szervezők váltig állították, hogy ott volt a leopárd, de László nem látta a leopárdot. Ő valójában nem látott semmit, mert teljesen sötét volt."  Spanyollal keverik a magyar paprikátNem igaz, hogy kínai…..
I am an Android 2015.01.20 17:40:09
Kojot, a prérifarkas és Iktomi, a pókember a két főszereplője azoknak az eredeti indián népmeséknek, amelyek a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjában a Macskássy Gyula-pályázatnak köszönhetően kelnek életre a képernyőn. A történetek alapja a Cseh Tamás által…..
I am an Android 2015.01.20 17:39:38
Viszkisdoboz 203. Fejvadászat 2015.01.20 13:15:46
2015. január 19. napján három honvéd ezredest hallgatott ki a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa a Tábornok-per megismételt eljárásában. Egyre jobban tisztul a kép. Egyre több vádlott számol be a katonai ügyészek törvénytelen módszereiről. Egyre többet tudunk meg azokból…..
I am an Android 2015.01.20 17:32:06
Számos felmérés szerint a szerb alkalmazottak közel 90% -a elégedetlen a munkájával. A vezető szerb álláskeresési portál ennek okán ötletes, úgynevezett "rémes munkák túlélőcsomagot" állított össze a melóban szenvedőknek - így hívva fel a figyelmet a mielőbbi…..
I am an Android 2015.01.20 17:28:45
Hát én nem tudom, de biztos azt tanítják a turizmus-vendéglátás szakon, hogy részletesen fejtsük ki a vendégnek, mekkora anyagi kárt okozott azzal, hogy képes volt eltörni a lábát a vendégéjszakák abszolválása helyett? Ráadásul számolni sem tudnak valami jól. Kedves…..
Ezzel a képzavaros címmel az Alien-filmekből készült játékok zenéire próbáltunk utalni. Mivel a Predator-poszt keretein (link) belül leírásra, ismertetésre kerültek az Alien vs. Predator játékok is, itt most ezek nem lesznek megismételve (ott is jól látható, hogy szinte több az…..
I am an Android 2015.01.20 17:23:44
Új hét mivel kezdődhetne mással mint egy új hardver bemutatásával.Több külső eszköz is lehetővé teszi, hogy SD kártyán tárolt D64/G64 lemezképekből futtassuk kedvenc játékunkat vagy demónkat. Ezek mind virtuális drive-ok és nem feltétlenül működnek velük az utántöltős…..
I am an Android 2015.01.20 17:20:22
Nem agyonbonyolított darab a Noggins, cserébe villámgyors agyműködést kíván. Az egér mozgatásával négyféle színt (piros, zöld, sárga, kék) tudunk előállítani attól függően, hogy éppen melyik sknegyedben tartózkodik. Eközben eme négy színben pompázó négyzetek jelennek…..
I am an Android 2015.01.20 17:18:35
Nem hittem volna, hogy egy mobile bundle lesz az első nagyobb dobás amiről írni fogok, de a Humble Bundle 10. androidos csomagja kifejezetten jó lett. Az 1 dolláros pakkot mindenkinek ajánlani tudom, a nagyobbat leginkább RPG rajongóknak vagy esetleg tower defense…..
I am an Android 2015.01.20 17:17:49
A designnal, dekorációval és építészettel foglalkozó kínai cég, a WinSun bejelentette, hogy Sanghajban elkészült a világ legmagasabb – ötemeletes – nyomtatott lakóházával, valamint az első nyomtatott villával. Az ezer négyzetméteres villa külső és belső díszítését…..
Érdemes megnézni a lenti portréfilmet, amit egy Los Angeles-i filmes, Ava Benjamin készített Dillon Markey-ról. Markey az Adult Swim tévécsatorna animátora, stop-motion animációkat készít - lehet, hogy a fiatalabbaknak már ezt is el kell magyarázni: ez az, amikor valós 3D bábokról…..
I am an Android 2015.01.20 17:14:58
A Kínai Kőolaj és Vegyipari Társaság, a Sinopec Csoport bejelentette: 3D nyomtatásrészleggel bővül. A Sinopec bevételeket illetően a világ ötödik, vegyszergyártóként pedig második legnagyobb vállalata. A 3D nyomtatást stratégiai jelentőségűnek, a fenntartható gazdasági…..
A Formula One Management (FOM) javaslatára, biztonsági okokból idén öt Európán kívüli létesítmény is egy-egy órával előrébb hozza a vasárnapi verseny rajtjának időpontját, ezzel elkerülve, hogy a futam esetleges elhúzódása miatt szürkületben - azaz nem megfelelő látási…..
Akárhányszor szóba kerül az esport, a párbeszéd két tábor között zajlik: az egyik szerint sport, a másik szerint nem. A napokban a BBC is hosszan cikkezett erről, de  a döntést meghagyta az olvasóknak. Bárhogyan is gondolkozunk róla, a tények magukért beszélnek: van egy pécsi…..
I am an Android 2015.01.20 17:11:11
Kocsmablog Bearanyozzák a napjaid! 2015.01.20 09:15:00
> Milyen szépen csillog, milyen jól cseng... ARANY. És mi jut eszedbe róla, ha inni kell? Ha odafigyelnél a nagyüzemi sörfőzdék aktuális kampányaira, akkor biztos az Arany Ászok Ünnepelős lenne az egyik tétel, míg az Arany Fácán a másik. Vegyük őket sorra, hogy s mint! A…..
      Úgy tűnik, az H&M és David Beckham bejöttek egymásnak. Ma kürtölték ugyanis szét a világban, hogy meghosszabbították az együttműködést és 2015 tavaszán a Bodywear kollekció példátlan sikerén felbuzdulva a Modern Essentials vonal is bevezetésre kerül. Eddig…..
I am an Android 2015.01.20 17:08:55