Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timicske

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradj lendületben! Zumba vs. Yoga 2019.05.02 09:04:19
Imadom mindkettöt. ..
Ugyan még csak a nyarat varom, de valahogy egyszer csak egy inkabb Karacsonyhoz illö ötletet talaltam. Mindig gondban volta, hogy mivel csempeszhetnem be a Karacsony varazslatos hangulatat az irodaba, azt hiszem most megtalaltam. Ill. sajnos még a hazautazgatasok miatt nem erdemes nagy fat…..
Maradj lendületben! Baba tappancs 2019.05.02 09:04:05
Anyuka még nem vagyok, de az unokahugom születésével, valahogy engem is kerülgetnek ezek a témàk. Talàn mert màr én is vàgyom egy csöppségre, aki éjjel nappal rajtam csimpaszkodik, vagy mert igen csak belecsöppentem ebbe a korosztàlyba, és mindenhol csak a babàs fotok villannak fel. Nem tudom, talàn…..
A mosoly a legnagyobb fegyverünk, elönyünk, ékszerünk. Mindig nàlunk van. Hasznàljuk minden nap, bàtran osszuk meg màsokkal, ne sporoljunk vele! Ne aggodj, sosem fogy el!..
Maradj lendületben! 2019.05.02 09:04:01
Rengeteg helyen olvasunk az egészségesebbnél egészségesebb turmixokrol, amik garantáják, hogy elegendö energiát nyujtanak egész napra és hogy finomak! Arrol semmi kétségem, hogy rendkivül egészségesek, no de finomak is? Sok esetben már csak az összetevök elolvasásánál megakadok, hogy vajon le birok…..
Kollár Szilvia Tompán lakó diáklány felállította a legkisebb hajtogatott papírhajó magyarországi méretrekordját. Szilvia előzőleg elmesélte, hogy régóta hajtogat apró papírhajókat és ezeket a rizsszem méretű műveit szívesen bemutatná a nagyközönségnek is. A SzeptEmber…..
Maradj lendületben! Rolam... 2015.04.26 08:18:44
Kedves Olvaso! Ha most ezeket a sorokat olvasod, az valoszinüleg azert van, mert hasonlo dolgok erdekelnek, hasonlo az erdeklödesi körünk. De hogy ki is vagyok, miert is irom ezt a blogot, vagy honnan is jönnek ezek a témàk? A nevem Timi. Egy magyar kisfalubol szarmazom, közel a Tisza es a Zagyva…..
A sütieményekben megvan, hogy hogyan potolhatjuk a liszteket. De kérdés, hogy mindig kell potolni? Vagy egyszerüen el is hagyhatjuk? Most a fözelékekröl irnék egész röviden. Szerencsésnek mondhatom magam, mert igen csak szeretem ezeket az ételeket. Több oka is van: Rettentöen…..
Maradj lendületben! Liszt nélkül 2015.04.01 08:42:20
A rohano hétköznapokban sosem egyszerü külön odafigyelni az étkezésünkre. Föleg ha nagyobb a csalad, vagy tàrsasaggal töltöd a fö étkezéseket (gondolok itt a hivatalos munkaebédekre, vacsoràkra éttermekben stb.). Vagy sok esetben éppen csak bekapunk valamit, és mar rohanunk is…..
Mivel is kezdhetném blogom kreatív rovatát, ha nem a legújabb kedvenc süthető gyurmámmal! :) Nagyon szeretem az ötletes, kézzel készített ajándékokat kapni is és adni is. Mikor erről a különlegességről olvastam, azonnal tudtam, hogy nem fogom kibírni sokáig, anélkül, hogy magam ki ne próbáljam.…..