Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrsChabie

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokásos hétfői Napi érdekes már vasárnap délutántól látható! 1901. Kivégzés a Bilibid börtönben Manilában, a Fülöp-szigeteken. A kivégzőeszköz neve: garrotte azaz fojtó...
 Régóta várjátok az OSZK-s képeket, tudom és el is kezdem őket csepegtetni. Ötszáznál is több fotót raktatok fel a fotóséta címkéjével, ebből válogattam.  Annyi jó kép volt, hogy úgy döntöttem, téma szerint szétszedem őket, ebben a posztban a restaurátor műhely…..
Amikor terveztük Darvastóthtal a sétát, akkor a - Telelift rendszer mellett - a raktár merült fel először mint potenciális és érdekes célpont, így a 12 szintes - a palota udvarára épült - épület is külön bejegyzést kap.A raktárat a palota belső udvarára építették, mostanra…..
Subba A hét címe: Faszállítás 2011.01.06 17:23:18
Haha-haha!..
MrsChabie 2011.01.07 00:28:13
@kszabo: ne feledkezzünk meg a különböző kártevőkről sem. Például a szú !
Külön a keményfához,külön a puhafához...:)
A címben feltett kérdésre a rövid válasz a senkinek, legalábbis a korábbi tapasztalatok szerint. 2008-ban ugyanis a kutya nem vitte el a 30 millió dollárért (kb. 5,8 milliárd forintért) árult 82 méter hosszú luxusjachtot, az irakiak azonban most újfent reménykednek. Ahogyan az…..
MrsChabie 2010.11.05 00:31:47
A frissen önállósodott djuice összeállt a Cinetrippel és együtt borítják fénybe a Nyugatit április 29-én és 30-án este 8-tól éjfélig. A fényfestés - pláne ha ügyes magyarok csinálják - mindig fantasztikus látvány, ha tehetitek menjetek el fotózni! Valahogy így képzelik el…..
MrsChabie 2010.05.01 07:53:46
PSz gyöngyszemet talált (a második anyagra gondolok; az első sem rossz, de az csak egyszerű figyelmetlenség):Nagyon megörültem a blognak, magam is mindig örömmel csípek el eszméletlen félrefordításokat, és eddig nem is tudtam, hogy ezek megosztására fórumot is találhatok. Lehet,…..
Webisztán Csecsemők, geeknevekkel 2008.03.11 16:04:00
Olvasom, hogy az ausztrál geek barátaink immár olyan szinten sajátították el az sms-ezéskor és emailezéskor használatos szlenget, hogy porontyaiknak is a fonetikus írásmódot követve adnak nevet. Persze a hírből nem derül ki, hogy mennyire tudatosak ezek az "elírt"…..
Szép történet, éppen hogy nem szerelmes, pedig van benne nő és férfi, előbbiből kettő is. A tanulság: ha Szentendrén parkolsz, nagyítsd ki a parkolójegyet, vagy kénytelen leszel fogatlan asszonyokat abúzálni. Részletek hajtás után: Egy tegnapi, kellemes délelőtt története.…..
Valko ki van borulva, mert megvette az István a király 25 éves, jubileumi DVD-verzióját, amiről lemaradt/kivágták a zsidófideszeskomcsiufók az Unom a politikát című számot. Komolyan, megfordult a szánkban a Kádár János által faragtatott, kopjafa alakú fogpiszkáló! A dolgon…..