Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun.Spb

173 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pásztor Tibor Meleg jogok 2009.09.07 19:03:00
Tőlünk nyugatra, a világ civilizáltabb felén a Pride milliós fieszta a mainstream politika részvételével, tőlünk keletre tiltják és/vagy szétverik. Nálunk a pohár félig tele van, vagy félig üres. Mindenki döntse el maga.Tavaly betiltotta a rendőrség, aztán mégis…..
Hun.Spb 2009.09.09 16:42:37
@LAttilaD: "Hadd javítsalak ki egy ponton, Xinaf: nem a melegek keltenek undort, hanem a szexuális tevékenységük."

Az baj, hogy engem néha a buszon/villamoson utazó heteroszexuális tizenévesek szexuális aktusa is idegesít?
Jolán: - Szerinted létezik még egy olyan ország melynek lakosait és főleg államelnökét lassan már minden szomszédos ország utálja? Én: - Arra gondolsz, hogy Sólyom László bekerült az „Államelnökök, akiket senki nem akar vendégül látni” exkluzív csoportjába, Kim…..
hungarian spaceboy Nemalvás. 2009.09.08 17:09:00
Jól vagyok. Csak épp enni, aludni és gondolkodni nem tudok. Na jó, akkor nem vagyok jól.Pedig harapom rendesen az európai gyógyszergyártás színe javát. Valami nem stimmel. Esti rövidzárlat, aztán hajnalig magzatpózban próbálkozás. Valami, majd szép ébredés, tele vágyakkal,…..
Jolán: - Azért szerintem van különbség a között, hogy szabályosan közlekedve eléd tántorog egy kivilágítatlan részeg, és nem tudsz lefékezni időben, és a között, hogy 130-cal féknyom nélkül vágsz telibe egy láthatósági mellényes kerékpárost, még ha részeg is volt.Én:…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
Hun.Spb 2009.09.02 17:21:16
@É2I:

b+ :-) :-) :-)
Éppen túl az augusztusi könyvelésen, amikor:- Gyere menjünk, rúgjunk be és pingpongozzunk – mindezt felszólító módban, hogy ne maradjanak kétségeim.De aztán csak kávézni megyünk, mert ez a hétfő nem az lett, ami.A tegnapi nap legnagyobb lúzersége az volt, hogy megint…..
hungarian spaceboy Lábtanga. 2009.08.30 11:37:00
Kiküldött divatmegfigyelőm olyat látott, hogy csak na.Sokéves tapasztalata ellenére is egy pillanatra meg kellett állnia, mint ahogy egy pillanatra megállt a Univerzum forgása is, és a Föld apró motoszkáló kis lényei abbahagyták az élelem- und…..
Hun.Spb 2009.09.01 22:30:12
Pontosan a koncert harmadik másodpercében felejtettem el, hogy két óra csúszással jött ki a Nagyasszony, és Paul Oakenfold –ért tulajdonképpen pénzvisszafizetés járna. Kicsivel 22:00 után egy zseniális nyitókép, és én már tudtam, ez most nagyon keményen oda fog…..
Hun.Spb 2009.08.28 11:55:50
@guli:

A buli nem a Nő miatt csúszott.
Hun.Spb 2009.08.29 17:40:27
@pébácsi:

Nekem/nekünk tetszett, szerintem 22 ezret megért egy olyan produkció amit egy olyan művész hozott el hozzánk, aki jelenleg a legnagyobb élő popsztár (szerintem), és aki vélhetően többet már nem jön ide.

Más az ízlésünk, én még akkor is kijöttem volna, ha nem vagyok rajongója, (mint ahogy nem is vagyok vad Madonna fan). Ugyanígy kimegyek egy Rolling Stones -ra, vagy egy U2 -re, egy Sting -re, stb., mert hiába nem ők a kedvenceim, mégis csak nagy produkciót várok tőlük.

Ha nem láttad a koncertet, rossz helyen álltál, én élvezhető körülmények között néztem végig, és így mondok róla véleményt és nem úgy, hogy nem láttam.

Más a szervezés minősítése és más a produkcióé.
Jolán: - Szerinted melyik amőba-agysejtes barom találta ki, hogy az Örs vezér téri aluljárót sima beltéri padlóburkolóval újítsák fel?Én: - Biztos a közbeszerzési eljárás során volt valami nehezen megmagyarázható parajelenség, aztán hírtelen kellett dönteni.Jolán: - De…..
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..
Hun.Spb 2009.08.29 12:44:56
@greycup:

Na, erre gondoltam. Köszi az info-t.
Hun.Spb 2009.08.29 13:11:40
@Rosa Rugosa:

Igaz. :-)
Hun.Spb 2009.08.29 13:22:00
@Daily Shark:

Én is védném a Nokia-t, mert szerintem is jó. De bug azért volt bőven.

Emlékeszem jó fél éve az egyik verziónál az E51-es elfelejtette az ékezetes karaktereket. Egy hétig kellett várni az új software-re, hogy kijavítsák.

Volt egy 6230i frissítés, amiben meg nem volt "H" betü. Vicces volt. Írtál sms-t, nyomtad a 4-es gombot és "G" után "I" jött. És az még nem is Symbian OS.

Persze, hibák mindig vannak, de nekem sem fagyott a Nokia-m egyik sem.

Az más kérdés, hogy aki a mindenhonnan letöltögetett tartalmak/háttérképek/témafájlok/szirszarok után el kezd sírni, hogy "jaj, fagy a telefonom", az meg is érdemli. Az ilyen cuccoknak legalább a fele összecsapott fejlesztés és szétb*ssza a telefont. Ez nem a Nokia hibája.
Nemrég lecseréltem a közel 2 éve kiválóan szolgáló Nokia E51-esemet egy E71-re, ami egy kategóriával magasabb tudású, van benne GPS, teljes QWERTY billentyűzet, nagyobb kijelző.Mivel a Nokia saját navigációja sajnos hajlamos lehet elég nagy adatforgalmat generálni az én…..
Hun.Spb 2009.08.29 11:25:09
@Daily Shark:

Van. Ha jól emlékszem Symbian S60 v3.2 -re és Symbian S60 v5 -re már megcsinálták. Egy barátomnak az N82 -jén iGo van, megkérdezem tőle.

Az iGo -t nem a Nav'n'Go cég fejleszti? Vagy most én keverek valamit? (lusta vagyok kigoogleizni). Mert ők csinálják a Nokia saját rendszerét és a Road66 -t is.

(Remélem nem gúnyolódó hangnemnek olvastad az írásomat, ha igen, nem annak szántam.)
Hun.Spb 2009.08.29 12:08:15
Különben meg Magyarországon az egész mobiltelefon dolog kissé félrecsúszott.

Itt az emberek nagy része csak azért cseréli le a készülékét, mert már másoknak jobb van. (ez is a fogyasztói társadalom és a sulykolt reklámok hibája)

"De csóri vagy, a tiéd csak két megapikszeles, de gáááz! Az enyémbe öt megapikszel van, meg vlan, meg dszípíesz"

És a barom már rohan is, hogy vegyen újat, nehogy beégjen a haverok elött.

Az 5 MPix -es kamerával ugyanúgy NEM lehet jó képet csinálni, mint egy 2 MPix -essel. Csak "vészhelyzetben" használja az ember. Én egy közlekedési balesetnél használtam dokumentálni az esetet. Ő is csak a csaját vagy a kutyáját fotózgatja majd, és rakja ki a képernyőre.

A WLan -t sem fogja használni soha, max Jamba csengőhangokat fog ingyért töltögetni a pláza ingyenes WLanjáról, (Bódi Guszti - Miért sírsz széplány midi csengőhang, vagy valami ilyesmi.). Én azért csak felszaladok vele fontosabb e-mailt olvasni, és a csatolmányban kapott office mellékletként érkező szerződést átnézni.

A GPS a telefonban meg pont arra jó, ha gyalogosan hirtelen kell valami, akkor bekapcsolom. Én nem fizettem elő a Nokia navigációra. Meg van teljes Magyarország, korrekt Budapest. Offline használom. Tulajdonképpen olyan, mintha lenne egy rendes papír térkép a táskámban, csak ezt nem kell széthajtogatni, megmondja, hogy éppen hol vagyok, és megmutatja a helyet ahová mennem kell. Az utat én tervezem meg.

Jó én nem is sznobizmusból cserélek készüléket, és ahogy látom az írásaidból te sem, bár odaát ezt sokan félreértették.

Kár. Mert az eröltetett fogyasztási kényszer generálásának mai helyzete megérdemelne egy komoly vitát, jó posztokat.
hungarian spaceboy BetegNyúl. 2009.08.28 12:01:00
- Nincs a lakásban se algó, se asz. – közli velem ÉnNyulam, nem kevés elkeseredéssel a hangjában.- Hogy mi van? – kérdezem én, mert ez még a kettőnk között megszokott kommunikációs forma szerint is értelmetlen szóhalmaznak tűnik elsőre.- Nincs itthon…..
A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő…..
Egyszerűsíti le véleményében valaki egy egri templom időszakos kiállításának fő mondanivalóját. És még csak nem is valami kitelepülés, hanem rögtön jobbra a főoltártól, mindenki okulására. További információ, hogy „1956-1996 között több mint 5 millió törvényes…..
Hun.Spb 2009.08.23 22:51:09
@creal:

"...találsz egy olyan párt magad mellé, akinél nem kell gondolkozni, hogy vegyél-e fogamzásgátót, vagy óvszert!..."

Tehát, amint megtaláltam a partneremet, akivel olyan mély a kapcsolatom, hogy el tudom képzelni a jövőt és a közös gyermekeket, minden meg is van oldva?

OK! Találkozunk, megismerkedünk. Együtt vagyunk fél éve, rájövünk, hogy ő az igazi. Összeköltözünk, mondjuk még fél év és kiderül, működik az együttélés, jöhet a házasság. Összeházasodunk, és egy év után már anyagilag is úgy állunk, hogy jöhet a gyerek. AKKOR CSINÁLHATJUK ELŐSZŐR????

Na, ne viccelj velem! Összejövök egy lánnyal és két évig nem izélhetünk. Az mondjuk heti három Onán bűne, amiért simán a pokolra, de nagyon. (Oké, szar a klíma, de sok az ismerős.)

Vagy oldjuk meg az örömszerzést orálisan? Azt szabad?

Különben meg én nem küldenék el egy 19 éves srácot gólyatáborba óvszer nélkül, mert lehet, hogy gyerek nem jön össze, de mondjuk a hepatitis aktuális betűjelét simán be fogja nyalni. Vagy valami egzotikusat.

"...Te magad, aki lázadsz a használat ellen, már most teremted meg, TERVEZED ELŐRE, adsz esélyt annak, hogy visszalépjél abból amit felelősséggel kellene mérlegelni.
Úgy hívják ezt: udvarlás..."

Ezt csak én nem értem?
Hun.Spb 2009.08.23 22:56:06
@guli:

"... Az esztelenül való, évenkénti szülés - lássuk be - a világot emésztené fel...."

Viszont az Igaz Magyarok száma nem csökenne. Mert az egész fenti kezdeményezés célja ez.
Hun.Spb 2009.08.23 22:59:34
@D. Sharp:

"...Szerintem pontosan érted. :-) ..."

Persze, hogy!
Kedves Nézőink! Mielőtt elmondanám holnapi előrejelzésünket, szeretnék elnézést kérni a tegnapiért és pontosítani a mait.De most komolyan. 2009 –et írunk, tehát vélhetően nem egy varázsgömb fölött ülnek és másfél LSD bélyegtől transzba esve találják ki, hogy mi…..
Jolán: - Szerinted miért nem jön korrekt tájékoztatás Bujtor István állapotáról? Miért van ilyen hírzárlat a család kérésére?Én: - Gondolom, nem szeretnék, ha szerettük betegségében, magánszférájában vájkáljon mindenki. Jolán: - De hát pont ettől vájkálnak. Jön…..
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Hun.Spb 2009.08.12 12:31:39
@happysun:

Igazad van, sőt tovább megyek.

Valaki írta, "egy ilyen őr ne rángasson". De, rángasson. Ez a dolga. Megőrizni a személy és vagyonbiztonságot, és ha úgy szükséges ezt fizikálisan is tegye meg, természetesen a vonatkozó törvények betartásával.

Ha nem a szabályok szerint jár el velem szemben, vagy én nem követtem el semmit, utána rommá perelhetem. De ha megszegem a szabályokat, és joggal lép fel ellenem, akkor kussolok.

Két dolog:

1: A bankban ülve, ügyfélként megköszönöm az őrnek, hogy fellépett egy bukósisakos idiótával szemben, akár fizikálisan is, mert nem tudhatta, hogy mi okból akarja az arcát eltakarni. Megtette ezt úgy, hogy a saját életét kockáztatta. Köszönöm.

2: Erről úgy is jelentést kell írnia, és ha a felettesei úgy gondolják nem volt helyes a viselkedése, akkor nagyon komolyan el fogják marasztalni. Mert a biztonsági cég nem fogja kockáztatni a jó kis szerződését egy nagy bankkal. De ebben az esetben, azt hiszem, jogosan járt el.
Hun.Spb 2009.08.12 12:43:34
@Sickret Service:

Sisakban látszik az arc? Háááát jó, talán, ha olyan a bukó. De inkább sak a szem, orrnyereg.

Átfogalmazom: Olyan "ruházatot" viselt, mely a beazonosíthatóságot gátolta. Egy bukósisakos emberről nem készül értékelhető biztonsági felvétel, nem lehet róla személyleírást adni. Erre gondoltam.
Hun.Spb 2009.08.12 12:46:23
@Sickret Service:

Ja, és igen. Necces a csador sajnos. Amint ez mindennapos problémává fog válni hazánkban, lesz majd fejvakarás a szabályalkotóknál. De azt engedni kell, mert a vallásyakorlással függ össze.
Az ősz hamarosan eljő.Mi más jelezhetné ezt, mint a Sziget Fesztivállal kapcsolatban a városban cirkáló rettenetesen nagymellű, svéd turistalányok hada.Mindenkinek jó szórakozást!Reklám itt...
hungarian spaceboy A 6-os program. 2009.08.11 12:32:00
Az igazi férfi leterít és hazarángat egy mammutot, tüzet rak, kutyaházat épít a kertben, uralja a gépeket, tud párhozamosan parkolni. Az igazi férfi mos.Van az a pillanat, amikor a „tiszta ruha” kifejezés teljességgel elveszti jelentőségét, marad a „legkevésbé…..
Ma vizuális környezetszennyezést fogok elkövetni veletek szemben! Akkor is, ha tudom, ez fájni fog. Nekem a szavam is eláll, hang nem jön ki a torkomon, tanácstalanul ülök a billentyűzett előtt, "ezt nem tudom mire vélni" nézésem van mikor megosztom ezt veletek: Valaki…..
Hun.Spb 2009.08.07 11:07:22
Éppen pár tanulságos mondatszerkezettel bővítettem a „Párkapcsolati hátrányok” munkacímen futó szöveges feladatgyűjteményemet, amikor egy messenger üzenet azt mondja: „Te figyu! Mi lenne, ha olyanokat írnál, ami külső segítség nélkül is tartalmaz érthető…..
Hun.Spb 2009.08.05 13:10:57
@guli: Töltöm én folyamatosan, tessenek olvasni!
Kiküldött divatmegfigyelő tudósítom jelenti:A súlyosan lábfej-fóbiás Dr. Nátloz megvásárolta első, utcán hordandó papucsát. Embertömegek vetettek véget életüknek.Majd beköszöntött a szar idő. Hi hi...
Eger szép. Voltunk ketten, meg a cicák.A Halott Macska persze élt, csak a legváratlanabb helyeken találtuk meg, olyan mélyalvásban, hogy arra sem ébredt fel, hogy négy kéz dögönyözte rommá.Gyula Állat pedig nyaraláson lévő lakáscica. Minden évben két hetet tölt kiterelve a…..
Azért a nemalvásnak is megvannak a maga előnyei, bár azért ez ma reggel nem volt annyira egyértelmű. A Vé-ügynökkel eltöltött felejthetetlen beszélgetés hajnali kettőig tartott, de mindkettőnknek szüksége volt rá, főleg mert DW megint akkorát villantott, hogy simán leszakadt az…..
Szombati, hungaroringi időmérőn történt súlyos balesete után megoperálták Felipe Massát, a beavatkozás sikerült, a versenyző életveszélyes, de stabil állapotban van a Honvéd-kórházban, továbbra is mesterséges kómában, lélegeztető gépen.Orvosai vasárnap reggel kis…..