Regisztráció Blogot indítok
Adatok
j0nNyKa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
j0nNyKa 2018.09.06 13:50:31
Tegnap ez a remekbe szabott ki vaginamonológ jelent meg a vdszsz.hu oldalon: 287/2008. Vasutas Magazin Szerkesztősége Büki Dorottya felelős kiadó részére! Budapest Andrássy út 73-75. Kedves Dorottya Asszony! Köszönöm, hogy az Ön kiadásában megjelenő lap, különösen a február…..
Ötödik levél Szerény véleményem az, hogy Gaskó úr titokban szövetséget köthetett Kóka úrral.Ezt arra alapozom, hogy Gaskó úr most éppen azt szeretné bebizonyítani, amit tavaly Kóka úr, hogy gyakorlatilag mindenki eljut ahová csak akar, vasút nélkül is. Végsősoron: minek…..
Vajon ki lehet a szponzor? Miért fizet a VDSZSZ a sztrájkolóknak magasabb órabért állítólag, mint amennyiért normál esetben dolgoznak? Öntsünk tisztavizet a pohárba!!!!!!! Ez nettó vagy bruttó? Vagy zsebbe fizetnek? Forrás: bumeráng (töltsétek le) Aki nem tudja itt van…..
A MÁV-Start-tól azt az ígéretet kaptuk, ha valaki jelentkezik ilyen gonddal, annak a segítenek!A tegnapi eset után nem tudtam nyugodni. Ugye Gabriella küldött egy levelet, amelyben sérelmezte, hogy a sztrájk miatt nem tudta a kislányát felhozni Budapestre kórházi vizsgálatra. A…..
Mennyi az annyi?Tisztelt Szerkesztőség!Az elmúlt napokban sajnálatos módon néhány médiában hiányosan, tévesen jelent meg információ a VDSzSz Szolidaritás követeléseivel kapcsolatban. A tévesen megjelent információval ellentétben a VDSzSz Szolidaritás nem 10% béremelést, hanem…..