Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inzon

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen” “Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen” Emanuel Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának, 1952. január 12-én, Budapesten tartott rendkívüli…..
Inzon 2020.02.06 05:22:15
Ha már úgy érzed mindent elolvastál-megnéztél-meghallgattál Red Pill-témakörben, de még mindig szomjazol a tudásra, akkor itt az ideje, hogy fellapozd a Bibliát!..
1900 körül indultak a nőjogi, feminista mozgalmak. Teljesen jogos volt a harcuk, hiszen nem volt a nőknek szavazójoguk, nem járhattak egyetemre, nem volt nyitott minden szakma és karrierlehetőség előttük, válás esetén elvesztették gyerekeiket, stb. Ha megnézzük pl. a Szüfrazsett című filmet, akkor…..
Blue Pill-terrortól volt hangos a hétvége, ugyanis VT 135, az A sorozatrandizó nevű blogoldal kamu antifeminista, kék pirulás manginája, már megint MGTOW-gyalázásba kezdett...
  "Bár engem magamat késztetne erőm meg a lelkem nyers husodat falnom darabokban: olyat cselekedtél. Most a kutyákat már nem akad, ki elűzze fejedtől, még ha akár tízszer, hússzor mérnék ki a díjad és idehordoznák elibém, még többet igérve: meg ha saját tested súlyát hozná el aranyban Dardanidész…..
Már csak néhány tíz oldal van hátra Giacomo Casanova emlékirataiból. Mind bárki más, én is csak annyit tudtam eddig róla, hogy 18. századi szoknyapecér, hódító és lódító, magyarán csaló, szélhámos és kurvapecér volt. Az emlékiratok azonban árnyalják ezt a sablonos képet. Casanova imádta a szép…..
Inzon 2018.10.14 21:40:01
@Almandin: Mond, te hány éves vagy és milyen nemű, hogy még ilyen alapdolgokat sem tudsz.

1. A nőknek mindig hazudni kell (prostikat kivéve), hogy szétnyíljanak a lábak. Ezt hívják nagymenőzésnek. Ez a mai napig így van, és ez a nők hibája, mert nekik a Mr. Tökély kell, és nem egy Emberi Lény.
2. Ha a nő úgy dönt, hogy nem szexel, akkor az vagy sztornó. Vagy erőszak. Ezutóbbi esetben (a kor szokásainak megfelelően) a nő hozzátartozói álltak bosszút, de ez az ő esetében nem kellett, mert a csajok adták magukat erőszak nélkül.
3. Casanovában arra gerjedtek, hogy jól adta a gazdag rosszfiút, amire mai napig is sokan nedvesednek. Tehát ez kellett, ezt kapták. Egy idő után híre ment, de ez nem zavarta a csajokat. Ez volt benne az egyik vonzó tulajdonsága+ismerte azokat a kódokat a női agyakhoz, amivel elérte, hogy még öregkorában is bizsergést indított be a női lábak között. Hetero férfiként mondom: rendkívül vonzó tulajdonság volt benne. Sokat lehetne tőle tanulni. :)
Inzon 2018.10.14 21:44:40
@Almandin: Vagy te tényleg azt hiszed, hogy csak azért, mert egy nő lefekszik egy férfival, a férfinak kötelessége őt élete végig eltartani?
Egek...
Nem olyan régen megleptem magamat, és meglátogattam életem első hivatásos kurváját. Ha kíváncsi vagy milyen az, amikor a kurvás cikkek nagy mestere találkozik egy valódi, hús-vér prostival, akkor klikkelj a tovább gombra...
Miközben egyre több szó esik a nők megváltozott társadalmi szerepéről, valamint a családban, házasságban megváltozott feladatairól, addig a férfiakról meglehetősen kevés szó esik és az is meglehetősen degradáló módon. Az egyetlen kivétel Zimbardo Nincs kapcsolat című könyve kapcsán kialakult…..
Szegasztok! Emlékeztek még, amikor beígértem februárra az Isekai Smartphone nevezetű anime szemetet? Nos, van egy mondás: "jobb később, mint soha"... bár az én helyzetemben a soha valamiért sokkal kegyesebb lett volna... Ma 2017 egyik legrosszabb animéjéről, az "In Another World With My…..
Inzon 2018.04.15 10:44:32
@Ragnafan1992: 1. Abszolút laza volt. Tele helyzetkomikummal, és némi minimális feszültséggel, amit főleg kreativitással oldottak meg. Nem is szólva a váratlan helyzetről, mint például a robotlány, aki bugyiban fogadja vendégeket, és ha nem tetszik a reakció kivágja őket a több kilométer magas ablakról.

2. "Egy hárem animében kell a lányok között feszültségnek lennie."
Minek? Csak zavarba hozzák a főhőst, aki korábban egyáltalán nem volt népszerű a csajoknál.
Meg aztán egy csomó olyan hárem anime van, ahol ez nincs ilyen. Csak felszínes viták, ritkán kapcsolódva a központi sráchoz.
Elvégre az a minimum, hogy ha egy férfi háremet tart, akkor a csajok kijöjjenek egymással az otthoni nyugalom+csapatmunka érdekében.
Nagyon jól csinálták ezt az alkotók.

"Lókolbász?"
Ejnye, ilyen irigy vagy? :))))
Inzon 2018.04.15 19:42:45
@Mangekyo22: Nem személyeskedés, Egyszerűen kíváncsi vagyok milyen nemű vagy, mert nem jönnek be neked ezek a férfiaknak írt története. Elképzelhető nő vagy, és azért magasak neked.
Vagy csak csőlátású vagy, mert valami f@sza shouenre vágytál, és nem jött le, hogy ez csak egy vígjáték.

"de a hárem tagoknak is voltak személyiségük"
Itt is vannak személyiségek. Sőt, időnként fordulatosak is. :)
(Főleg Linsere gondolok.)

Aztán meg egy háremet pont a tagok közötti ellentétek, feszültségek és kapcsolatok tesznek különlegessé
Azok teszik nevetségesség a történetet. Fogjanak össze a közös problémák megoldására, és ne egymást marják, mit valami béna csicskák, akik csak azért ússzák meg, mert ugye ők a főszereplők. Ez nem női pornó, hanem férfiaknak készült hárem anime.

"Valamint a való életben valóban volt többnejűség, de gondolom azt már elfelejtetted, hogy szeretettel likvidálták egymást a feleségek (mérgezés, "baleset", bérgyilkosság stb)."
Hát ez nem sok IQ-re vall. Tehát akkor az össze muszlim, hindu egyéb családban mindennaposak az ilyenek. Gondolkozz már...
Ezek nem uralkodócsalád, hanem csak egyszerű közemberek. Ott meg minek? Szerezzenek minél több pénzt és hatalmat és befolyásos barátot. Ahhoz pedig össze kell fogni.

"Ha szerinted logikus, hogy a tűzokádó sárkány ellen meg sem próbál víz varázslatot használni oké"
Minek? Azzal csak a tüzet lehet oltani. Meg aztán sokkal könnyebben le tudta győzni. Okos srác. Nem csak egy gagyi shouen hős, aki mindent nyers erővel akar megoldani.

"Akkor most Sorter, Blacksheep, TomLion meg a többiek is csináljanak saját mozifilmeket?"
Azok meg mik?

"Egyáltalán milyen érv ez?"
Az, hogy fárasztóan béna vagy animekritikusként.
Nem látod a lényeget, összezavarosz a tényektől, mert te akarod megmondani, hogy hogyan győzzenek és/vagy cselekedjenek a szereplők, amikor sokkal hatékonyabb dolgokat is tudnak alkalmazni. Aztán meg besértődsz, ha nem az történik, és az egész animét lehúzod.
Gyenge kritikus vagy.

Amúgy milyen nemű vagy? Csak kíváncsiságból?
Inzon 2018.04.15 19:44:29
@Mangekyo22: Már az összeset láttam. A Love Hina, Rosario To Vampire meg sz@rok. :P
...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az... Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek…..
Volt már szó az amerikai atomtámadásról, Iwo Jimáról, ahol szintén az amerikaiak intéztek véres támadást a japánok ellen. Ekkor, gondolom, sokan felháborodtatok, hogy az ember milyen tettekre képes, és valószínűleg sokan nagyon-nagyon feldühödtek az amerikaiak lépésein.…..
Szegasztok! Vannak animék, melyekkel nem is az a baj, hogy koppintanak másokat vagy semmi eredetiség nincs bennük, hiszen ezek ellenére lehetnek szórakoztató vagy fogyasztható alkotások. A probléma akkor van, ha a koppintások és az eredetiség hiánya mellett még rosszak is! Mai alanyom is ilyen,…..
Inzon 2018.03.18 12:44:32
@Mangekyo22: Pont hogy de. Egy megtermettebb és fizikailag erősebb lányról van szó. Egy nő sem tud kiszabadulni egy nála erősebb férfi alól, ha az nem engedi. Csak visítani, mint egy kismalac.
Azonkívül csak mert leszbikus miért ne teperne le férfiakat, ha eleve az a célja, hogy a kiszemelt lány összevessze a barátjával?
Szóval humoros, könnyen emészthető (kivéve a 15 évesen 51 éves melleket hordó karaktert), de sajnos fontosabb üzenetet nem közvetítő, de azért egyszer nézős romantikus komédia. :)
Deansdale Marvel vs. Marvel 2018.02.10 13:07:06
Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a…..
Sziasztok. Boldog Valentin napot. Ahogy tavaly, így most is hentai kritikával jövök. Nem is akármilyennel. Egy manga kritika, mert a belőle készült hentai anime szégyenteljes volt. Ez nem más, mint a Hachishaku Hachiwa Keraku Meguri nevű manga, amit 2014-ben kezdetek el és 2015-ben lett kész az…..
Szegasztok! Mikor először láttam a 2017-es évben a Made In Abyss borítóját, illetve, hogy eme animét az a Masayuki Kojima rendezte, aki a Black Bullet nevezetű istenkáromlást elkövette már az elején leírtam. Aztán lassan elfogott a kíváncsiság és úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt, hátha…..
Szegasztok! 2013... amikor azt hitte mindenki, hogy nem lehet a 2011-es évet animék terén jobban elrontani, az hatalmasat koppant 2013-ban! Olyan animék jelentek meg ebben az elátkozott évben, mint Sekai De Ichiban Tsuyoku Naritai, BlazeBlue Alter Memory, valamint Rescue Me... Persze jelentek meg…..
Sziasztok! Csodák és megmagyarázhatatlan jelenségek. Olyan dolgok amikre nincs tudományos vagy kézzel fogható válasz.Se szeri se száma az ilyen dolgokkal foglalkozó dokumentumfilmeknek amik általában a Discoveryn vagy valamelyik más minőségibb tv csatornán szokott menni. Vannak akik elfogadják,…..
Muzulmán pap (és egyetemi előadó) elmagyarázza, hogy mivel a házasságon kívül született gyerekek nincsenek hivatalosan az apjuk nevére írva, a muzulmán vallás szerint egy férfi nyugodtan elveheti feleségül a házasságon kívül született lányát, és természetesen szexelhet is vele. Egy másik főmufti azt…..
Sziasztok. Egy vallomással tartozok a kedves olvasóknak. Van okom rühelleni Ki$himoto munkásságának aligha nevezhető Naruto univerzumot. Amennyire koherensen építette fel a sima Narutot, annyira kellet szétcsesznie a Naruto Shippudent. Erre legékesebb példa a női karakterek fejlődése. És itt…..
Inzon 2017.10.07 20:17:38
@Lavirintos: Pontosan ez volt az oka annak, hogy ki$hi széttrollkodta az egészet. Egy ideig a manga még őrizte méltóságát. A baj csak az, hogy a mangaka magára vette a dolgot, és elkezdte széttrollkodni a történetet.
Én a 603. fejezet körül hagytam abba rendszeres olvasást. De utána még mélyebbre zuhant a manga színvonala
Mintha ki$hi és az animekészítők versenyezte volna egymással, hogy ki tud nagyobb ostobaságot készíteni.
Persze az animésok nyertek. :)
Nem kellett túl sokat várnunk: ezúttal Joseph Rago, egy Pulitzer-díjas újságíró hunyt el tisztázatlan körülmények között, 34 évesen. Bár nem tudom mennyire lehet valóban tisztázatlannak tekinteni a szituációt, ha egyszer az illető egyértelműen jelezte az öngyilkossági szándékát azzal, hogy Hillary…..