Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BéBé

30 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek esetleg furák voltak az éneklő bűvészek, az inkább meg se nézze az alábbi felvételt. Következzen Harry Del Rios alias Phantasio a bűvészpakrátor. ..
Mindenkinek van rossz napja. A bűvészeknek is. Ilyenkor becsúszhat egy-egy baki a műsorba. Sajnos az alábbi videón látható bűvésznél nem ez a helyzet: neki tényleg szó szerint semmi nem sikerül. Úgy tűnik az, hogy valaki szereti Lance Burtont még nem elég ahhoz, hogy galambszámot…..
Kedves Versenyzők és Érdeklődők! Lehet nevezni az október 24-25 között megrendezésre kerülő Corodini Kupára. Mivel korlátozott idő áll rendelkezésre a verseny lebonyolítására, ezért maximum 20 versenyző számára lesz lehetőség, hogy bemutassa műsorát. A nevezéseket…..
Ma... ehh.Kezdjük elölről. Kevesen voltak, de valami irdatlanul. Ennek függvényében egy narancssárga pingvin került a ruhatár falára, árcímkékből, bizonyítandó, hogy elcsigázottsági fokom divergálni készül. Rögtönzött házibulit adtunk gyakorlatilag, pultostól a nem dolgozó…..
Talán rátok is volt akkora hatással Alexander Marcus munkássága, hogy a karácsonyi túladagolt agyatok még nem felejtette el őt. Mi nagyon rajta maradtunk, és utána jártunk mivel rukkolt még elő, eláruljuk, hogy még levelet is írtunk neki de sajnos nem válaszolt nekünk. Ebből arra…..
BéBé 2008.12.26 16:26:00
@Geitenbeffer_: Mekkora szóviccet csinált már Ön, akár tudtán kívül is, ejh... :)
Subba A hét képe: Lakat 2008.12.18 13:18:00
Látjuk magunk előtt azt a mérhetetlen haragot, amit megélt Az Ember Aki Lakatot Tett A WC-Papírjára. Reméljük hamarosan nála jár majd Az Ember Aki Letekeri Az Összes WC-Papírt. És akkor beborul Budapest felett az ég.   ..
Kabátok Közt Munkaszüneti hetek 2008.11.11 05:41:00
Tekintve, hogy ez nem Énblog, megkímélnék mindenkit attól, hogy elmeséljem, merre jártam az elmúlt három hétben a Klub és a blog helyett, habár megérne egy-két fejezetet mindenképp.Amúgymeg. Ma fergeteges Fel te kerem koncert helyszínéül szolgáltunk, stílszerűen bétékás…..
Október 13-án Cannes-ban a Mipcom megnyitóján David Merlini világrakordot állított fel, azzal hogy 20 perc 39 másodpercig tartotta vissza a lélegzetét egy átlátszó tartályban. A rekordot a Guiness emberei felügyelték, és hitelesítették. A műsorvezető az eseményen Uri Geller…..
Kabátok Közt Rebarbara 2008.10.14 05:10:00
Régóta nem volt bejegyzés, heveny semmittevésem hathatós közreműködésével kialakult fásultságom folyományaként. Ám ez azonban múlik, köszönhetően a mai estének is. Jó kedvem van. Ugyan holnap nem írok meg egy zárthelyit, mert nincsen hozzá hangulatom, de most ez sem…..
A Magic Cafén 2002 óta minden hónapban meghívnak egy neves bűvészt, aki egy héten keresztül válaszol a tagok által feltett kérdésekre. Breiner Tamás javaslatára elindítom itt a blogon is ezt a sorozatot, és ha nem is minden hónapban, de időről időre itt is lehetőség lesz erre.…..
Kabátok Közt Félfőnix 2008.09.25 07:00:00
Meghaltam, de egyelőre nem születek újjá. Tippeljetek: Ha közgazdász+gólyabuli+állatkannibál koncert+ Ballantines akció van, akkor hány ember kell a ruhatárba? Kettő. És ki szívja a fogát ilyenkor? (rajtunk kívül ugyebár...) A Vendég. Első élménye, mikor két plusz…..
Kabátok Közt Schindler macskája 2008.09.19 05:48:00
Nah, hát kihúztuk ezt is... Tanárképezős gólyaparty, Bon Praliné koncerttel egybekötve. Igazából meg sem mertük előre becsülni, hány emberre számítsunk, de azért képzeletbeli, nemlétező várakozásaink határát sikerült alulról súrolnunk, méghozzá kitűnő hangulatban, az…..
Kabátok Közt Szombat esti lázas 2008.09.14 15:15:00
Elnézést kérek minden kedves olvasónktól a hosszú blogszünetért, de jelenleg is lázas beteg vagyok még, és egy paplan alól laptopolok, köhögve, t*knyolva.Persze ettől függetlenül tegnap dolgoztam, csak mire hazaértem, nem sok erőm volt leülni a gép elé. Egyebekként a szombati…..
Kabátok Közt Ennui 2008.09.06 04:46:00
Hideg szél görgeti maga előtt az üres nylonzacskókat, míg az alkonyi homályban semmibe vész a magányos harang zúgása. Nincs kegyelem. Vendég sincs.Ma egyetlenegy kabátot sem adtak le nálunk. Null komma null. Csak táskákat. Szám szerint tizenötöt. Ez rosszabb, mint ha 700an…..
Kabátok Közt Ez biz' alom 2008.09.05 13:20:00
Nos, már majdnem túlestünk az első héten, szépen kezdünk visszarázódni a régi kerékvágásba. Bár a postolás időpontja most kissé szokatlan, meg tudom magyarázni... Végre aludtam. A szerdai jógás-buli után ugyanis nem tudtam lefeküdni aludni, mert nyolctól gyönyörteli módon…..
Kabátok Közt Második évad 2008.09.02 05:46:00
Megnyitottunk.           Nah, hát vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak... Meg persze nyílvánvalóan adódik a "hűvös szél - kabátban megyünk bulizni" kombináció. A "hűvös…..
Kitűzték mindkét őszi bűvész rendezvény időpontját, tessék beírni őket a naptárba: érdemes elmenni mindkettőre. Idén a Corodini Bűvésztalálkozó a különböző napáthelyezések és külföldi rendezvény időpontok miatt a szokásos október utolsó hétvégéje helyett…..
Úgy néz ki, igen. Valójában persze nem, mert összességében sokkal többet fogunk kifizetni, de a brit pletykák után most már Spanyolországból is olyan hírek jönnek, hogy 100 euróba fog kerülni a 3G-képes, GPS-szel felszerelt mobil. Erre jön még persze rá a havi előfizetési díj…..
Hölgyek, urak, ismerkedjenek meg egy különleges amerikai fiatalemberrel: ő itt Jordan Witham. Ő a brit Closer magazin május végi számának egyik sztárja (online is olvasható a remek cikk), a róla és különös kapcsolatairól szóló cikk, nem túlzás, körüljárta mára a világot.…..
BéBé 2008.06.03 14:00:58
Labamba nagyon sok emberre számított ma, és valljuk be, én is. Világégésre meg egyebekre, de valahogy ez a V.*.*.*.*.T. azon kívül, hogy embertelen hosszú volt, és minden harmadik ember elhagyta a jegyét, nem nagyon volt hajtós.Azt hiszem Zsé fogalmazta meg leginkább, hogy mi lehetne…..
Kabátok Közt Crescendo 2008.05.09 05:09:00
Ez a nap is úgy indult, mint a tegnapi.Gyakorlatilag hajnal egyig nem jött senki, pedig Erasmusos buli volt, sz'al faltól falig spanyolok álltak (spanyolfal, é'ted?! ...hm...)Aztán beindult a dolog, még plusz tömböt is kellett kérnünk. Ami viszont megmagyarázhatatlan és furcsa volt, az…..
Kabátok Közt Tapírszövettan 2008.05.08 04:56:00
Nomármost.Az addig rendben, hogy szombatonként nem nagyon járnak a klubba. Meg alapvetően jó idő van már. Node. Múlt szombaton legalább voltak 200an. Csak úgy. Ma meg jogász buli, RedBull-Ballantines (jól írom? nem vagyok oda a viszkikért...) akció, szerda (!!!), erre lejönnek 154en.…..
    Picit félve jöttem le ma este dolgozni. Legutóbb mikor Nikivel dolgoztunk ketten, valami irdatlanul nagyot sz*ptunk Péterffy Bori koncerten. De ez egy másik történet.     Nagyon kevesen voltak, olyan kétszáz-egynéhányan, így minden gond nélkül…..