Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faciesarticulariscarpea

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan a Juventus következő, s alighanem utolsó nyári igazolása, hiszen a Schalke 04 német válogatott védője, Benedikt Höwedes kölcsönben a zebramezes együtteshez került, s amennyiben kielégítően alakul a torinói kaland, jövő nyáron véglegesen is a klub tulajdonába kerülhet. A 29 esztendős védő…..
faciesarticulariscarpea 2017.08.30 21:23:26
@Drughi Di Bianconeri: Engem az is zavar, de ha már itt tartunk a balkánozás? Haha na jó nem leszek ennyire píszi.
Most, hogy mondod amerikában ilyen elő sem fordulhat főleg nem mostanság.. De nem akarom teljesen szét Offolni a blogot. Szép estét! Hajrá Höwedes!
A Juventus fontos játékosnak tekinti Juan Cuadradót, azonban sokak szerint a kolumbiai válogatott távozhat, amennyiben az Öreg Hölgynek sikerült megszerezni a Lazio együttesétől az egyértelműen távozni kívánó Keita Baldé Diaót. Ezzel magyarázhatók a La Gazzetta dello Sport által szétkürtölt titkos…..
Mario Lemina átigazolása hivatalossá vált, a futballista a Juventustól a Southampton együtteséhez csatlakozott 17 millió euróért, amelyet további 3 millió euró egészíthet ki. A középpályás ötéves szerződést írt alá a Premier League outfit-ben szereplő Szentekkel, ahol csapattársa lesz az olasz…..
faciesarticulariscarpea 2017.08.09 10:39:13
@Ámok: az a kivásárlási ára volt Higuainnak, amely egy kitalalált összeg, amit a játékos nyakába aggatnak. Független a piaci értékétől.
A Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventus nagyon közel került ahhoz, hogy leigazolja Wojciech Szczesnyt és Mattia De Scigliót, akik összesen 24 millió eurós költséget fognak majd jelenteni.  Az említett forrás úgy tudja, a hálóőr már kedd reggel meg fog érkezni Torinóba, hogy átessen az…..
faciesarticulariscarpea 2017.07.18 10:35:18
@hellan: csocsnyih rendben van? Sokan úgy beszélnek róla, mint valami botlábúról ( jelen esetben kezűről), aki egy 20. számú kapus a Palermonal. Szeritnem jó igazolás, egy tapasztaltabb jó formában lévő kapusért, főleg ennyiért. De az itt hozzászólóknál elég nagy a mérce és Courtois-t hoznák, de csak Buffon mögé padozni egy évig.

Off: Olvasva a hozzászólásokat, el sem tudom képzelni mi ment itt a blogon, amikor a Juventus 7. helyeken tanyázott. Úgy gondolom, hogy a negatív vagy bármilyen jellegű kritika, amely megfelelő nyelvi köntösben van csomagolva és megfogalmazva és a primitív hangvételű mocskolódás között óriási különbség van. A különböző vélemények fontosak, de szerintem szeretett blogomon, már nagyon sokszor kezd átmenni mocskolódásba és sárdobálasba, úgy hogy a háttérben történő dolgokról vajmi keveset sejthetünk, Mi Juventus szurkolók. És itt szerény véleményem szerint óriási felelőssége van az adminoknak is. Szinte naponta olvasom a blogot, de nem könnyű ilyen letargikus szemlélet mellett ami mostanában felütötte a fejét az itt fellelhető hozzászólók között. Senkitől nem azt olvasom, hogy figyelj itt ez a lengyen kapus, sokat hibázik, drága lenne a fizetése, vagy inkább valami fiatalt vetnék be. Hanem azt látom, hogy valaki elkezdi hogy milyen rossz és marotta, hülye amit futótűzként terjedve leírnék még páran megerősítve egymást.
Bízom, hogy a kifogástalan munka mellett ami itt a blogon folyik, kialakul majd egy tényleg érvekre, adatokra, tényekre támaszkodó vita kultúra. Szép napot
Legfrisebb pletykák szerint az AC Milan szeretné leigazolni Leonardo Bonuccit, akiért már ajánlatott is tett a vörös-fekete csapat. A harminc éves középső védő hosszú ideig a Chelsea és a Manchester City legfőbb célpontja volt, most azonban egy hazai rivális vette ki rá…..
faciesarticulariscarpea 2017.07.14 08:23:25
@Juventino86: :D haha, űdítő volt olvasni a hozzászólásod a sok különboző hangvételű vélemény között. A lényeg, mint mindig, hogy nem ismerjük a háttérben lévő eseményeket, ezért legtöbb esetben maximum találgatni tudunk arra vonatkozóan, hogy mik történnek a színfalak mögött. De nagyon úgy néz ki Bonucci menni akar amihez hozzájárulhat, hogy előző évében számost vita, konfliktus középpontjában állt, amit tovább tetőzött fia betegsége is.
A Juventus a hírek szerint kész 45 millió eurót fizetni a Bayern München csapatának Douglas Costa játékjogáért, miután a futballista beleegyezett a klub által kínált 6 millió eurós fizetésbe. A tegnap beszámoltunk arról, hogy a brazil futballista ügynöke Torinóba látogatott…..
faciesarticulariscarpea 2017.06.14 11:08:34
@Drughi Di Bianconeri: túlárazottan? :D 30 millióért vette a Bayern pár éve szerinted most 30 ért adja el a német klub? Vagy szerinted most még annál is olcsóbbam 25-ért mozdítható? Az ilyen kommenteknek sosem értem a logikai hátterét.
Az egyik pofont a másik után kapó Juventus szurkolói az Atalanta elleni győzelem után bízhattak abban, hogy a csapat szép lassan elkapja a fonalat, s ha szemkápráztató játékot nem is nyújt, de elkezdi szállítani a pontokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Öreg Hölgy egy…..
faciesarticulariscarpea 2015.10.31 22:49:56
@Grinta: Teljes mértékben azonosulok az általad leírtakkal. Sokak olyan szavakat, hangnemet engednek meg az állítólagos kedvenc csapatuk játékosaival, edzőjével szemben, ami számomra nem fér a jó ízlés keretein belülre. Valamint nem értem, hogy nem lehet moderálni, illetve törölni az ilyen jellegű hozzászólásokat egy ilyen nagy olvasói közönséggel rendelkező Blog esetében.(Ezzel nem az Adminok munkáját vonom kétségbe, hiszen rettentően hálás vagyok a munkájukért.)
Emlékszem Conte időszakában voltak olyan unalmas meccseink, hogy nézni alig lehetett. Ezzel szemben a mai a véleményem szerit igazán izgalmas, hajtós meccs volt. Számomra az, hogy a 94' percben Cuadrado gólt lőtt óriási örömöt jelentett. Csak sajnálni tudom azokat a Juventus szurkolókat akik nem így éreztek.
A tavaly a csoportkört kínkeserves botladozással kezdő, majd egészen a döntőig menetelő Juventus számára most fel van adva a lecke, hiszen a Bajnokok Ligája D csoportjából a Manchester City, a Sevilla és a Borussia Mönhengladbach testén keresztül vezet az út az egyenes kieséses…..
A nyári átigazolási időszak utolsó napján úgy tűnik, hogy a Juventus sikerrel zárta a tárgyalásokat utolsó célpontjai ügyében. Az Olympique Marseilletől kölcsönben érkező Mario Lemina már délelőtt átesett az orvosi vizsgálatokon, így csak a hivatalos bejelentés várat…..
faciesarticulariscarpea 2015.08.31 23:59:44
Szurkolok Hernanesnek, remélem itt éli majd másod virágzását. Most lett egy jo szabilövő, tapasztaltabb játékosunk, aki még osztogatni is tud. Szerintem erősödtünk vele. Én bízom benn, soha rosszabbat. Hajra Hernanes!
@Gabuero9: nagyon szép videó, ritkán látni ilyet, minda szurkolók, mind pedig maga a játékos részéről egyaránt!
Ez nem a zinter, itt újra felépíteti magát. :)
Massimiliano Allegri a csapat idei első győzelmét követően arról beszélt, hogy a Juventusnak tartása van, illetve azt mondta, hogy a vezetőséggel a következő négy-öt évre kívánnak csapatot…..
A jelentős átalakuláson áteső, még mindig formálódó Juventus a Borussia Dortmund elleni barátságos mérkőzéssel kezdi a felkészülést, a fogaskerekek összeillesztését az új bajnoki szezon, s a nemzetközi kupaszereplés előtt. A svájci St. Gallenben az a csapat lesz az…..
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
faciesarticulariscarpea 2015.07.01 14:21:55
@Rivendell: nézd meg a statjait, szerintem elég jók, és még fiatal is
faciesarticulariscarpea 2015.07.24 11:45:43
@RuidaRobert: Trieszt120506 kollega leírta. A romanak a felépülő játékosok is sokat szamítanak. Nápolyba meg csak az előző év legtöbbet szerelő, legtöbb kulcspasszt adó és legtöbb ziccert kialakító játékosa áll össze.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
faciesarticulariscarpea 2015.07.18 11:09:26
@Trieszt120506: Te valószínüleg Vidaltól is ezt vártad idén. :Dd
faciesarticulariscarpea 2015.07.18 16:16:20
@Trieszt120506: Èn egy szóval sem mondtam, hogy jobb vagy rosszabb Vidalnal. Azon nevettem, hogy Stuarotol olyat vársz el amit Vidal se tudod teljesíteni Juventus mezben.
A Boca Juniors elnöke, Daniel Angelici megerősítette, hogy szándékában áll Carlos Tévezt visszacsábítani, ám tisztában van a helyzet kényes voltával, és háromoldalú egyeztetéseket sürget, amelyre még ezen a héten sor fog kerülni. Daniel Angelici már hónapok óta beszél…..
Giuseppe Marotta szerdán hosszabb interjút adott Juventus Museum épületében, amelyben beszélt nyári átigazolásokról, tervekről, illetve szerződéshosszabbításról. A klubvezető a délután során egyeztetett a csapat trénerével, Massimiliano Allegrivel, akit az interjúban a…..
faciesarticulariscarpea 2015.06.11 11:31:36
@Trieszt120506: Miért? Tevez lehet elmegy, Llorente nem illik annyira Allegria játékrendszerébe. Morata jövőre lehet elmegy.
A Juventust szédületes sikerességgel vezető Massimiliano Allegri úgy véli, hogy a Juventus történelmi jelentőségű szezont zárhat, s a csapat megpróbálja megszerezni mindkét trófeát, amely elhódításáért még versenyben van. "Ez egy történelmi év a Juventus számára, egy…..
faciesarticulariscarpea 2015.05.14 22:55:24
@devil-z: én úgy voltam vele, ha már túljutunk a csoportkörön, akkor örülni fogok. Ezt bőven túlteljesítettük, így ami most jön már csak a ráadas. Főleg úgy, hogy edzőváltáson van túl a csapat!
Az olasz sajtó teljességgel egybehangzó állításai szerint a Juventus megegyezett a Palermóval, valamint Paulo Dybala képviselőjével is, a játékos pedig öt esztendőre szóló szerződést ír alá a torinói Öreg Hölgynél. A nap során a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri elégedett volt csapata győzelmével, de úgy látta, a Juventus többet is kihozhatott volna a mérkőzésből. "Nagyon elégedett vagyok azzal, amit a srácok műveltek. Ez a megfelelő jutalom, amire rászolgáltak, mivel nem könnyű bejutni a Bajnokok…..
faciesarticulariscarpea 2015.05.06 09:56:21
@Mixbetegállat: nagyon durva! Ezt akkor nem is láttam. Pazar mentés
A Juventus győzelemmel zárta az AS Monaco elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzését, s az összecsapás egyetlen találatát a torinóiak chilei középpályása, Arturo Vidal szerezte. "Magabiztosnak éreztem magam, ezért elkértem a labdát Carlitostól, és betaláltam.…..
faciesarticulariscarpea 2015.04.15 15:32:23
@devil-z: Contenal se volt csucsformában a vége felé, ezáltal nem mondhatjuk, hogy Allegri miatt nem nyújt világklasszis teljesítményt.
Vidal mindig jo pontokat kap mostanában. Védekezésben még mindig brutál. Nem adnám el semmiért:)
Az európai álmokat dédelgető Juventus a kiírás meglepetéscsapatát, az AS Monacót fogadja Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A zebramezes együttes utoljára két esztendővel ezelőtt jutott a sorozat legjobb nyolc alakulata közé, azonban akkor…..
faciesarticulariscarpea 2015.04.14 21:38:50
faciesarticulariscarpea 2015.04.14 22:46:16
@pedronegroo: :Dd haha
Az olasz sajtóértesülések szerint Giuseppe Marotta és Fabio Paratici hosszabbít a Juventusszal, s a hivatalos bejelentés jövő hétre várható. A hírek arról szólnak, hogy a Juventus a klub több kulcsfiguráját is szeretné hosszabb távon magához kötni, s a…..
faciesarticulariscarpea 2015.04.10 21:05:15
@Tony.: Az említett 40 millió nem tudom, hogy jött ki (nem is lényeges) hiszen megnézve más csapatokat még így is elég jó arány.
A csütörtök esti 2-1-es hazai vereséget követően Massimiliano Allegri elismerte a Fiorentina érdemeit, mondván, hogy az ellenfél jól játszott, ám véleménye szerint csapata képes megfordítani az eredményt a visszavágón. Az Öreg Hölgy harmincnyolc győzelem és négy döntetlen…..
faciesarticulariscarpea 2015.03.06 12:12:12
@pedronegroo: Nem, az 5-0 már feltételez valami komolyabb hibát, ám esetünkbe ilyenről szó sincs, 1-2 lett nekik és még van egy visszavágó. Koránt sem nem dőlt el még minden ! Ez a negatív hozzáállás nem vezet véleményem szerint sehová, képzeld ha a játékosok is úgy mennének a meccsre, hogy a Dortmund ellen esélyünk sincs, Fiorentina is elver minket. Ez nem az a fajta gondolkodas, ami előbbre visz.
faciesarticulariscarpea 2015.03.06 12:19:17
@danimester1: A Dortmundot legyőztük, hahó, jobban állunk :)
A Rómával X-eltünk idegenben. (A meccs előtt ezt az az eredményt simán elfogadom)
Fiorentinától pedig valóban kikaptunk. ( de itt meg tudunk javítani)
Azért te is látod, hogy 3 elég nehéz ellenfél ellen játszottunk zsinorban, ami mentálisan és fizikailag is megterhelő.
faciesarticulariscarpea 2015.03.06 15:02:28
@danimester1: "A teljesítményünk a negatív és az elmúlt meccseken mutatottak alapján joggal hiszi el az ember"...
Az elmúlt meccseken lévő teljesítménybe gondolom benne van a 2 meccsel ezelőtti Dortmundi, nemdebár? De akkor lehet bennem van a hiba:)

Igen elbénázhatjuk, de én inkább a másik oldalát nézem, és azt mondom megnyerhetjük, ami persze nem azt jelenti, hogy úgy is lesz. Ez már nézőpont kérdése, de inkább nem a negatívat szajkózom, mert feljövök olvasni a blogot és nagyon sok hozzászólás csak azt teszi. Persze mindenkinek szíve joga, de azért vegyük észre a pozitívumokat is.
Hajrá!
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus a Zenit Szentpétervár középpályásában, Axel Witselben látja a megfelelő helyettest, amennyiben Paul Pogba nyáron távozna Torinóból, hallgatva Európa leggazdagabb klubjainak hívó szavára. A francia középpályás az átigazolási…..
faciesarticulariscarpea 2015.02.10 21:41:56
@juve28adam: :Dd +1