Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikóóó

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy hittem, hogy a 2017-es év parádés lesz, aztán nem lett az. Vagy igazából mégis az? Még nem zárult le az év, de hajlamosan úgy gondoltam rá több dolog miatt, hogy ez egy szar év volt, és nem érdemeltem meg. Mátéval legutóbb sokat beszélgettünk erről, és persze minden nézőpont kérdése, és minden…..
Nikó Challenge EDD MAGAD OKOSRA :) 2017.07.28 14:27:16
A 4 pillér a biztos siker záloga_Diéta   Ugye nem mondok újat azzal, hogy a siker záloga a 4 pillér, a megfelelő egyensúlyra való törekvés?  A 4 pillér az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a megfelelő pihenés és a lelki egyensúly (IR esetén léteznek további pillérek, de itt most…..
Kedveseim, Lehetőség. Honnan is indultunk? "Mert egy év még mindig 365 lehetőséget rejt magába 2017-re fel kispajtások! Legyen boldog, csodás, élményekkel és kihívásokkal teli a Te esztendőd is, én is azon leszek;) Márpedig lehet, hogy maga az út a cél " Így köszöntöttelek Benneteket az új év…..
Ez úgy kezdődött, hogy már mindenhonnan ez folyt: a mérleg ezt mutatja, a BMI szerint így állok, este 6 után nem lehet enni és jöhet az újabb 90napos fogyókúra. OMG!!! Ilyenkor azért nehezemre esik nem elsírni magam, de mindenki elindul valahonnan, így az lesz a legegyszerűbb, ha elolvasod a…..
Ahogy ígértem jövök. Mert unom már a szöveget, hogy persze Neked könnyű. Ezt mondják a lusták, és ezt mondják azok, akik nem hajlandóak megtalálni azt a kis időt, amit magukra szentelhetnének. És mindenkinek ott a lehetőség, hogy megtalálja. Ha akarja. Mert ezt akarni kell. Különben meg csak a…..
Overcoming challenges is my life-driving force...... Így szólt a válasz, amikor a Spartan Race versenysorozat megkérdezte kedvenc harcosait, hogy Miért versenyzel (Why I race?), s amelyre egy max 6 szóból álló és/vagy képpel illusztrált választ várt… Nem kellett sokat…..
Sziasztok, Hoztam 4 golyóba zárt csodás élményt nektek :-P Egyszerűen elkészíthető sütemény az egészséges táplálkozás jegyében, finom, isteni, mennyei és kedves pajtásod lehet egy tízóraira vagy edzés előtti energiabevitelre is, vagy akár csomagolhatsz magadnak…..
Korábbi cikkemben már olvashattál arról (http://peakshop.hu/girl/valj-te-is-jotekony-futova/ ), miként is keveredtem a futás szerelmesei közé és jótékony futásommal milyen szervezetek mellé álltam. Tavaly egy nagyszerű évet sikerült magam mögé utasítanom, amelynek hála…..
Ha nem volt elég nehézség, kihívás az életemben, akkor most megkaptam :-) Oké, én akartam, no problem. Talán a legnagyobb fába most vágtam a fejszém, de úgy gondoltam, hogy ha idáig eljutottam, eljuthatok még bárhova. Az életmódváltás sem volt könnyű, megküzdeni az IR/PCOS…..
Nikó Challenge Who am I ? 2015.01.23 09:57:11
Amikor anonim módon segítek embereknek a diéta, sport vagy az élet egyéb területén mindig jó érzéssel tölt el. Amikor azt hallom, hogy mégis "ki vagy Te", mert nem mindig fedem fel magam, hirtelen mit is válaszolhatnék? :-) Egy jótékony futó, egy őrült bootcampes, egy…..
TRX – avagy a funkcionális edzéstípusok egyik meghatározó szereplője :-) Hallottál már a TRX-ről? Eredetileg a rehabilitációban használták gyógytornászok, terapeuták - sportsérülésből származó műtéteken átesett betegeknél. A TRX lényege, hogy az egyes izomcsoportokat…..
SPARTAN RACE – YOU’LL KNOW AT THE FINISH LINE Bakancslista pipa 2014-ben azt a célt is kitűztem magam elé, hogy megmérettetem magam a Hungaroringen megrendezendő őszi Spartan Sprint futamon. Október végén tehát eljött a nagy nap, s a BOOT UP csapattal ismét nekivágtunk a…..