Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*subrosa*

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első körben leszögezném, hogy nyilván akkor a leghatásosabb a testmozgás és a fogyási folyamatok, ha van mellettünk szakember, aki tud ezekben segíteni. Könnyebben elkerülhetőek a sérülések vagy akár az, hogy rosszul csináljuk a gyakorlatokat és így rontsuk az edzésünk…..
Répás tócsni kapros uborkás mártogatóval Aki nem szereti a sült répa ízét annak ez a bejegyzés hasztalan lesz. Én nagyon kedvelem, ezért örömmel készítem el bármikor akár magában, akár más zöldségekkel vegyítve. Ez a változat a  tócsni répásított verziója. 2…..
Klasszikus csirkés saláta Kiadós saláta ebédre csirkemell falatokkal Recept: -100g sült csirkemell -80g Betyár Mix (vagy bármilyen saláta keverék, vagy csak szimpla jégsaláta) -20g kaliforniai paprika -10g lilahagyma -10g mozzarella sajt -0.3 pohár (45g) Mizo natúr…..
Édesség fogyókúra alatt? Mindenki tudja, ha elszántan fogyókúrába kezdünk akkor pontosan minden előírt ételt szem előtt kell tartanunk. Nem bűnözhetünk, a legjobb formánkat kell hozni. Az édesség nem jöhet szóba. Számtalan olyan blogot, fórumot olvastam ezzel kapcsolatban…..
Gyors tonhal saláta Ez a recept a tipikus gyorsan összedobom saláta, mégis nagyon finom. Az olyan halimádóknak mint én a mennyei ízek kavalkádja:)   Kalóriabázis: A hozzávalókat a http://kaloriabazis.hu oldalról válogattam össze, persze bármit lehet módosítani.Ezen az…..
*Sub Rosa* A kezdet mindig nehéz 2015.01.19 16:15:14
Sub rosa (latin szó, jelentése rózsa) Ha a rómaiak kitették a rózsát, az azt jelentette, hogy a megbeszélés bizalmas. Az itt résztvevők tudták, bármi is hangzik el a rózsa jelenlétében az köztük marad és a titkot megőrzik.   Az én kapcsolatom is hasonló a fogyókúrával.…..