Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyenge

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A páncélszekrényeket a köznyelvben  mackónak vagy az angolszászból átvett kifejezést használva széfnek (safe) is nevezzük. De a német nyelvben használt Tresor és csehek által használt trezor kifejezés is meghonosodott nálunk. A páncélszekrényeket a profi cégek kiemelkedően…..
A furcsa cím megoldása itt. :)  "Menetrenden kívüli" poszt következik (értitek). Ahogy azt elég sok helyen olvashattátok, akkor is, ha esetleg nem vagytok villamosbarátok, tegnap közlekedett utoljára Budapesten a 17-es villamos. Kimentem én is az utolsó üzemnapon utazni egyet…..
gyenge 2014.04.14 18:16:16
Az infláció a kilencvenes évek 30 százalékáról leérkezve, több éve 5% körül stagnál. Ez először idén, a rezsicsökkentés hatására tört le, és  43 éves rekordot döntve szerdán elérte a 0,4%-ot. Magyar és külföldi elemzők sora figyelmeztetett arra, hogy ez…..
Itt a blogon ritkán kerül elő autós téma. Vagy 20-25 évvel ezelőtt, amikor még egy lakótelepi parkolóban szinte mindenki maga bütykölte az autóját, és az akkori autók összes extráját jórészt a tulajdonosok barkácsolták a járműbe utólag, nyilván jobban kapcsolódott még az…..
A lakások első „védvonala” a bejárati ajtó, amit mindenki igyekszik a lehetőségeihez mérten megerősíteni az illetéktelen behatolókkal szemben. Ezt általában különféle zárak felszerelésével  próbálnak a tulajdonosok biztonságosabbá tenni. A zárak azonban csak akkor…..
Bár léteznek szervezetten működő bandák is, a felmérések szerint a betörőknek nem feltétlenül számít az ingatlan értéke vagy éppen a környék, sokkal inkább céljuk, hogy gyorsan jussanak kisebb vagyontárgyakhoz, pénzhez, amit úgy a legegyszerűbb megvalósítani, ha könnyű…..
gyenge 2013.11.19 01:10:58
Egy combosabb ajtóval pl www.betoresvedelem.hu , nem pedig kínai szar ajtókkal kéne védekezni. Ezt sajnos sokan elfelejtik...
A lakások elsődleges „védműve” a bejárati ajtó. A legtöbb illetéktelen behatoló általában itt próbál a lakásokba jutni, feltéve hogy nincs könnyebb útja a behatolásnak. Márpedig a kisebb lakótelepi lakásoknál szinte ez az egyetlen lehetősége a betörőknek, hogy a…..
gyenge 2013.06.24 21:59:45
22 év tetszhalál után feltámadt a gyorsvonati pótjegy, ezáltal a távolsági utazások zöme legalább 150 forinttal drágább lett. Nem egy elviselhetetlen összeg, de azok számára, akinek "a legkisebb is számít", összeszedjük, hogyan lehet kikerülni a gyorspótjegyet, és továbbra is…..
Subba Napi GIF: 2011 2011.12.31 00:00:00
 ..
Szegénynek annyira viszketett a pöcke, hogy egy szolíd 40 menetes garbómérközéssel halálra matyizta magát...
gyenge 2011.09.04 23:56:25
Vastagbőr Negyvenháromezer 2011.08.29 10:01:00
A soha-nem-látott-méretű-szuperszenzációs közmunkaprogram egyik utolsó kérdőjelét egyenesítették ki a múlt héten, amikor végre sikerült kikalkulálni, hogy mi lesz a közmunka fizetsége. A teljes munkaidős közfoglalkoztatottak kötelező legkisebb bére a szakképesítést és…..
gyenge 2011.08.29 19:14:57
Akvarium install címmel tartanak kiállítást a XIII. kerületi Kika lakberendezési áruházban. Gyönyörű, egzotikus halakat lehet megcsodálni, viszont az egyik akvárium könnyen lehet, hogy bűncselekményt valósít meg. A kedvtelésből tartott állatok tartásáról és…..
Augusztus 22-én ünnepli 44. születésnapját a Lost tévésorozat egyik legjobb mellékszereplője, a Szent Jézusfurkóval igazságot osztó Mr. Eko, alias Adewale Akinnuoye-Agbaje. A londoni születésű, buddhista színész már a 90-es évektől kamera előtt szerepelt, nigériai bevándorló…..
Úgy gondolod, hogy mindent tudsz az alkoholról? Mi éppen azon vagyunk, hogy leleplezzünk néhány számodra is érdekes városi legendát.  Állítás: Mindenki iszik. Igazság: Nem igaz. Habár a tinik harmincegy százaléka mondta azt, hogy fogyasztott alkoholt az elmúlt egy hónapban,…..
gyenge 2011.08.02 13:44:44
A FIFA döntött: Gaál Gyöngyi soha többé nem vezethet olyan mérkőzést, ahol legalább két színes bőrű játékos szerepel egyszerre a pályán. A női labdarúgó-világbajnokság vasárnapi, Ausztrália - Egyenlítői-Guinea meccsén óriási hibát elkövető magyar bírónő nem…..
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
Szombaton rekordot döntött az AXN: a csatorna adását még soha nem nézték annyian, mint a Gyilkos elmék esti epizódját. Ez számszerűen 200 000 nézőt jelent, 18-49-ben pedig 5,5 százalékos közönségarányt (aznap az RTL 22,8, a Tv2 16,1, az m1 pedig 6 százalékot…..
gyenge 2011.06.24 15:12:05
Subba Heaven Yeah: Cigánykerék 2011.04.30 17:53:00
Bekapcsolva felejtett videókamera rögzítette a Vilmos herceg esküvője utáni cigánykerekező ministráns produkcióját...
gyenge 2011.04.30 19:02:51
Ami a vicces autóhirdetéseket illeti, ezúttal egy iggazi taxismercit kínál:DE MOST TÉNYLEG. ELVENNÉL EGY VOLT PROSTIT? TUDOD HOGY AZ VOLT, PÉNZÉRT TULAJDONKÉPPEN ELMENT BÁRKIVEL AKI LEINTETTE- BÁR CSAK PÁR ÉVIG CSINÁLTA, ÉS FUTTATÓJA IS CSAK EGY VOLT. EZZEL SZEMBEN MINDIG ÜGYELT…..
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
Úgy egy éve mutathattunk meg egy videót, amin a kanadai Stargate Studios mutatta meg, mit is nevezünk tökéletes illúziónak. A cég kismillió sorozat látványvilágáért felelős, és az egyértelmű trükkök és green screen felvételek mellett olyan, első látásra tök triviálisnak…..
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetjük a nap képét: VV Anikó öltözködés közben nem figyelt oda az egyik mellbimbójára, ő viszont igen...