Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérgetzi

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
űrmagyarok Egy-képes-poszt. 2015.01.23 13:32:09
..
Feleim!             A mai napon egy hagyományőrző fórumon jött velem szembe az Űrszittyaság egyik érdekes vadhajtása, a TAIKI-JITSU. Eredetileg nem erről akartam írni, de magával ragadott a napjainkban Oi! divatos "mindent összekeverünk mindennel, megkínáljuk távolkeleti…..
Naív szemtanú:"A Miszla melletti Bikádon rendezett Turul Fesztiválon levezették,hogy a Sziriusz lelke inkarnálódott és az ősmag-hun izé a NAGY utód.És Atillán, Szent Istvánon stb.máig él,És Viktor néven küzd a sátáni Meggyesivel.Én meg majdnem lekozmáltam a…..
Űrszittya kisokos kezdőknek, alapfogalmak.Űrszittya: mélymagyar érzelmű spirituális hobbitudós/látó/érző és egyéb parafenomén illetve ezen mozgalmak tudományok követői és hívői. Metszetet képez a konteo-hívők bizonyos rétegeivel, illetve UFO-hívőkkel, esetenként…..
űrmagyarok Nyelvész Imre 2015.01.18 14:26:35
Tisztelt Olvasó!Szeretném veled megismertetni az egyik kedvenc űrszittyámat aki nem kisebb fába vágta a fejszéjét mint hogy; a Magyar Nyelv -et mint kódrendszert visszafejtve világrengető összefüggéseket tárjon a világ elé történelmünkkel jelenünkkel kapcsolatban a…..
űrmagyarok Ársz Pojétika 2015.01.18 13:35:13
Most akkor kijelentem: A blog célja nem kifejezetten a mélymagyarok egy alfajának, a spirituális űrszittyának a vizsgálata, hanem minden olyan abszurd eseménynek/jelenségnek ami a magyarsághoz köthető és említést érdemel/leveri a biztosítékot. Kiégeti a viccrelét, keresztbe áll…..