Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v asd

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, még csak alig néhány napja gyalogolunk a télben, de a reggeli keserves hideg már jócskán megkeseríti a mindennapokat. Az éppen kialakulóban lévő latyakról nem is beszélve. Jó hír azonban, hogy nem kell más földrészre utaznia annak, aki maga mögött hagyná a telet. A lenti csárt Európa Top 10…..
Minimális pénzből kivitelezhető, jó móka, ráadásul miközben fűfejet készítünk, játszva tanul a gyerek is. Már a fej elkészítésében aktívan részt vehetnek a kisebbek is, aztán ha elkészült, ők gondozhatják. Minden nap locsolniuk kell, hogy a fű kinőjön, idővel pedig ők maguk igazíthatják meg a fűfej…..
A hideg időben sokaknak durván kiszárad a keze és emiatt úgy tűnhet, hogy egész nap csak kenegetni kell. Pedig van rá egy jó megoldás, amivel sokkal kevesebb krémet fogsz elhasználni.  Mielőtt aludni mész alaposan kend be a kézkrémmel a kiszáradt területeket és húzz a kezedre…..
v asd 2017.01.27 09:06:38
Korábban már írtam nektek arról, hogyan tudjátok gyorsan meghámozni a fokhagymát. Az új trükk szerint viszont az a legjobb módszer, ha 15 másodpercre a mikrohullámú sütőbe teszed a fokhagymát.  Ehhez gerezdekre kell szedni, majd egy tányéron betenni a mikróba. Mikor kivetted,…..
Az utóbbi években durván elszálltak a magyar albérletárak (igen, tudjuk, ezek jellemzően bérlemények), elsősorban Budapesten találkozhatunk horror árakkal. A Street Press térképre tette Európa elszálló árait, merthogy nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte magas árakkal…..
v asd 2016.12.17 11:57:53
@Buchhalter: nyocker kozepen en is tudok 300 EUR alatti 30 nm alberletekrol de akkor legyel nagyon bator. "Atlag arakrol ir a cikk okoska."
Nagyon sok filléres praktika létezik, amit főleg a rosszul szigetelt házakon, lakásokon lehet jól alkalmazni. A szigetelőcsík ragasztásán keresztül egészen a huzatfogó párnáig. De létezik egy takarékossági tévhit, amivel nem hogy spórolsz, de jól megdobja a számlát. Ez pedig az, hogy amikor nem vagy…..
Az emberiség már évezredek óta használ különböző illatosítókat a testszagok elfedésére, és ez a szokás a rendszeres mosakodás megjelenése után sem tűnt el. Az alábbi infografikán viszont végre jól látható a különbség: A parfüm a legtisztább, 20-30 százalékos, A parfüm víz már csupán 15-20…..
v asd 2016.09.25 13:22:45
@Eltévelyedés: 30% honaljszag... de mi a tobbi??? :O
Ha eddig azt hitted, hogy nem lehet spórolni legálisan a BKV-bérleten, akkor tévedtél. Mutatom a trükköt: a havi bérlet 9 500 forintba kerül, a negyedéves bérlet pedig ennek a háromszorosába, 28 500 forintba. Viszont míg a havi bérletet csak 30 napig használhatod, addig a negyedéves…..
A bor szerencsére nagyon sokáig fogyasztható, sőt, bizonyos fajtái - ahogy azt már sokszor hallottuk - a korral csak nemesedik. Mindez viszont csak akkor igaz, ha még nem bontottuk fel, mert utána bizony nagyon könnyen megromlik. Érdemes megfogadni az alábbi listán lévő tanácsokat,…..
Te sem tudod soha eldönteni, hogy milyen pohárból kellene inni éppen a vörös- vagy a fehérbort? Pedig állítólag a megfelelő pohárból finomabbak a borok. Nem kell azonban többé ezen aggódnod, itt egy nagy összefoglaló, amiből megtudhatod, hogy melyik pohárból milyen bort kell(ene) inni...